לא מקבלת ייחס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מקבלת ייחס
    לורי
    27/12/2010

אני נשואה + 2 בסביבות 30. יש לי בעל מקסים שעזר בהכל, אם מדובר בטיפול בילדים, בניקיונות בקניות...
    הוא כן משקיע בי, אנחנו יוצאים הרבה, וטסים הרבה לחול.
    יש רק חיסרון אחד גדול שמאוד מפריע לי ואני לא מצליחה להתמודד איתו.- הוא לא נותן לי מספיק יחס,
    זה מתבטא בכל מיני דרכים למשל, הוא לא מספר כלום ממשקורה לו במשך היום, אם אני לפעמים שואלת אותו שאלות, אין לו כוח לענות וגם אין לו כח להקשיב אם זה לא משהו חשוב לו. (באופן כללי הוא בן אדם פתוח, יש לו הרבה חברים)
    יש לי ממש תחשושה של זילזול מצידו.
    אני מרגישה שאין לי פרטנר שאני יכולה לחלוק איתו דברים, הכל חד צדדי.
    בלילות הוא לא יחבק, גם קיום יחסים לא כמו שהיה פעם
    מרגישה שכבר אין משיכה מינית כמו פעם..
    הוא יודע שהדבר מאוד מפריעה לי, אןלי באותו ניום הוא ישתנה אבל אז הכל חוזר לקדמותו.
    חייבת לציין שהוא אוהב אותי ואני אוהבת אותו ויש בינונו אמון ביחסים.
    השאלה שלי איך אפשר לשנות את הגישה שלו אליי.? האם זה נורמלי שאני מרגישה ככה?

תודה מראש. מ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מקבלת ייחס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מקבלת ייחס - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    28/12/2010

מ. יקרה,

לשאלתך, הרצון להערכה, שיתוף, פתיחות והדדיות בזוגיות מאוד נורמאלי. אלה הם ערכי יסוד בקשר זוגי טוב ובריא.
    מדברייך עולה, כי הקשר שלכם, "ההשקעה שלו בך", כפי שקראת לזה, מתבסס בעיקר על נוכחות פיסית של בעלך בקשר, חסרה לך הנוכחות הנפשית שלו.
    הוא לוקח חלק במטלות הבית, אתם יוצאים וטסים יחד, אך הוא לא ממש איתך, במובן הרגשי. לא יוזם שיחות ולא מרבה להקשיב.
    ציינת שהוא מודע לכך שזה מפריע לך, אך אינו מסוגל ל"תת" מעצמו יותר ובוודאי שלא לאורך זמן.
    מאחר וציינת שאתם אוהבים ויש ביניכם מערכת זוגית, אשר למעט ההיעדרות הנפשית שלו, משביעה את רצונך, אוכל להציע לך שתי הצעות.
    האחת, לגשת לאיש מקצוע, כמו יועץ זוגי או מאמן לזוגיות, אשר יוכל לכוון אתכם כיצד להגיע לאינטימיות נפשית ופיסית עשירה יותר, מכל הבחינות.
    השנייה, להשלים עם היותו מי שהוא, כמו שהוא ולמצוא את חבר הנפש שלך בדמות אחרת, כמו חברה טובה, אחות, אמא או מי שתמצאי לנכון.
    אני מתרשמת שהתנהלותו נובעת ממבנה אישיותו ולא מכוונות רעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו