מישהו חייב לעזור לי!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מישהו חייב לעזור לי!!!!
    אלון
    16/01/2011

היי, מרוב שבעיתי מורכבת איני יודע איפה להתחיל!!!!!
    קשה לי מאוד לחיות עם אישתי, אנחנו נשואים כבר כמעט 5 שנים, המצב שלנו די מורכב כיוון שאנו חיים סוג של חיים נפרדים! ז"א השותפות היחידה שיש לנו היא הילד שלנו שבן 2.5 ועוד אחד בדרך.....
    במהלך תקופת הנשואים עד לפני חודשיים היה לי עסק שלא כ"כ הצליח לדעתי כי לא קיבלתי תמיכה או עזרה מאישתי, אישתי גם עצמאית וזה יצר הרבה מאוד התנגשויות שבסוף כמעט תמיד אני זה שהתגמש ע"מ לאפשר לה לצאת או לעבוד!!!!
    אנו לא מדברים הרבה והכי חמור שאנחנו לא מנהלים משק בית משותף, מבחינתי כל הכנסה או הוצאה בבית היא משותפת למטרת התפתחות וקידום המשפחה שזו גם השקפתה אבל היא אינה מוכנה להוציא כספים על חשבונות או קניות וכו......
    כשהיתחתנו לה כבר היה בית ואני נכנסתי לבית שלה מאז כל הוצאות הבית אני שילמתי גם אם יכולתי וגם אם לא!!! לפעמים זה גרר עיקובים בתשלומים ואפילו ניתוקים חשמל ומים וכו.....
    אני ממש השתדלתי לכלכל את הבית ולא להחסיר ממנו כלום, הבעיה המרכזית היא שאישתי כן עובדת והיא מרוויחה יותר כסף ממני אך מסתירה ממני סכום מדוייק!
    הטענה שלה היא שאני לא הגעתי עם כסף ואני לא מצליח לשמור על הכסף כמו שהיא עושה!!!
    היא לא מאמינה בי, וכמובן שאינה מוכנה לחסוף בפני את כל החסכונות שיש לה!!!
    ניסיתי להבהיר לה כמה פעמים שאין לי בעיה שהיא חוסכת כסף לצורך קניית בית או לא משנה אבל כאשר אני אומר לה שכרגע התקופה היא לחוצה ואין ביכולתי לשלם חשבונות והיא צריכה להשתתף זה גורר ויכוח מריבה ואפילו העלבות וחוסר רצון לפתח את הנושא!!!
    מעבר לנושא הכלכלי, רוב הפעמים אני מקנא ביחס שהיא מפגינה לכל סובביה ואני לא מקבל כבוד כראוי לבעלה, הנימה מעליבה, ונוסח מזלזל ותמיד מלובה בחוסר סיפוק מהקיים!
    אני משתדל לא לבקש ממנה עזרה לא כי אינני צריך אה כי אני מראש יודע שהתשובה תהיה שלילית!!!
    מעבר לכך כל נושא היחסים האינטימיים אינו קיים כמעט דבר שמתסכל באופן משמעותי וגורם לי תמיד לחפש סיפוק במקומות אחרים!!!
    אני איני מעוניין בתשובות של יש לכם בעיה לכו ליעוץ !! זה לא יפתור כלום כי היא לא מוכנה ללכת לשום גורם מיקצועי מתוך חוסר הבנה שיש לה בעיה בכלל!!!
    זה רק על קצה המזלג אני יכול לרשום עוד אלפי שורות על בעיות שביננו !!
    בבקשה אני חייב עצה , אמיתית ומיקצועית לאיך אני מתמודד עם המצב
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהו חייב לעזור לי!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב בעייתי שמחייב עזרה מקצועית.

דורית כהן
    16/01/2011

אלון היקר, צר לי על המצב שהגעתם אליו בזוגיות.
    אתה מתאר בעיות בכמה תחומים: חוסר אמון על רקע של כספים ורכוש, בעיות בתקשורת ובעיות בתחום האינטימיות.
    אני יכולה להבין שהיא מאוכזבת ממך בהיבט הכלכלי, כי היו לשניכם ציפיות שהעסק יצליח ובשורה התחתונה זה לא קרה. האכזבה הזאת באה עכשו לידי ביטוי בהתייחסות שלה אליך - חוסר כבוד, זלזול.
    לדעתי לא ניגשתם בצורה נכונה ויסודית לנושא הכלכלי/ תקציבי. עליכם לנהל שיחה יסודית ולחשוב טוב על הצרכים העכשוויים והעתידיים של שניכם. האם חתמתם על הסכם ממון? על שם מי הדירה שלה? מה הסיכוי שלך שאי פעם תהיה לך דירה או חצי דירה? לדעתי נכנסת למצב בו אתה בסטטוס נחות יותר בזוגיות הזאת ואינך מצליח לעמוד על שלך בהרבה תחומים.
    אני מתרשמת שיש גם בעייה באיכות יחסי המין שלכם, כי אילו היה לכם סקס איכותי - סביר להניח שתחום זה היה נשמר. בדרך כלל כאשר יש בעיות בזוגיות, התחומים החלשים יותר נפגעים הכי מהר.

כאשר יש כל כך הרבה בעיות, ואתה כל כך סובל, קשה לי להאמין שאישתך מאושרת.
    עם כל הרצון הטוב, ולמרות בקשתך, אין לי אפשרות לתת לך עצות רציניות שיעזרו לך כך, דרך האינטרנט. המצב רציני והוא דורש איש מקצוע רציני וששניכם תגיעו לתהליך הייעוץ מתוך רצון לשקם את היחסים.
    אם אישתך לא מוכנה ללכת איתך לייעוץ זוגי - יתכן שיהיה עליך לעשות משהו דראסטי, כמו להבהיר לה שאינך יכול להמשיך לחיות איתה כך. אולי רק עם הצהרה חריפה וברורה מצידך היא תבין שאתה אומלל בזוגיות הזאת וכי אינך יכול להמשיך כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חייב לעזור לעצמך-

בני
    16/01/2011

דווקא מצא חן בעיניי השותפות בניכם, זה רעיון לא רע,,,
    אבל אי אפשר לקרוא לזה זוגיות !
    נשגב מבינתי כיצד הצלחת להגיע עד הלום, ועוד יותר אני מתפלא על השותפה שלך בדירה,,,
    כאילו היא אם פונדקאית רק בגירסה הפרימיטיבית ?
    ואתה ? מי אתה ? מאין באת ? ולאן אתה הולך ?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו