לדורית היקרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית היקרה
    ליאן
    11/12/2007

ראשית..אני מודה לך מאוד על עזרתך....

דבר שני שמטריד אותי זה זה שאני ביררתי מהחבר שלי עם הוא בגד בי והוא אמר שלא.
    דבר נוסף שאני לא יודעת מה אני רוצה ?
    הוא אף לא אומר לי מתגעגע וכאלה וזה פוגע בי ואני נכנסת לכל מני מחשבות מזה ,כמו לדוגמא עכשיו שאני חושבת שכדי לי לסיים איתו הכל וזהו ,בגלל שאני מחכה כל הזמן למשהו ואני לא מקבלת את זה.
    אני מתכוונת לזה שאני לא יודעת עם הוא אוהב אותי (הוא אומר שלא אוהב ,אך החבר שלו חושב אחרת). וזה מטריד אותי כל הזמן ולא יוצא לי מהראש כי אם הוא באמת לא אוהב אותי למה לי להיות איתו בכלל נכון?
    כי אני רוצה שיואהבו אותי ולקבל חום ואהבה שאני יכולה לתת בחזרה.
    אני שוקלת להגיד לו שאני לא יכולה להנשיך ככה ולחכות לאהבה שלא קיבלתי במשך שנה...

אבל האם זה הצד הנכון?
    או שולי אני יצטער על כך..?

בבקשה ענה ממך עזרי לי מפני שאני כולי מבולבלת ולא יודעת מה לעשות כל הזמן עוברות לי בראש מחשבות שונות לגביו אני מקווה שהבנת אותי ותוכלי לעזור לי..

תודה רבה על כל עזרתך שנתת לי ממני ליאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית היקרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להביע האהבה

דורית כהן
    12/12/2007

ליאן יקרה, אני מבינה מכל מכתבייך שאת מאוד נסערת ממערכת היחסים הזאת והיא מאוד חשובה לך. נראה לי שבחברות הזאת התקדמת וחשפת את עצמך ואת רגשותייך בפניו, ומתגובותיו אינך בטוחה מה הוא מרגיש כלפייך. כבר כתבתי לך שכל אחד מביע את עצמו במידה רבה מאוד על פי מה שראה בבית בו גדל...אני מזכירה לך גם שהוא לא מתכתב איתי כבר כמה חודשים ומנסה דברים חדשים כמו שאת מנסה... אז הוא כנראה נשאר כמו שהכרת אותו עם היכולות המוגבלות שלו בהבעת רגש. ליאן, לא תמיד צריך להגיד הכל במילים! יש דרכים רבות להביע אהבה. מישהי פעם סיפרה לי שהדרך של אבא שלה להביע אהבה היתה לקום במיוחד מוקדם בבוקר ולהדליק לה את הבוילר כדי שיהיו לה מים חמים למקלחת. ולקח לה זמן עד שהיא "תירגמה" את ההתנהגות הזאת ל"אבא אוהב אותי".
    תמשיכי לתת לו חום ואהבה בדרך שאת יודעת. אל תקמצני עליו כי הוא לא מחזיר לך מספיק. תראי אם את יכולה ליהנות מכך שיש בך אהבה ושאת יכולה להעניק לו. ותראי אם את יכולה "לתרגם" דברים שהוא עושה עבורך ל"אהבה". האם באמת לא קיבלת ממנו אהבה במשך כל השנה? אולי לא במושגים שלך אבל אולי היו מחוות שהוא עשה כלפייך, איכפתיות, דאגה, נדיבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו