חשוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חשוב
    בעייתית
    28/01/2011

היי אני במערכת יחסים שלוש שנים
    מאוד קרובה וחברית שיודעת עליות ומורדות ומערכת יחסים בוגרת אמיתית מסורה ואוהבת.
    אבל לאחרונה,על אף ששנינו מאוד מיניים,הוא אומר שאני יותר.
    אני כמעט עניתי בחיוב על העניין שסקס הוא מכורח.
    אני שוכבת איתו כי הוא רוצה,ולא מתוך רצון ומשיכה,יש בו הרבה דברים שלא מושכים אותי
    ואני כן מתלהבת מגברים אחרים ,וקצת חושבת איך זה יהיה עם בחור סקסי הרבה יותר ממנו.
    כמובן שבשביל זה צריכים להפרד ומערכת יחסים אחרת, אני כן רוצה להיות עם האדם הזה
    אבל הקטע המיני לא מספיק טוב לי ואני פוזלת לצדדים,
    איך להעלות את הריגוש והאינטימיות והמשיכה אליו?
    יאמר לזכותו שהוא מקסים מבחינת החבר שהוא וגם מתאמץ להראת טוב ולחטב ולבנות את עצמו אבל זה לא מספיק מושך אותי...הוא הראשון שלי ,וקיימתי איתו יחסים מתוך אהבה רבה אליו ,אבל המשיכה הולכת ונגמרת...
    אני מאוד סקסית וחושנית ורוצה לבוא לסקס ברצון ולהט ולא מתוך חובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה: מה כל אחד אוהב בסקס

דורית כהן
    30/01/2011

עצבים היקרה (את שלמה עם הכינוי הזה?)
    קורה הרבה פעמים שהתקשורת בשאר התחומים מצויינת, ודווקא בסקס בני זוג "דוברי שפות שונות", מה שמוליך לתסכול,לשעמום, להרמת ידיים, לסקס שחוזר על עצמו וצפוי מראש.
    מה הכוונה ב שפות שונות בסקס? יש טיפוסים שונים בסקס. יש המחפשים בעיקר את החושניות, יש המחפשים בעיקר את החיבור הייחודי ויש המחפשים את הדרמה - משחקי תפקידים ותלבושות. (אני כותבת לך זאת בקצרה ממש). אם במקרה אתם טיפוסים שונים, ואינכם פותרים את הפער - שניכם צפויים לתסכולים.
    כדי שסקס יהיה מספק ומעשיר ושניכם תצפו לו שוב ושוב - צריך בעצם ללמוד זה את השפה הייחודית של האחר, ללמוד וללמד...להבין שכדי שתהיו מסופקים עליכם לדאוג לעצמכם ולבן הזוג באותה מידה. מה שקורה על פי רוב הוא שמתרגלים לעשות סקס בדרך קבועה, כי זה בטוח ונוח, ואין צורך במשא ומתן שוב ושוב על מה עושים ומה לא עושים - מו"מ שמכניס את בני הזוג למתח.
    אז קחי את הכיוון שנתתי לך ותראי האם את יכולה לערוך איתו שיחה - לא בצמוד לסקס על נמת שזה לא יהיה כמו תלונה או ביקורת - אלא שיחה בניחותא, וערכו בירור - מה כל אחד מכם אוהב בסקס, מה חסר לכם, מה החזון והפנטזיות שלכם. כאשר מערכת היחסים היא טובה בבסיס - שיחה כזאת לא ממקום של ביקורת או פסילה של האחר - אלא ממקום של סקרנות - יכולה מאוד להועיל.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו