פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה
    צחי
    09/12/2007

שלום.

אני מעוניין לשמוע חוות דעת נשית. חברתי החליטה לעזוב אותי ולנתק איתי את הקשר לגמרי. היא טוענת כי אינה מספיק מאושרת איתי ואוהבת. אני חושש שהיא עוזבת אותי כיון שהיא מעוניינת במיסוד הקשר. אנחנו שנתיים יחד וזה די מתבקש, אבל אני לא מרגיש שאני מעוניין להינשא כרגע. והיא מאד לחוצה (אנחנו בני 32). העניין הוא שאני לא רוצה שתחזור אלי כי אני מציע לה נישואים, אני רוצה שתישא איתי מאהבה. אם היא אוהבת איך היא יכולה לעזוב בגלל שאנחנו לא מתחתנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי אפשרויות

דורית כהן
    10/12/2007

צחי היקר, יש לך שאלה מאוד חשובה, שהרבה זוגות נתקלים בה. האם היא עוזבת כי אינה אוהבת מספיק וזאת האמת העצובה (ואת זה אין ברירה, צריך לקבל, לא תמיד יש זהות בעוצמת הרגשות), או שהיא עוזבת כי השלב בחיים בו אתם נמצאים אינו זהה.

הכיוון הראשון - לא מספיק אוהבת - הוא עצוב אבל פשוט ולגיטימי. אני רוצה לפרט לגבי האפשרות השנייה:

אני חושבת שבהחלט יכול להיות מצב בו קיימת אהבה, ולצידו של רגש חזק שכזה ישנם עוד שיקולים. אם בת זוגך נמצאת בשלב אחר בחייה, שבו היא כבר רוצה להתמסד ולהקים משפחה, השעון הביולוגי שלה מתקתק, היא מפעילה בנוסף לרגש שלה גם שיקול דעת מציאותי והגיוני: בגיל 32, אם היא תישאר איתך לתקופת זמן בלתי ידועה מראש, ולבסוף לא תתחתנו, היא תמצא עצמה רווקה ללא ילדים בגיל יותר מבוגר, ומאוד יתכן שיהיה לה יותר קשה למצוא אז בן זוג מאשר היום.
    אז כן, לפעמים הראש מנהל אותנו מעבר לרגשותינו, וזה לגמרי לגיטימי בעיני. זה לא אומר זהיא לא אוהבת אותך. זה אומר שהיא מנהלת את החיים שלה על פי המטרות שחשובות לה.

האם היית יכול לקבל ממנה את המציאות הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו