מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איוםאורן11/01/2011
היי .
אני נשוי עם ילד אחד וגר בדירה קטנה מושכרת בגלל חוסר תקציב לרכוש דירה גדולה יותר או דירה שתהיה שלי .
המשכורת שלי ושל אישתי נמוכות יחסית .
לאחרונה אישתי התחילה להפעיל עלי לחץ לקנות דירה חדשה בעלות גבוהה ולהכנס לחובות שלדעתי יהיה לנו קשה לעמוד בהן .
בשיחה שהייתה לי עם אישתי ובהסבר שנתתי לה וכמובן לא שיכנע אותה היא אימה עלי כך:
או שלוקחים חובות ועוברים לבית (ישן ) שלנו או שמתגרשים .
מאחר וזה לא נאמר פעם ראשונה מה לדעתכם עלי לעשות בלחץ כזה ?
תודה
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת נכונה
עדי בדיחי11/01/2011שלום חיים,
מעניין יהיה לשמוע למה אשתך רוצה דירה משלכם, האם אתם נוטים לעבור תכופות דירות, האם היא רוצה לחוש ביטחון, או רכוש, האם יש לחצים מהסביבה?
אני מבינה את השיקול הכלכלי שלך, אם כי בדמי השכירות לא פעם אפשר למצוא דירה, אמנם ישנה, אבל דירה שתהיה נכס לכל החיים בסופו של דבר. שכירות היא אכן כסף שהולך לפח, ואמנם- שווה לבדוק האם יש פה משהו מעבר לסיפור הכלכלי, מהו המניע לאיים עליך כך (גירושין?), והאם היא חשה שבלי האיום הזה אין סיכוי להגיע איתך לפשרה (או לעשות רצונה).
בפועל, אני לא חושבת שצריך להישאב למקום הזה של לפחד מהאיום הזה. אם תשדר שהאיום לא מאיים- כך יהיה. כן ציריך לברר טוב מאיפה מגיע הצורך הבהול (פרט לסיבות ה"רגילות"), שווה לברר מה קורה בסביבה שלה, ומה עומד מאחורי זה- ביטחון, חיים יציבים, רכוש, וכד'. עם תקשורת באמת פתוחה וכנה אפשר לפתור הרבה.. השאלה היא האם יש לכם תקשורת בריאה, כי לפי האיום שלה- יתכן ואולי שווה לעבוד על הנושא הזה, של להגיע להידברות ולפתרונות גם בלי הנשק החם- גירושין. נסה לגשר ולהבין מה מניע אותה, ואולי כן לשנות גישה לגבי הסכום של השכירות, שבצדק- יכול להיות מושקע בדירה בסדר גודל סביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)