בגידה או לא ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה או לא ?
    מאיה אריאל
    07/01/2011

שלום שמי מאיה בת 25 נשואה + 2 נישאתי לפני 3 שנים היכרתי את בעלי דרך אחותי היחסים שלי טובים איתו .. בגיל 16 היה לי חבר קרוב ל3 שנים בערך ונורא אהבתי אותו ודרכינו נפרדו והפרידה הזו הייתה מכאיבה ביותר. כיום הוא גם נשוי החבר לשעבר שלי ופעם אחת שלחתי לו בפייסבוק את ברכותי לרגל שינוי הסטטוס שלו מדי פעם אני מתגעגעת אליו ולא יודעת מה לעשות וזה לא בקטע מיני להפך לשיחות לאוזן הקשבת לגיל 16 אהבה ראשונה וכו..... מה עליי לעשות? האם לשתף את האקס ברגשות שלי חשבתי להיפגש איתו אני בתסביך קטן ממקווה שתמצאו פתרון האם זו בגידה אני מרגישה יסורי מצפון כלפי בעלי בתודה מאיה אריאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה או לא ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה היא קודם כל פגיעה באמון

דורית כהן
    08/01/2011

מאיה יקרה, נדמה לי שזו עדיין לא בגידה, אבל יש כאן בהחלט פוטנציאל לכך, וסביר להניח שגם מה שקרה עד עכשו ירגיז את בעלך, אם ייוודע לו, בהנחה שזה נעשה ללא ידיעתו.
    הדבר הכי קשה בבגידה זה הפגיעה באמון. העובדה שאת עושה דברים מאחורי הגב, ללא ידיעתו. עצם התחושה שלך של ייסורי מצפון מעידה על כך שזה משהו שבעלך לא יראה בעין יפה.
    חישבי על מצב הפוך: נניח שלבעלך היה קשר ישן והוא היה יוצר איתה קשר דרך הפייסבוק - ולו רק לצורך שיחות נפש. איך היית מרגישה עם זה? האם זה משהו שאי פעם שוחחתם עליו? האם דיברתם ביניכם מהי בגידה? איך כל אחד מכם רואה קשר חברי עם בן המין השני? שיחות נפש?
    בכל דבר שאת עושה - חישבי איך את היית מרגישה אם הוא היה עושה זאת לך. זה מאוד יעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרת

עפרה
    09/01/2011

מאיה שלום,
    את מספרת על געגועים ועל כמיהה לקשר עם האקס שלך. כשקראתי את התיאור שלך חשתי כי את חסרה משהו בקשר עם בן זוגך, ומשם עולה הצורך או הגעגוע לקשר האחר. השאלה בעיניי אינה האם זו בגידה, אלא כיצד לשתף את בעלך בתחושת החוסר ובצרכים שאת חשה כי אינם מסופקים לך על ידו. אם תוכלי להשתמש בגעגועים שלך לחבר כדי ללמוד על הקשר הנוכחי שלך ולשפר אותו, שניכם (גם את וגם בעלך) תרויחו.
    בהצלחה
    עפרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יהיה לזה מחיר

adili
    25/01/2011

היי מאיה. אני הייתי במצב שלך וניפגשתי עם האקס וזה רק הדגיש לי את הבעיות שיש לי עם החבר הנוכחי וחירפן אותי. גם אם תממשי את זה תדעי שזה יכניס אותך לפלונטר וירחיק אותך לגמרי מבעלך. האם את מוכנה לשלם את המחיר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו