היא לא מוכנה להתפשר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היא לא מוכנה להתפשר
    קשר של 5 שנים
    04/01/2011

שלום לכולם,

אני במערכת יחסים מאוד ארוכה של 4 שנים והיתה לנו שיחה על לעבור לגור יחד ואמרתי לה שכל נושא הכשרות נורא חשוב לי כמו שלא יאכלו בשר על מזלג חלבים(זא שיהיה 2 מכל דבר בסכומ אחד לחלב ואחד לבשר) והיא לא מוכנה בשום אופן להתפשר. אלא רק ללכת לפי מה שהיא הורגלה מהבית..

והיא באה בטענה שהיא לא דתיה .

וגם אני אינני דתי אך מאוד חשוב לי נושא הכשרות.

נכון לעכשיו היא לא רוצה לדבר איתי בגלל שאני עמדתי על שלי ולא וויתרתי.

מה לעשות? אני מאוד מתוסכל מזה:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היא לא מוכנה להתפשר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5 שנים-

בני
    04/01/2011

תנאי מוקדם לקשר בריא, זה הבנה והכלה של הצרכים הבסיסיים של כל אחד מבני הזוג,
    אתה בוחר למי לוותר, ועל מה, כמובן שכך גם הצד השני,
    העניין הוא לא בשר וחלב כפי שאתה רואה את זה עכשיו, זה רק סיפטום אחד מיני רבים שעלולים לצוץ בהמשך,,,
    לדעתי האישית, אם יש בניכם הבנות ויכולות הכלה בשאר הדברים, והבעייה היא רק זו, אז מצידי שתאכלו כל חייכם בחד פעמי,,, העיקר שיהיה שלום ואחווה , ואם אפשר אז גם אהבה ורעות,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מדובר בבעיה רחבה יותר?

עדי בדיחי
    04/01/2011

שלום,

אני רוצה לחדד את הנקודה שהעלה בני- יתכן וזהו רק סימפטום לבעיה רחבה יותר שטמונה בהבנה ההדדית וביכולת של כל אחד מכם להתקדם זה לעבר זו. הנורה מבחינתי נדלקת כאשר בת הזוג לא מסכימה לדבר איתך כי עמדת על העיקרון שלך. כאן דווקא הייתי מצפה שלאחר רגיעה מסוימת, היא תשים על כפות המאזניים את 2 האופציות- לגור יחד ולאכול כל אחד במערכת כלים שונה (נגיד) או לשמור על כשרות הכלים, או לא לגור יחד ולהיכנס למשבר. הייתי רוצה לדעת שיש בה, בך, את היכולת לבוא זה לקראת זו ולהבין גם את עקרונות שכל אחד מביא מהבית.

יש את האפשרות שלך ולה תהיה מערכת כלים אחרת, אפשר גם חד פעמי (לא יודעת אם זה יצליח לאורך זמן), אבל השאלה הגדולה כאן היא האם לאור הפער הזה, אתה רואה עוד פערים בהמשך על רקע אותו עינין- השוני בניכם מבחינת ערכים שבאתם איתם, כל אחד לחוד, והאם ניתן יהיה, לדעתך, לשלב אותם בהמשך המגורים יחד? אלו דברים חשובים שיהיה נכון לבדוק האם הם רק בעיה ממוקדת, "טכנית", הקשורה לכשרות הכלים, או שמדובר בריב קבוע שלכם, בפער רציף שאתה חש אותו וחווה אותו לכל אורך הקשר, בווריאציות שונות. אשמח לשמוע דעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו