שאין זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאין זוגיות
    נרקיס 5
    11/01/2011

הי,

אני נשואה כבר 26 שנים וכל הזמן לא ידעתי שבהמשך לא יהיה לנו את הביחד ואני שרוצה את הביחד והוא לא הבנתי שמהתחלה זה היה ככה שהילדים היו קטנים היינו יוצאים איתם אך עכשו שהילדים בגרו ובעלי יצא לפנסיה הוא התחיל לצאת לבד לנסיעות של חודש ימים וזה מאוד מעצבן אותי אחרי שכמעט התגרשנו הוא מסכים לקחת אותי אך אני רואה שהדברים לא יסתדרו והוא תמיד יצא לבד ולא יעזור לי כל מה שאעשה.
    הניתוק מצידי הוא קשה אני לא יודעת איך לעשות את זה שאוכל לעזוב אותו ולהגיד לו זהו.

אני פוחדת מהעתיד מה אפשר לעשות?

בתודה,
    נרקיס 5(שם בדוי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאין זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הגבול שלך למרחב

עדי בדיחי
    11/01/2011

שלום נרקיס,

אני לא בטוחה שהבנתי עד הסוף- האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב את בעלך? האם מבחינתך "כלו כל הקיצים" והגעת למסקנה ברורה שזהו, את רוצה בפרידה?

נסי לחשוב האם זה סופי מבחינתך, או שבכל זאת, אפשר לנסות ולהתייעץ עם גורם מוסמך לזוגיות, ולגייס אותו לתהליך משותף של ניסיון לשפר את היחסים ביניכם. אולי שם יהיה אפשר לבדוק מדוע זקוק לנסיעות לבד, והאם את, תוכלי בבוא העת לאפשר לו את הגיחות האלה, ולשמור במקביל עבור שניכם זמן משותף. סה"כ טבעי יהיה אם ירצה את המרחב שלו מדי פעם.. השאלה היא מה הגבול שלך.

אם החלטת שאת מעוניינת בפרידה- וזה סופי- אין טעם למשוך את זה, וכמובן דרושה כנות והסבר כי את אינך יכולה להמשיך ככה, ושזאת אינה זוגיות טובה בעינייך. אבל אני בעד לנסות הכל לפני פירוק מוחלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו