תגובה ...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תגובה ...
    עילום שם
    13/01/2011

אני עושה בידיוק את מה שאת אמרת אני מתיחס לקשר כאילו הוא חדש ורק התחיל אני מפתח אותו מחדש .
    מקווה שהסערת רגשות תעבור לנו לי אישית כגבר קל יותר לקיים יחסיי מין קשה לי פיזית לא לקבל את זה מימנה וגם ריגשית אני רק נותן ופחות מקבל למראת שיש רגעים שאני גם מקבל ... אבל לא כמו פעם לא בתדירות ובתשוקה כמו פעם ..
    אני רוצה להגיד לך שהקטע שהאיתי מיתיחס אליה כאל מובן מאליו היה במשך שנתיים היא די סבלה מיזה היא הרגישה חוסר אהבה שרק היא נותנת ומקבלת בסוף יריקה בפרצוף הסקס והתענגות מימנה גרם לי להרגיש ביטחון רב שהיא שלי אבל זה נימעס אליה והיא נישברה ועכשיו מה שקורה שהיא רוצה מימני רק הרבה אהבה סקס והכל שרק אני איתן היא מבקשת את זה .ואני מקווה שהיא תוכל לתת מעצמה גם . כי זה קשה לי פיזית אבל אני אוהב אותה ואני יעשה הכל במשך כמה זמן שצריך כדי שהכל היתחדש מה שבטוח למדתי להיתנהג לבחורה סהכ עשיתי טעות ביחס כלפיה הרבה זמן מגיל 16 עד 18 ועכשיו הבנתי איך להיתנהג ולהחזיר אהבה ולרגש אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה ...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא העבר את התייחסותך

מוניקה הרשקוביץ
    13/01/2011

"עילום שם" יקר,
    אנא העבר את התייחסותך לשרשור של פנייתך המקורית ואתייחס

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו