שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורית
    10/12/2007

שלום רב,
    אני בת 26 יצאתי עם בחור בן 27 כשלושה חודשים.
    לפני כחודש הבחור מיוזמתו סיים את הקשר בטענה שלא מרגיש משהו שרצה להרגיש , מבולבל אך בכל זאת רוצה שנשאר ידידים אני דחיתי זאת אך בסופו של יום הסכמתי. ( יש לציין שבאותו המעמד אמרתי לו שהוא יתחרט על העניין והוא ענה שהוא לא שלם עם ההחלטה)

לאחר יומיים בלבד, שלח לי הודעות לנייד (הודעות סתמיות של מה קורה? מה נשמע ?וכו') מיילים למחשב ולפני כשבוע שיחה לנייד.
    בשבוע שעבר (שלישי) נפגשנו ( יוזמה שלי למרות שגם הוא הוביל לעניין) אמר לי שהוא מתגעגע אליי וכו'.. התנשקנו וזה נראה לכאורה שחזרנו.. אני באותו המעמד לא נתתי הגדרות ולא שאלתי "יחסינו לאן".. פשוט אמרתי לעצמי שכרגע לא אגדיר מה אנכנו מחשש שיילחץ או משהו כזה..
    יום חמישי שלחתי לו הודעה מכיוון שהוא לא יצר קשר שאלתי מה הוא עושה ? ענה שהוא יוצא עם חברים לפאב.
    יום שישי לא שמעתי ממנו אפילו SMS קטן לא הואיל לשלוח לי ורק בשבת מוצ"ש הואיל בטובו להתקשר אני לא עניתי לו לשיחה וטרם חזרתי אליו.
    אני רוצה להבהיר את העניין בצורה קצרה:
    אני לא הצבתי תנאים לחזרה, להפך קיבלתי אותו בזרועות פתוחות והוא בתמורה טלפון לא נותן להפך יוצא וקובע עם חברים במקום לקדם את העניין שלנו. חשתי מזולזלת. השאלה שלי האם אני צודקת? כי אני חייבת לציין שבמהלך הקשר הוא גם היה מפגין אדישות שכזו ולא מקובל עליי להמשיך באותה המגמה של תקשורת פעם בשבוע ויציאה גם של פעם ב.. מה עושים? על אחת כמה וכמה כאשר הוא חזר מיוזמתו, כי עכשיו אני נמצאת בבעיה, טרם חזרתי אליו והוא גם לא יוצר קשר.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל עוד לא מדברים - ההתנהגות קובעת

דורית כהן
    11/12/2007

אורית היקרה,
    איך שזה נראה לי מהתנהגותו כפי שאת מתארת אותה, הוא כיום נמצא בדיוק במקום שהוא רוצה להיות בו, שבו היחסים אינם מחייבים, ונפגשים כאשר נוח לו. הוא לא שמע ממך שום התנגדות או שום הצהרה אחרת וראה שאת מיישרת קו בהתנהגות שלך כלומר נענית ליוזמת הפגישות איתו ולא מגדירה מחדש את היחסים (כי את בחרת לשתוק, נכון?). מבחינתו - הכל בסדר. זו לא זוגיות, אולי יזיזות. נוח לו, הכל פתוח.
    מבחינתך - חזרתם...
    אם זה לא מה שאת רוצה ומוכנה אליו - איזרי אומץ וקיימי איתו שיחה ברורה, מה הוא רוצה ומה את רוצה. כל עוד לא מדברים, מה שקובע הוא ההתנהגות בפועל, לא מה שמתרוצץ לך במחשבות ולא עובר אליו כי את חוששת לנגוע בנקודות רגישות ולשמוע תשובות שלא מקובלות עליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית הנכבדה, שלום רב

אורית
    17/12/2007

דורית שלום רב,

ראשית, תודה על תגובתך.
    ביום חמישי נפגשתי עם הבחור ושאלתי אותו לגבי הקשר ואיך הוא רואה את הקשר הזה.
    הוא בתגובה ענה לי שהוא לא רואה את זה כידידות ואיך בכלל הגעת לזה. אני אמרתי שבלבלת אותי ולכן ע"מ למנוע אי הבנה אז אני מעלה את העניין.
    אמר לי בסדר גמור אני לא רואה בך ידידה זה לא קשר של ידידות אבל אני לא יודע מה יהיה מחר.
    (מבחינתי אם אני אתרגם את תגובה - אני רוצה כרגע קשר אבל אני לא רוצה להתחייב.. האם אני טועה??)
    בכל מקרה, הוא שוב העלה את הנושא של ידידות אמר אם נניח מישהו יגיד לך שתישארו ידידים את תסכימי?? אמרתי לו שבשום פנים ואופן לא אסכים לא יקום ולא יהייה כך אמרתי לו. אמר לא היית ממש נחרצת בזמנו אמרתי לו אולי, נכון לא הייתי נחרצת אז הערב הזה אני כן ואני אומרת שוב לא יקום ולא יהייה! זה או שחור או לבן או הכול או כלום!
    אמר לי טוב בסדר.. לסיום שאלתי אותו אם יש משהו שהוא חושב שאני צריכה לשפר/ לתקן אולי.. חייך וענה שום דבר.
    הוא קבע איתי בסיום הפגישה שידבר איתי מחר ואולי אם ייצא גם להיפגש.
    דורית, עד היום לא שמעתי ממנו.
    מה לדעתך האבחנה ?.???
    ושאלה נוספת האם כשיתקשר או כשיצור קשר אם בכלל מה לעשות האם להיפגש איתו ולומר לו הכול בפרצוף או פשוט בטלפון.
    תודה שוב מראש
    אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושוב - ההתנהגות קובעת...

דורית כהן
    17/12/2007

ראשית, אורית, אני חושבת שלא הבנת את כוונתי בתשובתי הראשונה. כתבתי יזיזים ולא ידידים. הכוונה היא ליחסים של סקס ללא מחוייבות (מכירה את הביטוי?)
    שנית, אני חושבת שהבחור שלך הוא אדם שקשה לו להיות ישיר ולהגיד את האמת, והוא עוטף אותה ובכך מטעה את האחרים, ובמקרה הזה אותך.
    מציעה לך לרדת לגמרי מכל קשר איתו, שימרי על עצמך ואל תאבדי את עמוד השידרה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורית
    18/12/2007

דורית הנכבדה,
    ראשית, תודה לך. אני באמת אנסה לרדת מהסיפור הזה כמה שיותר מהר.
    אני באמת חושבת שהבעיה היא לא אצלי אלא אצל הצד השני אם עד היום הוא לא יצר קשר כלשהו כנראה שלטעמי הוא "שומר אותי על אש קטנה" או מה גם שהוא מבולבל ...אני באמת לא יודעת.
    קשה לו מאוד לקבל החלטה כלשהי כי הפעם הוא יודע שאני אישית לא אשאר שם בשבילו גם לא בתור ידידה.

אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו