צריך עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    צביה
    09/12/2007

שלום.
    אשמח לקבל עצה איך לצאת מהבעיה שיש לי .
    אנחנו בני 40 + 3 ילדים .
    החשק של אשתי למין דעך ממזמן ורק לאחר לחצים הסכימה ללכת ליעוץ שלא עזר הרבה .
    אשתי טוענת שאין לה חשק ולא מפריע לה לא לקיים יחסים , היא עושה זאת בשביל לספק אותי בלבד וזה לא מפריע לה ולא חסר לה , פשוט הסיפור מת לה ואינני מצליח להצית אותו מחדש , אין לה כל מוטיבציה ללכת ליעוץ ומעדיפה להניח לנושא כפי שהוא .
    מה לדעתכם המומחים אני יכול לעשות על מנת להצית אותה ולשכנע אותה ללכת ליעוץ .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה נוקבת

דורית כהן
    10/12/2007

ירוני, אני חושבת שכבר התייחסתי למה שכתבת בעבר.
    אם היא אינה מוכנה לטפל בבעייה, עליך לבחון אילו חיים אתה רוצה לעצמך - מיניות קרה ללא תשוקה בתוך הנישואים הקיימים, חיפוש מתמיד של בנות זוג מחוץ לנישואים - בהסכמתה או ללא ידיעתה, או פירוק הזוגיות וחיפוש בת זוג אחרת.
    לאחר שתענה לעצמך על השאלות הללו - ניתן גם לעשות זאת בעזרת ייעוץ אישי, בלעדיה, חד פעמי, עליך לקיים איתה שיחה נוקבת לאן פניכם מועדות.
    הבא בחשבון שיכול להיות שעבורה המחשבה על פתיחת הנושא המיני בפני מישהו זר מאוד מאיימת, אבל אני המלצתי לך כבר בעבר שהיא תגיע ליועצת חדשה, בלעדיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחה

צביה
    11/12/2007

תודה
    ברור שאינני רוצה להתגרש , אבל האחריות על שיפור היחסים המינים מוטלים עלי בלבד ,
    אשתי לאחר שיחה איתה הייתה מעונינת להגיע לשקט תעשיתי בנושא ולא להתעסק עם הנושא יותר , היא מבחינתה תספק אותי מינית ובזה עלי לסגור את הנושא , היא אינה מוכנה לקחת אחריות על הנושא וללכת לבדו ליעוץ ,
    אשתי טוענת כי נושא סיפוק המיני שלה וחוסר החשק שלה לא צריך להפריע לי , זו בעיה שלה ולא שלי .
    אשמח לקבל את המלצתך .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר אפשרויות

דורית כהן
    11/12/2007

חיים היקר, המצב אליו נכנסתם הוא מבוי סתום.
    לדעתי, כמה שזה מכאיב, הפתרון הוא פשוט: אם היא לא מוכנה להתמודד עם הבעייה, ואתה לא משלים עם המצב הקיים, אתה הוא זה שצריך לעשות צעד אחד קדימה.
    הצעד הזה יכול להיות בהדרגה, החל מהתעקשות על כך שהיא תגיע לייעוץ פסיכולוגי - לא סקסולוגי, דרך פתיחת הנישואין (ליחסים מחוץ לנישואין) ועד הכרזה על פרידה.
    אפשרות נוספת שיש לך היא להסתכל על הצדדים החיוביים של הזוגיות איתה ולקבל ולהשלים עם המציאות. אם זה קשה לך - אולי אתה יכול להיעזר בייעוץ פסיכולוגי אישי.
    אנא, עדכן אותנו מה נראה לך ומה קורה איתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את ממליצה לבגוד

תוהה
    17/12/2007

או שלא הבנתי נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינני ממליצה לבגוד!

דורית כהן
    17/12/2007

תוהה יקרה,
    אינני ממליצה לבגוד!
    הזכרתי פתיחת הנישואין. הכוונה היא בהסכמה: קורה שבני זוג מגיעים להכרה שהמין ביניהם אינו מספק, ומסכימים שאחד מהם או שניהם יכולים לפתח קשרים מיניים עם בני זוג אחרים, בין אם זה לצורך גיוון, ובין אם לסיפק הצרכים המיניים הבסיסיים אם זה לא קורה בתוך זוגיות.

הזכרתי גם בתשובתי לחיים את האפשרות לחפש בנות זוג - בידיעה או לא בידיעת אישתו - זו לא היתה המלצה, אלא ציון מצב שכיח שקורה בפועל אצל הרבה זוגות.
    לדעתי, אם יש אומץ ונדיבות בזוגיות - אזי זהו נושא שבני הזוג מעיזים לפתוח אותו ולחפש פתרונות מוסכמים. בזוגיות בה אין נדיבות ואין אומץ - יש סיכוי גבוה יותר שמצב כמו שהוא מתאר יוביל לבגידה ויסכן עוד יותר את הנישואין וודאי שאת האמון והידידות והאהבה שישנה בינתיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו