מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחיה בדייטירון28/01/2011
שלום רב,
אני בחור בתחילת גיל ה-30 רווק ומסורתי שמעל 7 שנים ללא זוגיות .
אני יוצא המון לדייטים עוורים לפחות 4 פעמים בחודש.
את רוב הקשרים אני מסיים עוד באותו הערב ולא מנסה להיפגש שנית .
רוב הזמן הנשים אינן מוצאות חן בעיניי, אני בחור מאד מוקפד נקי ומסודר שקשה לי לפתח קשר עם משהי שלא מוצאת חן בעייני בצורה החיצונית .
השבוע נפגשתי עם בחורה שמאד התאימה לי הן מבחינת המראה והן מבחינה אישית .
דבר כזה כבר לא קרה מס' שנים .
לאחר הפגישה נענתי בשלילה להיפגש בשנית בטענה שאני מקסים מיוחד ,אבל יש לה הרגשה שזה לא זה .
אני מכיר את המשפטים האלו כדי לסיים קשר , אני עצמי אמרתי אותם עשרות פעמים. מכיוון שמאד חכיתי לרגע שכזה , היה קשה לי לוותר ולכן הייתי כנה כלפי הרגשות שלי ובקשתי לנסות שוב .
הבחורה נענתה בחיוב .
בפגישה השניה הייתה אווירה מאד טובה פתוחה וחברית המון צחוקים וקלילות משני הצדדים , בכל מקרה בסיום הפגישה היא באה לסכם , אז בקשתי ממנה להודיע לי מחר .
היא לא התקשרה יותר, חשבתי שאולי היא חושבת על זה .
עברו 4 ימים , ולצערי היא לא יוצאת לי מהראש , אני עם נסיון עשיר של מפגשים וזה לא קורה לי בכלל .
מכיוון שהיא מאד מצאה חן בעייני יש לי הרגשה עזה של פיספוס וקשה לי לוותר .
במשך שנים הייתי תמיד הצד שמסרב , אבל במקרה זה הרגשת ההחמצה קשה .
מה הייתן ממליצות לעשות .
אשמח לקבל חשיבה נשית או אולי רעיון שיכול לעניין אותה להיפגש שוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה להודעה
מיכל28/01/2011הי ירון.
אני הייתי ממליצה להמשיך הלאה מכיוון שזה לא מרגיש נכון זה לא ילך
אני כמובן לא מקצועית לומר לך אבל קצת מנסיוני...
בכל אופן אני צריכה ללמד את עצמי להתקדם הלאה ,אבל אם אפשר לייעץ ולעזור אז מה טוב...
שיהיה בהצלחה
שבת שלום
נופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שהיא החליטה שזה לא זה
דניאל באום29/01/2011תעבור הלאה על תתקע אין מה לעשות זה חלק מהמשחק
לפעמים זה אתה שלא מעוניין והצד השני מעוניין ולםעמים זה ההיפך
בכל מקרה תמשיך במסע שלך ואל תתייאש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההיפך: צא וחזר אחריה. תשקיע!
דורית כהן30/01/2011ירון היקר, קודם כל אני שמחה בשמחתך שמצאת מישהי שמוצאת חן בעיניך. זה נהדר וזאת כבר פריצת דרך עבורך!
שנית, אתה כאן הגבר. סליחה על הגישה המסורתית שלי במקרה זה - זה לא אופייני לי אבל אתה יכול להרשות לעצמך במקרה כזה להיות המחזר המתלהב. לבחורות התפקיד הזה הרבה יותר קשה, והן נתפסות אז על ידי "המועמד" כמשחרות לטרף או מחפשות בעל. גבר שמחזר - זה איכשהו יותר טבעי בחברה שלנו...עדיין...
אז מכיוון שהיא ממש מוצאת חן בעיניך - עליך להשקיע! נסה להיזכר מן השיחות שהיו לכם - מה היא אוהבת, מה מדבר אליה, מה מרגש אותה. שלח לה פרח עם בוקר טוב, סמס מתרגש, מכתב בכתב יד...אל תהסס להראות להשאתה חושב עליה ורוצה אותה. מקסימום היא תעיף אותך אם היא ממש לא תרצה אותך, ואתה תחווה קצת שברון לב. זה לא סוף העולם. תחשוב על כך שיש בכך מן הצדק הקוסמי כי אולי גם אתה גרמת לכמה בנות לשברון לב ולאכזבות...
חשוב שתדע שחיזור הוא אפקטיבי בהרבה מקרים - בעיקר מול נשים. נדמה לי שגברים ממש לא אוהבים שמחזרים אחריהם בעקשנות - זה מוריד להם את המוטיבציה. יש משהו קדומני בגברים ששם אותם במקום של "ציידים" - ואם ה"טרף" מציע את עצמו - הוא נהייה פחות אטרקטיבי.
ואצל נשים זה ההיפך... הן מרגישות שוות ונשיות ומושכות כאשר גבר מחזר אחריהן.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
אלה01/02/2011אין מה לעשות לפעמים צריך להתמודד גם עם הדחייה עד כמה שזה לא נעים בלשון המעטה במיוחד אם זאת מישהי שמצאה חן בעייניך.
עכשיו אתה מרגיש כמו הרבה בחורות שאתה דחית אותן.
תמשיך הלאה ותמצא מישהי שזורמת איתך על אותו גל.
צריך לפעול לפי האינטואיציה שלנו אם אחריי דייט יש תחושה שזה לא זה לא צריך לנסות עוד פעם,למרות שיש יוצאי דופן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)