בלאגןןן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בלאגןןן
    שיר
    27/12/2010

היי אני בת 24 ואני נמצאת בקשר קצת מסובך... אני רוצה מישהו שיצאתי איתו אנחנו כרגע ידידים במצב אינטימי ("יזיזים")ולאחרונה הוא מסתובב עם בחורה שנראית ממש טוב והיא לא נראית ממש תמימה... הוא טוען שאין בניהם כלום והם רק ידידים.. אבל מצד שני הוא הסתיר ממני בהתחלה שהוא מסתובב איתה..
    אני יודעת שהוא לא חייב לי כלום ומותר לו לצאת עם מי שהוא רוצה. אבל זה כואב לי לחשוב עליהם ביחד.. ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה.
    האמת שאני לפעמי חושבת אם אני בכלל רוצה אותו או שאני פשוט רוצה שהוא יתאהב בי...
    אני קצת מבולבלת..
    אשמח לקצת עזרה בסידור המחשבות תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלאגןןן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלאגןןן - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    27/12/2010

שיר יקרה,

מערכת היחסים שלכם המבוססת על אינטימיות נפשית ופיסית, הינה סוג של קשר זוגי, סוג של זוגיות, ולכן לא מפתיע שהידידות החדשה של בן-זוגך, הידיד האינטימי, עם משהי אחרת, גורמת לך לתחושה לא נוחה. העובדה שידידה זו "נראית ממש טוב", כפי שכתבת, אינה מוסיפה לך שקט נפשי.
    נוצר מעין משולש.
    הקודקוד, ידידך, נהנה משתיכן.
    לא יודעת מה לגביה, ואולי אין היא מודעת כלל לקשר בין שניכם, אולם, לך זה עושה ממש לא טוב.
    מתיאור המציאות ה"משולשת" הזו, אני מתרשמת שהבחור מאוד ממוקד בעצמו, חי את הרגע, יודע לנצל היטב הזדמנויות הנקרות בדרכו ויודע ליהנות ממה שיש לעולם להציע לו.
    גם אם הקשר ביניכם לא הוגדר כזוגיות, הרי אתם יחד. לאור זאת, אני, בניגוד אלייך, חושבת שהוא חייב לך. הוא חייב לך יחס של הגינות ופתיחות. מן הראוי היה, שהוא יספר לך על הקשר החדש שלו ושלא תגלי זאת בדרך אחרת.
    לא רק שהוא לא שתף אותך ב"סוד" הקשר החדש, הוא ניסה להסתיר זאת ממך.

כמאמנת, למדתי, שדפוס הפעולה איתו אנו נולדים, חוזר על עצמו במהלך חיינו.
    "מנוע הפעולה" שלנו, בדומה למנוע הפעולה של מכונה כלשהי, פועל באותה הדרך, תמיד.
    ההתמקדות בעצמו היא בדמו. כך הוא יתנהל גם להבא בחייו.
    לאור זאת, אני מציעה לך, לנצל את ההזדמנות הזו, וליצור עבורך קשר אמיתי, רציני, תומך והדדי המבוסס על אמון, פתיחות, כנות שיתוף ואינטימיות, עם משהו אחר, משהו ראוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

שיר
    06/01/2011

איך אני יכולה לדעת להבדיל אם אני באמת רוצה אותו או שאני רק רוצה להשיג אותו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    06/01/2011

שיר יקרה,

תחושותייך ורצונותייך הם שלך בלבד. בראשך, בנפשך ובליבך. רק את יכולה לדעת באמת מה את רוצה, אם את רוצה אותו באמת, ליצור איתו קשר זוגי (האם זה רלוונטי מבחינתו?), או שאת רוצה רק להשיג אותו, משהו כמו כיבוש יעד, רק כדי להרגיש את תחושת הסיפוק שבהישג.
    ובכל זאת, נסי להיות כנה עם עצמך, מה את מרגישה כלפיו? אהבה/רגש חזק? משיכה פיסית בלבד?
    כאשר אתם נפגשים, מה את חשה? אושר ושלווה? תחושות אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו