מבולבלת!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת!
    א.א.
    20/01/2011

לבעלי ידידה טובה. הוא אומר שהם חברים טובים יש ביניהם שיחות על בסיס יומיומי וכן הודעות sms כמו:" דבר איתי" או:" תבוא בעוד שעה וחצי". דיברתי איתן על כך והוא אמר שהוא לא מוכן לוותר על החברות הזו כי אותה אחת עזרה לו בענייני כספים ( היא בנקאית ) .
    אני מאמינה שהוא לא בוגד , אבל עם זאת אני מאמינה שאם שאם אני ובעלה לא היינו בתמונה היה מתפתח משהו ביניהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר נקודות לגבי קשר כזה

עדי בדיחי
    21/01/2011

שלום מבולבלת,

את מספרת על ידידה קרובה של בעלך, על כך שהוא מעיד על חברות קרובה איתה ועל חוסר נכונותו לוותר על החברות הזאת. עד כאן בסדר. אח"כ את ממשיכה ואומרת שאת מאמינה שהוא לא בוגד, בפועל, כי יש "משגיחים" (בעלה ואת), אבל בתיאוריה, אם לא היית "על המשמר"- לבטח כן היה קורה משהו, אולי רומן. במילים אחרות האם בעצם את מתכוונת שהאמון שלך בבעלך הוא חלקי? אם תנטרלי את עצמך מהתמונה את לא בוטחת בו במאה אחוז?

אני חושבת שהמצב הזה גורם לך להיות בדריכות נצחית, וכל הזמן לחיות עם התחושה שיכול היה להיות משהו, ויכול שיהיה משהו, ואם אני לא אבדוק, אפקח עיניים, משהו הולך לקרות. אני רוצה להסב את תשומת ליבך לעוד דבר- לנסות להיכנס לשטח עצמו של מערכת היחסים שלך איתו, האם תוכלי לזהות אלמנטים בקשר שלכם, איתם קשה לך? משהו בבחינת התנהלות הקשר שחסר לו והוא משמיע בפנייך תלונות, משהו שלך חסר ואת מתרחקת כתוצאה? אני מנסה לבדוק את זה איתך, כיוון שלפעמים מקרה חיצוני יכול לאיים עלינו, דווקא כי מתחת לפני השטח- במציאות- יש משהו שמאויים, "מתלבש" על משהו קיים ולכן מאיים. כי לי נראה, שאם היית בטוחה בו ובקשר בעוד תחומים והיית יכולה לתאר קשר טוב מספיק או מוצלח איתו- אולי הקשר עם הידידה היה פחות מאיים, או לפחות לא כזה שמצריך ממך להשקיע כמות אנרגיות בבדיקות ובמעקב אחריו.

נקודה נוספת- כבנקאית, כנראה אנושית, חלק מתפקידה זה לעזור בענייני כספים. אני לא מבטלת את דבריו לגבי הסיבה בגינה הוא בקשר איתה ובכל זאת הייתי במקומך מנסה לברר, מה בדיוק קיים בקשר הזה - מה יש בו - שגורם לו להיות בו. ז"א, האם ההקשבה..? עצם השיחה? עצם תשומת הלב, אולי משהו לא שגרתי, לא מאיים, אוזן קשבת וכו'. אם תזהי את הרווח שיש לו מהקשר הזה, יתכן, ותוכלי לאט ובעדינות להכניס את האלמנט הזה לתוך הקשר שלך איתו, ובכך לתת לו גם מעצמך, את מה שהוא מחפש שם. זה ברמה הרגשית, הדינאמית. אני רוצה לעורר אותך לכך שלא תמיד קשר חיצוני עם אשה אחרת מעיד על כיוון רומנטי דווקא. יתכן ששם הוא מוצא רגיעה מסוימת, או משהו אחר בהקשבה או בהדדיות- שגורם לו להישאר איתה בקשר. את אלו גם את יכולה לאפשר, עם קצב נכון ועם סבלנות.

אני מאמינה שאם תבדקי עם עצמך את הנקודות ותזהי את התחושה שלך המדויקת, יהיה לך קל יותר לגשת. בנוסף, כאשר תזהי - תוכלי יחד עם זה לבוא לשיחה רגועה מול בעלך ולספר לו מה בדיוק עובר עלייך כשאת חווה קשר כזה, מהצד. אולי אם תגייסי אותו לחוויה שלך- יהיה גם לו קל יותר להבין מה חסר אצלכם, שיכול להקל ולהרגיע את החשש שלך.

מאחלת לך בהצלחה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו