מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היא לא מוכנה להתפשרקשר של 5 שנים04/01/2011
שלום לכולם,
אני במערכת יחסים מאוד ארוכה של 4 שנים והיתה לנו שיחה על לעבור לגור יחד ואמרתי לה שכל נושא הכשרות נורא חשוב לי כמו שלא יאכלו בשר על מזלג חלבים(זא שיהיה 2 מכל דבר בסכומ אחד לחלב ואחד לבשר) והיא לא מוכנה בשום אופן להתפשר. אלא רק ללכת לפי מה שהיא הורגלה מהבית..
והיא באה בטענה שהיא לא דתיה .
וגם אני אינני דתי אך מאוד חשוב לי נושא הכשרות.
נכון לעכשיו היא לא רוצה לדבר איתי בגלל שאני עמדתי על שלי ולא וויתרתי.
מה לעשות? אני מאוד מתוסכל מזה:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 שנים-
בני04/01/2011תנאי מוקדם לקשר בריא, זה הבנה והכלה של הצרכים הבסיסיים של כל אחד מבני הזוג,
אתה בוחר למי לוותר, ועל מה, כמובן שכך גם הצד השני,
העניין הוא לא בשר וחלב כפי שאתה רואה את זה עכשיו, זה רק סיפטום אחד מיני רבים שעלולים לצוץ בהמשך,,,
לדעתי האישית, אם יש בניכם הבנות ויכולות הכלה בשאר הדברים, והבעייה היא רק זו, אז מצידי שתאכלו כל חייכם בחד פעמי,,, העיקר שיהיה שלום ואחווה , ואם אפשר אז גם אהבה ורעות,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מדובר בבעיה רחבה יותר?
עדי בדיחי04/01/2011שלום,
אני רוצה לחדד את הנקודה שהעלה בני- יתכן וזהו רק סימפטום לבעיה רחבה יותר שטמונה בהבנה ההדדית וביכולת של כל אחד מכם להתקדם זה לעבר זו. הנורה מבחינתי נדלקת כאשר בת הזוג לא מסכימה לדבר איתך כי עמדת על העיקרון שלך. כאן דווקא הייתי מצפה שלאחר רגיעה מסוימת, היא תשים על כפות המאזניים את 2 האופציות- לגור יחד ולאכול כל אחד במערכת כלים שונה (נגיד) או לשמור על כשרות הכלים, או לא לגור יחד ולהיכנס למשבר. הייתי רוצה לדעת שיש בה, בך, את היכולת לבוא זה לקראת זו ולהבין גם את עקרונות שכל אחד מביא מהבית.
יש את האפשרות שלך ולה תהיה מערכת כלים אחרת, אפשר גם חד פעמי (לא יודעת אם זה יצליח לאורך זמן), אבל השאלה הגדולה כאן היא האם לאור הפער הזה, אתה רואה עוד פערים בהמשך על רקע אותו עינין- השוני בניכם מבחינת ערכים שבאתם איתם, כל אחד לחוד, והאם ניתן יהיה, לדעתך, לשלב אותם בהמשך המגורים יחד? אלו דברים חשובים שיהיה נכון לבדוק האם הם רק בעיה ממוקדת, "טכנית", הקשורה לכשרות הכלים, או שמדובר בריב קבוע שלכם, בפער רציף שאתה חש אותו וחווה אותו לכל אורך הקשר, בווריאציות שונות. אשמח לשמוע דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)