מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיהיובל05/01/2011
שלום
יש לי חבר שלוש שנים שנינו משוחררים מהצבא כבר שנה
כשהשתחררנו מהצבא הוא התחיל לעשות עבודה מעודפת ועבד בה עד סיום המעודפת
כשהוא סיים את המעודפת הוא עזב את העבודה
ועכשיו כבר חודשיים הוא בלי עבודה הוא קצת בדכאון בגלל זה כי הוא לא מוצא שום עבודה.
לפני חודש הוא אמר לי " אם אני לא מוצא העבודה בחודש הקרוב אני עוזב לאילת "
ואני לא כל כך תפסתי את זה רציני כי אמרתי אין מצב שהוא לא ימצא עבודה חודש
ובאמת עבר לו חודש והוא לא מצא עבודה . ראיתי את המאמצים שלו אבל הוא לא מצא כלום
הוא אמר לי שביום ראשון הקרוב הוא אמור לרדת לאילת לעבוד שם הוא מצא שם עבודה
אמרתי לו שזה קשה לי שנהיה רחוקים אז הוא ביקש שאני יבוא איתו
אני עובדת כבר יותר משנה במקום עבודה ולא קל לי פתאום לעזוב, וגם בשביל לעזוב אני צריכה להודיע שבועיים לפני
אז הוא אמר לי " אני לא רוצה שתפסידי עבודה כי אם פתאום לא יראה לי ואני ירצה לחזור אז יהיה לך בעיה "
ובסוף הוא אמר אני יסע לשבועיים שלושה יראה איך אני מסתדר ואם באמת טוב אז אני יבוא לקחת אותך ואת בנתיים תבקשי העברה מהסניף שלך לסניף באילת ( אני עובדת ברשת - אז אפשר לעשות העברה של מקום העבודה )
אבל אני עדיין משתגעת מעצם העובדה לא לראות אותו שלושה שבועות
ואני גם בת יחידה להורים שלי הם גרושים אני מתגוררת אם אימי
ואני מפחדת שאולי אני עושה טעות
למרות שהרבה חברים שלי עברו לאילת בעצמם לעבוד
אבל מצד שני אני מפחדת עם הבן זוג
שהוא יגיד לי פתאום אחרי שבוע באילת שטוב לו לבד והוא לא רוצה לבוא לקחת אותי
או שהוא יכיר מישהי אחרת וישכח ממני
למרות שהוא הבטיח לי לבוא לקחת אותי
אבל הורגים אותי המחשבות האלה
אני ממש מפחדת
אני חייבת עזרה אני לא רוצה שהזוגיות שלי תיהרס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
מוניקה הרשקוביץ06/01/2011יובל יקרה,
זוגיות בריאה וטובה מבוססת על אמון הדדי ונאמנות. אתם יחד כבר שלוש שנים, וזה לא מעט זמן, האם במהלך שנים אלה, חברך הפר את האמון שנתת בו? האם קרה שהוא לא היה נאמן לך?
במידה וענית "כן" לשתי השאלות הנ"ל, יש לך סיבה לחשוש לקשר שלכם, כאשר הוא רחוק ממך, אבל במקרה זה, אולי עדיף לא להמשיך בקשר.
בנוסף, החלטות כמו אלה שציינת, ש"טוב לו לבד" ושנחמד לו יותר בחברת משהי אחרת, הוא יכול לקחת גם כאשר הוא קרוב פיסית.
במידה והתשובה לשתי השאלות היא "לא", ויש לי תחושה שזה המצב, אז אני מציעה שתפרגני לו, אחלי לו הצלחה בעבודתו החדשה, והתמקדי במעבר לסניף של הרשת באילת. השתדלי לא להיכנס ל"סרטים" בחינם.
ואם בכל זאת, בתקופה הקצרה הזו, הוא יעשה מעשה הפוגע באמון שלך בו, אחרי שלוש שנות זוגיות, אז בוודאי כדאי שהקשר יסתיים.
בהנחה והוא ימשיך להיות נאמן לך, לדעתי, הגישה שלו נכונה. לפני שאת עושה שינויים בחייך, עוברת לסניף חדש עם אנשים חדשים, עוברת דירה ועוזבת את בית אימך, ועוברת לגור יחד איתו, כדאי לוודא שטוב לו שם ושהוא רוצה להישאר.
שלושה שבועות ואפילו קצת יותר, זו תקופה קצרה יחסית. בתקופה זו תוכלו לבקר זה את זו בסופי השבוע, ואולי גם במהלך השבוע, תוכלו לשוחח הרבה בטלפון, להתעדכן, לשתף ולשמור על קשר קרוב.
אני מניחה שגם בתקופת הצבא לא נפגשתם כל יום. איך התמודדת עם זה אז?
אני מאמינה, שתוכלי לעשות זאת שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)