דורית תעני בק' כי את תיפלת בי פעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דורית תעני בק' כי את תיפלת בי פעם
    ליאן
    05/12/2007

שלום רב..
    אני בזמן אחרון רבים ממש הרבה ועל כל מיני שטויות היה לנו ריב פעם על סמים שאני לקחתי והתוודתי בפניו והוא סלח אבל הוא מאוד מקפים על הטקע הזה .
    לאחר מכן אני עוד פעם עשיתי זאת והוא לא רצה לסלוח לי..
    עם הזמן זה היה מסתדר ליום או לכמה יוצים ואז שוב הייתי רבים לפעמים אפילו לאחר כמה שעות שהיינו משלימים.

לאחר מכן בגלל שאני מגגישה כל הזמן בחוסר אהבה וזה מאוד מזיק לי(למרות שהוא תמיד אמר לי שהוא עדיין לא אוהב אותי אבל אמר ש"פעם אני יקבל את האני אוהב אותך"אני בכל זאת הייתי מרגישה שיש לו אהבה כלפי כי מאוד דואג לי ,אך בחול זאת לפעמים אני מרגישה בחוסר יחס מצידו ,לפעמים הוא יכול להיות כזה נחמד ולהיות איתי אך זה רק לשבוע ואחר כך הכל משנה ואני לא יודעת למה).
    אז החלטתי לעזוב אותו סופית.
    אבל אתמול ראינו אחד את השני ולא נתתי לו להתקרב אלי אך בסופו של דבר התנשקנו ואז קבענו שאנחנו קודם כל חושבים על הכל ואז מחליטים האם נחזור או לא.
    אני לא יודעת מה לעשות הוא גם אמר לי בהתחלה שהוא בגד בי ואחרי שעה אמר שזה היה בצחוק והוא ממש יודע טוב להעמיד פנים אני כבר לא יודעתץ איך להיות .

אני יודעת שהסיפור שלי מאוד מסובך אבל אני מקווה משהו יוכל לעזור לי....תודה רבה רבה רבה ליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצמאות רגשית=בגרות

דורית כהן
    09/12/2007

היי ליאן!
    מצטערת על השהייה בתשובותי - יש תקלה שבגללה אינני מקבלת בימים האחרונים התראה על הודעות חדשות מן המערכת.
    אני זוכרת את התכתבויותינו מן העבר. זוכרת שהמלצתי לך להעיז ולהיות איתו ישירה ולומר לו כמה הוא חשוב לך ולהפסיק לשחק משחקים ולזייף כאילו הוא לא חשוב לך על מנת שירדוף הוא אחרייך...
    וכתבת לי שהעזת ושזה עזר, ושהרגשת שאתם מסוגלים להיות הרבה יותר כנים אחד עם השני.
    עכשו את נתקלת בבעייה שיש ביניכם פער בביטוי האהבה. את מביעה יותר ומאוד זקוקה לשמוע ממנו ולהיווכח כמה הוא אוהב אותך.
    חשוב שתדעי שבני אדם מאוד שונים זה מזה ביכולת שלהם להביע רגשות ואהבה. זה מאוד תלוי איפה הם גדלו ומה הם ראו וספגו בבית שלהם. את בחורה שמסוגלת להביע אהבה, ואם הצד השני לא אומר לך בחזרה את מפקפקת שמא הוא לא באמת אוהב אותך. אבל אולי עבורו להגיד את המשפט הזה זה כמו לאכול חצץ? יש אנשים שבלתי אפשרי להם להוציא את המשפט הזה מן הפה, כי הם רואים בו משהו כל כך גורלי וחזק ואחראי. ויש אנשים שיכולים להרעיף אהבה במילים ובמעשים בקלות. הלוואי שכולם היו כאלה, שבקלות מרעיפים אהבה...
    דבר נוסף מאוד חשוב בשבילך, ליאן, זה לא להיות כל כך תלוייה בתגובות שלו. את כותבת שכאשר הוא לא מראה לך אהבה - זה מזיק לך.
    חישבי על כך שאולי הצורך החזק שלך לקבל ממנו כל הזמן מחוות, חיזורים, מילים של אהבה, מחמאות - מתיש אותו. הוא מרגיש שעליו כל הזמן להתאמץ כדי שתישארי קרובה ואוהבת. ואולי הוא לא חושב שהוא יכול לעמוד בנטל הרגשי הזה. מה דעתך שאת (ולא הוא) אחראית לשלומך הנפשי?
    תראי איך את יכולה למצוא בעצמך דברים שאת אוהבת ולהגיד אותם לעצמך. תראי איך את יכולה להכניס לסדר היום שלך דברים שאת אוהבת לעשות גם לבד וליהנות מהם. התחילי לפתח עצמאות רגשית, ולא להיות תלוייה כל כך במה הוא עושה או אומר או לא אומר לך...
    מה דעתך, יקירתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו