בעיה מוזרה בסקס ובקשר ביכלל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזרה בסקס ובקשר ביכלל
    עילום שם
    12/01/2011

שלום אני וחברה שלי אומנם צעירים עוד אבל ישנה בעיה שהאיתי רוצה להבין .
    אנחנו 3 שנים ביחד הכל התחיל מסטוץ מאוד כיפיי ונחמד והיתגלגל לקשר רציני ומערכת יחסים רצינית . אנחנו אוהבים אחד את השני בצורה מטורפת . הבעיה שהיה בנינו משבר גדול מאוד. היא החברה הראשונה שלי לא ידעתי להתנהג לבחורה כמו שצריך לא הראתי לה מספיק אהבה. העינינים היתגלגלו וניהיה מיזה לא טוב היה לנו הרבה ריבים קיבלתי מימנה הכל סקס אהבה הכל לא הרגשתי צורך לתת גם למראת שאני אוהב אותה הכי בעולם ולא רוצה אף אחד אחרת אני לא יבגוד בה בחיים ולא מרגיש צורך לזה גם.. עכשיו היה לנו משבר רציני והשלמנו והכל ועברנו תקופה נוראית מאוד אפשר אפילו לקרוא לזה בגידות משני הצדדים אבל בסופו של דבר חזרנו אחד לשני כי ראינו שפשוט אנחנו אוהבים אחד את השני הכל חזר ונהיה וורוד הכל ניראה טוב ויפה אבל ניפגע הסקס ניפגע המגע המיני קשה לה שאני נוגע בגוף שלה קשה לה עם סקס ממש היא רק אוהבת שאני יורד לה ואני עושה את זה בכיף ולהנאתי אבל משהו מוזר פעם היא איתה נהנת שאני נוגע בה היא היתה נוגעת בי בחושניות מאוד כל היום יוזמת סקס וסיטואציות רומנטיות והיום אני זה שרודף אחריה וזה מאוד מוזר לי .לאחר שעבר אלינו תקופה מאוד רעה וקשה היא טוענת שהיא מאוד רוצה והכל אבל קשה לה אחריי מה שהיה . מה שהיה זה שהאיתי מקלל אותה ורב איתה ממש עקב הקינאה החולנית שלה כלפי היה לי ביטחון מולה ידעתי שהיא תמיד תיהיה לצידי .הריבים שלנו היו מלוובים בדברים לא נעימים צעקות קללות פגיעות מילוליות הרוב מצידי ואני מצתער על זה כל כך .
    הקשר הולך ומשתפר אבל מוזר שירד לה החרמנות כלפי אפשר ליקרוא לזה ככה? אני יודע שבהתחלה תמיד 2 הצדדים חרמנים אחד על השני והכל אבל לי לא ירד ביכלל ולה אולי קצת לא כל כך מובן תאמת מה לעשות? היא טוענת שהיא אוהבת אותי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזרה בסקס ובקשר ביכלל - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    13/01/2011

"עילום שם" יקר,

קשר זוגי מתאפיין בתחילתו בסקרנות, התלהבות ומשיכה פיסית. כאשר הקשר מתפתח הסקרנות הופכת למשהו ידוע, מוכר ואהוב ואת מקומה של המשיכה תופסת האינטימיות הכוללת את המישור הרגשי ואת המישור הפיסי, שני המישורים הנ"ל כרוכים זה בזה. לעיתים, האינטימיות הרגשית היא זו שגוררת אחריה את האינטימיות הפיסית.
    במקרה שלכם הייתה פגיעה קשה באינטימיות הרגשית. ציינת שחוויתם מריבות קולניות, חילופי- דברים קשים ואף בגידות. נראה כי חברתך נפגעה מאוד מהשתלשלות האירועים וכתוצאה מכך היא עדיין לא מסוגלת ליהנות מקיום יחסי מין מלאים איתך, למרות האהבה הגדולה ביניכם.
    אני מציעה לך לחדש את האמון שלה בך, לא להתייחס אליה כאל דבר מובן מאליו, לחזר אחריה, להרעיף עליה תשומת לב ואהבה ולהוכיח לה עד כמה היא חשובה לך.
    עליך ליצור אינטימיות רגשית וקרבה נפשית ולגרום לה לבטוח בך.
    אני מאמינה שכך תוכל להחזיר לזוגיות שלכם את המשיכה, את האינטימיות הפיסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו