מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה להדרכה דחוףףףףחסוי27/01/2011
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי
אני פרודה מבעלי מתחילת השבוע ניגשתי ביום ה 26.1.2011 לסיוע משפטי על מנת שאוכל לפתוח תיק בבית דין לענייני משפחה.
בעלי ניגש באותו יום לבית הדין הרבני ונשלח לי היום 27.1.2011 טופס עם תאריך לדיון.
הבעיה היא שהבנתי שמכיוון שהוא פתח ברבנות אהיה חייבת לפעול משם השאלה שלי היא כזו מה הצעדים הבאים שאצטרך לעשות, חשוב לציין שכרגע אני גרה אצל משפחתי ואין לי אפשרות להוציא כסף מהבנק(הוא לא מפקיד את המשכורות שלו).
וכבר שבוע הילד לא נמצא במסגרת כי גם הסבים שלו הפסיקו לשלם את הגן שזה היה ההסכם עוד בהיותנו ביחסים טובים. מה עלי לעשות??
ועוד שאלה בעלי עובד בעסק משפחתי על שם סבו אבל אבא שלו האחראי בפועל בתלוש המשכורת הם מצהירים על 4000 בערך ברוטו שבפועל הוא מקבל 7600 נטו.
ועוד האבא של בעלי היה משלם את הגן 2300 ש"ח מנסיוני איתם הם יכחישו עובדה זו ולא ירצו לשלם שום שקל נוסף למזונות מלבד המינימום יש לי דרך להוכיח זאת ?
אודה לכם מאוד על עזרתכם בתודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוחה שהפורום יכול לסייע, אבל
עדי בדיחי27/01/2011שלום לך,
כיוון ששאלתך יותר עוסק בהיבט המשפטי והקונקרטי של -מה עושים עכשיו- לגבי המצב בו את נמצאת, אני מציעה שתפני לפורום מתאים, אולי בפורום גירושין כאן בפורטל.
יש יעוץ משפטי חינם באתרים שעוסקים בנידון- תוכלי גם לפנות לשם. מאחלת לך בהצלחה ושהדברים יסתדרו כמה שיותר מהר עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)