מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאין זוגיותנרקיס 511/01/2011
הי,
אני נשואה כבר 26 שנים וכל הזמן לא ידעתי שבהמשך לא יהיה לנו את הביחד ואני שרוצה את הביחד והוא לא הבנתי שמהתחלה זה היה ככה שהילדים היו קטנים היינו יוצאים איתם אך עכשו שהילדים בגרו ובעלי יצא לפנסיה הוא התחיל לצאת לבד לנסיעות של חודש ימים וזה מאוד מעצבן אותי אחרי שכמעט התגרשנו הוא מסכים לקחת אותי אך אני רואה שהדברים לא יסתדרו והוא תמיד יצא לבד ולא יעזור לי כל מה שאעשה.
הניתוק מצידי הוא קשה אני לא יודעת איך לעשות את זה שאוכל לעזוב אותו ולהגיד לו זהו.
אני פוחדת מהעתיד מה אפשר לעשות?
בתודה,
נרקיס 5(שם בדוי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הגבול שלך למרחב
עדי בדיחי11/01/2011שלום נרקיס,
אני לא בטוחה שהבנתי עד הסוף- האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב את בעלך? האם מבחינתך "כלו כל הקיצים" והגעת למסקנה ברורה שזהו, את רוצה בפרידה?
נסי לחשוב האם זה סופי מבחינתך, או שבכל זאת, אפשר לנסות ולהתייעץ עם גורם מוסמך לזוגיות, ולגייס אותו לתהליך משותף של ניסיון לשפר את היחסים ביניכם. אולי שם יהיה אפשר לבדוק מדוע זקוק לנסיעות לבד, והאם את, תוכלי בבוא העת לאפשר לו את הגיחות האלה, ולשמור במקביל עבור שניכם זמן משותף. סה"כ טבעי יהיה אם ירצה את המרחב שלו מדי פעם.. השאלה היא מה הגבול שלך.
אם החלטת שאת מעוניינת בפרידה- וזה סופי- אין טעם למשוך את זה, וכמובן דרושה כנות והסבר כי את אינך יכולה להמשיך ככה, ושזאת אינה זוגיות טובה בעינייך. אבל אני בעד לנסות הכל לפני פירוק מוחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)