מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוההמיכל28/01/2011
בוקר טוב.
לאחר כל העצות שקיבלתי אתמול ואני אט אט מנסה להפנים אם יש לציין בקושי רב
אני מרגישה שאני טעונה מכעסים כלפי הבחור ופשוט בא לי לשלוח לו הודעה ולומר לו כמה אני כועסת וכמה פגועה אני יודעת שזה לא יועיל ונמנעת מלעשות זאת אך זה לא מרפה ממני , שאני הולכת לישון, באמצע הלילה, בבוקר..כל שנייה , מה לעשות? אני כבר אובדת עצות.
מנסה לחשוב על דברים אחרים אבל זה לא יוצא ממני.
במקביל זה גורם לי להיות עצבנית וחסרת חשק לעשות כל דבר מועיל אחר
עוד יותר מעצבן אותי שהוא מתעלם ממני לחלוטין, ועוד מפרסם בפייסבוק שלו כל מיני משפטי אושר.אני מרגישה מרומה, מנוצלת, ופשוט ב לי לבכות מכל המצב הזה
והכי בוער בי זה להגיד לו ה כ ו ל , אבל אני מתאפקת מלפתוח את תיבת הפנדורה
מה עושים???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נופר-
בני28/01/2011בגדול אין כבר מה להוסיף על מה שכתבה לך בהמון סבלנות ואמפטיה גברת עדי בדיחי המקסימה,
אבל אני משום מה אוהב לתקוף ממקום אחר, והשורה הזו צדה את עיניי יותר מכל, ואולי כאן נמצא הפתרון,
את כותבת שזב מה שהוא אמר לך כביקשת שיעשה לך היכרות עם הוריו, >
"הם עסוקים בבעיית אינסטלציה ויש ריח לא נעים למטה בקומה ו... ו... ו..."
מה שנשמע לא טוב, אז גם נראה לא טוב !
ואני לתומי חושב, עם כי בזהירות כי זה לא מדע מדוייק, שהוא חושש להראות לך את הוריו, משום שהם... לא יודע משהו לא בסדר שם, ויותר מכך שימי לב למילים הרי מילים לא נאמרות סתם, הוא אמר לך, הם עסוקים בבעיות אינסלטציה ? יש ריח לא נעים למטה,,,?
אז אולי משהו מסריח קורה בניהם, או ביחסים שלו איתם ?
המסקנה שלי, תעזבי את זה, זה לא בשבילך, כי את לא רוצה להתחתן עם תירוצים, את רוצה בן אדם שכנה איתך עד הסוף, ואם היום הוא מנסה להחביא את הוריו אז מחר הוא יחביא את עצמו מאחורי משהו שלא ייעשה לך טוב בלשון המעטה,
-
את חושבת עליו כי אין לך משהו אחר, תתרכזי במה שאת עושה, ואם את לא עושה, אז הגיע הזמן שתעשי, כשאדם עסוק בעבודה או בפרוייקט חייו, שזה יכול להיות גם הגשמה עצמית וכו', אז אין לו זמן לחפור בעבר,
ואיך שחכנו את הדבר שאני הכי אוהב, ספורט גבירתי ספורט, צאי למסע מטורף תאתגרי את הגוף שלך עד שגם הנשמה תפצח בשירה,
זאת הדרך הפשוטה והקלה להתגבר על דברים מעין אלו,
הדרך הקשה> שתמשיכי לשבת ולחכות שמשהו ייקרה, ותתיסרי על מה שהיה, או על מה שאולי יהיה,,,
אז קדימה לעבודה, אין זמן,
שבת שלום !
ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבני
מיכל28/01/2011בני ,
תודה על העידוד והתגובה
ערב טוב ושבת שלום
נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אלייך בני ממבט גברי
מיכל28/01/2011כיצד לשחרר את הכעסים והמילים שלא הספקתי לומר לו?
האם יש טעם לומר?
האם כדאי להיפגש ולדבר על הדברים? מה שלא ציינתי שגם אני לא הייתי טלית שכולה תכלת, ובאותה שבת התקבל למכשיר הנייד שלי סמס מאוד רומנטי ממחזר עיקש משכבר הימים שאין ביננו שום קשר רומנטי, הבחור ראה את הסמס ואני התעצבנתי ומחקתי אותו במיידית וגם לאחר הסבר הוא לא האמין לי וכו'... והטיח דברים לא נעימים שאני לא אמינה וכו'.
ובכנות גמורה לא היה בזה שום דבר, עצם החיטוט שלו בנייד עצבן אותי והגבתי בצורה דרסטית
בסופו של דבר יצאתי לא אמינה,והמצב נהיה ממש בלתי נסבל ורק רציתי לחזור הביתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנופר-
בני28/01/2011לכל אדם יש דרך שבה הוא משחרר דברים המעיקים עליו,
אני יכול רק לספר לך שמשחר ילדותי, וזה היה מזמן,,, אני נוהג לנהל יומן (כמו אנה פרנק) ושם אני מביע על הכתב את כל רגשותיי, ולא תאמיני זה מאוד משחרר, בסוף המכתב אני כבר מרגיש יותר טוב, ואם זה משהו שאני לא רוצה שיתפרסם בטעות,,, אני הולך לשפת הים ושורף ומשליך לים,
תנסי , לא תפסידי !
גם עניין הספורט, תתחילי כבר עכשיו, אין לך מושג עד כמה זה משחרר, או שיש לך מושג ושכחת,,,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)