מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגב' דורית כהן, אודה לתגובתך:לילך07/12/2007
אני רווקה כמעט בת 30, יוצאת כמעט שנתיים עם גבר בן 36-גרוש כ- 3 שנים, ללא ילדים. הקשר שלנו הוא קשר נפלא ואנחנו מאוד מאושרים. מגורים משותפים לא באים בחשבון מאחר ואני מבית דתי. אני מאוד רוצה שנמסד כבר את הקשר ומרגישה שמיצינו אותו כחברים. כמובן שגם השעון הביולוגי מתקתק...הבעיה היא שבן הזוג שלי חושש.משהו בתוכו עוצר אותו מלהתקדם הלאה בגלל פרק א' שנגמר.למרות ששוחחנו רבות על הענין והוא הביע נכונות ונשבע לי שהבעיה היא לא בי או בקשר אלא רק בו.
קשה לי מאוד, אני מרגישה חוסר ביטחון בקשר ובחיים. אני יודעת שהוא אהבת חיי עשיתי הכל כדי לעודד, לתמוך, לחזק. הייתי סבלנית מאוד ואני גם יודעת שהוא יודע ומעריך זאת.גם הסביבה מאוד לוחצת ולא מקלה. אני לא רוצה לעשות לו אולטימטום למרות שאני יודעת שזה יכול לעבוד.
הסבלנות שלי אוזלת וזה קשה. האם טיפול זוגי או יחידי יעזור לנו?
תודה מראש ושבת שלום
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מזוגיות שנייה
דורית כהן09/12/2007לילך היקרה, הבעייה שאת מתארת מאד מוכרת. גבר שהתגרש וחושש שמה שהיה הוא שיהיה, חושש להיכשל שוב, מה עלול לקרות אחרי החתונה. במיוחד שאת אינך מוכנה לעבור לגור איתו בגלל הרקע הדתי שלך.
ההגיון אומר שאם הוא ירכוש כלים חדשים לתקשורת בין אישית, וירגיש שהוא יכול בעזרתם להתמודד עם בעיות עתידיות - החשש שלו מכישלון נוסף ייעלם או יקטן.
לכן - לכו לייעץ זוגי (אינני מציעה סדנא לזוגות, כי לשם מגיעים זוגות עם קילומטראז' גבוה יותר...)החשוב הוא שזה יהיה תהליך שבו יש דגש על למידת כלים, לא רק על הוצאת קיטור וסיפורים ותובנות מן העבר (ורצוי לברר זאת עוד בטלפון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מקרב לב! עזרת לי מאוד!
ללך09/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)