מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מבינה מה פתאום קרהסופיייייייי25/04/2007
הי! שמי סופי אני בת 23 יש לי חבר בן 27 כ3 שנים אנו יחד ואנחנו חיים כזוג נשוי (לא יכולים להתחתן כי אני יהודיה והוא מוסלמי)
אני אוהבת אותו מאד והוא אוהב אותי ! הוא משרת בצבא כאיש קבע הוא שבוע בבית ושבוע בצבא
כל פעם כשהוא חוזר מהצבא אנחנו שוכבים כל יום כשהוא בבית כ3 פעמים ביום ואני גומרת מהר רק כשהוא מתחיל לגעת בי אני משתגעת וגומרת. לפני כמה ימים הוא חזר מהצבא והתחלנו לגעת אחד בשני ולא הצלחתי לגמור והוא היה מופתע כי פעם ראשונה שזה קורה לנו שלוקח לי זמן לגמור.. ואני לא מבינה למה הוא פתאום נעלב ממני והתחיל להתבאס ולקח את זה קשה ללב והתחיל לדבר שטויות ואמר לי : "מה קרה? אני מקווה שלא היית אם מישהו כשלא הייתי פה" ואני הייתי המומה ונפגעתי ממנו, ואני מרגישה שבורה ושהוא לא בוטח בי מהקטע שקרה וכל פעם שהוא מתקשר,אני בבאסה ואין לי חשק לדבר ולהיות איתו.
אף פעם לא בגדתי בו ואני אישה טובה והוא יודע זאת והוא אף פעם לא בגד בי. הוא נתן לי להרגיש שהוא לא שווה את כל האהבה שני מרגישה כלפיו כי הלב שלי והגוף הם רק שלו. אני לא יודעת מה גרם לו לקבל את זה קשה כל כך ולדבר כמו שדיבר...מה את חושבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך נולדת הקינאה
דורית כהן25/04/2007היי סופי,
ראשית, מצבכם טוב - שלוש פעמים ביום, וכו' - אני בטוחה שהרבה קוראים מקנאים בכם. חשוב לדעת קצת יותר על מה משפיע על האורגזמה. לפעמים באות מחשבות תוך כדי שמפריעות להיכנס לאוירה, או מחשבות שמוציאות אותנו מן האוירה המתאימה, וזה יכול לקרות גם לו מתישהו. לדעתי כדאי שתאספו קצת חומר קריאה בנושא המיניות, או תיכנסו באינטרנט לאתרים. יש אתר ישראלי בשם "יחסים", שנותן המון מידע מתאים.
נושא הקינאה כפי שתיארת אותו מופיע כמעט אצל כל זוג, ואצלכם זוהי הפעם הראשונה שנתקלתם בעוצמות שלו. כנרא, בגלל שהוא שבוע שלם בצבא, ויש לו מחשבות רבות עליך, כולל הידיעה שאת כנראה אוהבת מין (על פי מספר הפעמים שאתם עוסקים בכך כאשר הוא נמצא) - אולי הוא שואל את עצמו איך את מסתדרת. כדאי לשתף אותו באמת איך את מסתדרת, כי במקום שהוא צריך לנחש - מכיוון שאין לו מידע ממי ממך - הוא עלול להפעיל את הדמיון הכי פרוע שלו ולחשוד חשדות מכוערים. אולי הוא גם שמע סיפורים מחבריו בצבא, ואז בפעם הראשונה שקרה משהו יוצא דופן ביניכם - הוא קישר את הסיפורים ואת החשדות שהיו לו עם מה שהוא ראה אצלך. מין צורת חשיבה כזאת שעושה חיבור בין שתי תופעות שאינן קשורות בעצם.
אני מקווה שתוכלי להראות לו את המכתב שלי ושזה ירגיע אותו.
ספרי לנו מה קורה איתכם בהמשך, אם את מוכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דורית על תגובתך
סופיייייייי30/04/2007תודה רבה לך דורית שענית לי על שאלתי ! תודה על עזרתך !
דורית, אני והחבר שלי עברנו הרבה דברים טובים וחלקם פחות טובים שלא כל זוג עובר בגלל שהדת שלנו שונה, אך אני וחבר שלי אוהבים ויש לנו קשר חזק מאד ועברנו כמעט הכל, ונלחצתי בגלל מה שהיה בנינו באותו יום, ומרוב חשש שהפסיד אותו חששתי לספר לו אך הרגשתי. למרות שאני יודעת שהוא אוהב אותי ולא יוותר עלי ולמרות שיש לנו קשר חזק ויציב שתמיד שנינו אומרים ישר בפנים כל מה שמפריע לנו.
אני דיברתי עם חבר שלי והסברתי לו שהוא אמר משהו ממש לא במקום ונפגעתי והוא אמר לי שהוא מצטער ולא התכוון שזה ישמע ככה, ואני גם הראתי לו את מה שכתבת. והכל כבר מאחורינו ובסדר!
תודה לך שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)