מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דייט ראשוןבת 2029/01/2011
שלום. יש לי כמה שאלות.
אני הכרתי מישהו באינטרנט. ואני מחפשת קשר רציני וגם הבחור אמר אותו דבר. התחלתי להתכתב איתו ולשאול אותו מה חשוב לו בבחורה מבחינה פנימית וחיצונית
אני מלאה קצת במבנה גופי. אז שאלתי אותו שוב ושוב הוא אמר שיש לו עד גבול מסוים של מלאות. ואני כאילו רוצה מלפני שנפגשנו שזה יהיה זה. הבחור אמר לי שזה מוריד מהטעם כל השאלות האלה.
וכבר לא רציתי להיפגש איתו. בסוף נפגשנו מסקרנות, ולא ציפיתי שזה יהיה קשר רציני.
אז סתם דיברנו והוא באמת בחור חמוד, ובגלל שידעתי שזה כבר לא ילך לשום מקום זרמנו והתחלנו להתמזמז וזה גלש טיפה יותר. לא סקס אבל.
אז אני רוצה לדעת מה הבעיה שלי.
אם אני עושה טעויות בזה שאני שואלת יותר מדי שאלות לפני שאלות לפני דייטים מהאינטרנט.
כי אני כאילו לא בטוחה במראה שלי ובזה שאני מלאה קצת.
אז אני רוצה לוודא אם הבחורים שאני מדברת איתם אוהבים מלאות, כדי שלא ניפגש סתם.
הבעיה שלי היא גם שאני רוצה תשובות ישר גם לפני הפגישה וגם אחרייה.
קשה לי קצת לזרום ולחכות לראות מה יהיה.
אשמח שתתיחסו לכל הנקודות שהעלתי פה, בקשר למה אני צריכה לשאול, אם אני מתקרצצת יותר מדי. ואיך אני צריכה לנהוג עוד לפני שנפגשתי.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך..
בת 2029/01/2011חשוב לי להדגיש שרציתי איתו קשר רציני.
אבל כבר שהבנתי עוד לפני שנפגשנו שזה לא ילך אז זרמתי יותר.
בדרכ אני לא זורמת עם בחורים שבאים לקשר רציני. לא עושה את העניינים האלה ישר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
בת 2030/01/2011תודה רבה לך.
אפשר תגובות גם מאחד המומחים פה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפחות שאלות
דניאל באום29/01/2011נכון שאת רוצה את כל השאלות עכשיו וכרגע אבל כמו הרבה דברים בחיים התשובות מגיעות עם הזמן וחבל להאיץ בדברים תהני ומהרגע והתשובות יבואו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדייט ראשון - תגובה
דורית כהן30/01/2011בת 20 יקרה, אני מאחלת לך הצלחה בדייטים, ומתחברת לרעיון הכללי שנאמר לך כאן - שתחפשי את הכיף וההנאה מכל פגישה.למעשה - בפועל - למרות שנלחצת מן הפגישה עם הבחור שתיארת - בסופו של דבר כן נהנית מן המפגש והרגשת שזה זורם.אני קולטת שאת מרגישה עם זה קצת לא בסדר - כאילו היית חופשייה מדי איתו ברגע שהבנת שזה לא הולך להיות דייט רציני ליחסים ארוכי טווח, אלא יותר סטוץ.
יש משהו מאוד חשוב שעליך להביא בחשבון: ההגדרה של מלאה היא לא משהו מדוייק, והיא שונה מגבר לגבר, ומאישה לאישה.
יש נשים שנראות בדיוק כמוך מבחינת הגובה והמשקל ומרגישות מלאות, יש כאלו שמרגישות שמנות ויש כאלו שמרגישות ממש בסדר עם עצמן - מרגישות נשיות וסקסיות עם אותו משקל. זה עניין של דימוי עצמי ושל נינוחות והשלמה עם הגוף שלך ועם מי שאת. באותה מידה - גברים אף הם שונים במה שהם רואים ובמה שהם מעדיפים. לכן אין בכלל טעם לעשות את השיחות שאת עושה לפני. קודם כל את מסבה את תשומת הלב שלו לכך שאת לא מרגישה שאת מספיק שווה, וזה מייד עובר אל הגבר בדרך כלל בצורה בלתי מודעת. ממש מציעה לך לא לנהל שיחות כאלו!!! תבואי כמו שאת ואו שיידלק משהו ביניהם או שלא.יש גברים שבעקרון מעדיפים רזות אבל בפועל אם הם יזהו בך תכונות אחרות שחשובות להם - הם ירצו להתקדם ביחסים. ויש גברים שזה בדיוק מה שהם יאהבו אצלך -שאת מלאה. ואל תשכחי שההגדרה של מלאה היא ממש לא מוסכמת ולא זהה גם אצל הגברים!
אז נכון שעלול לקרות שיהיו לך מפגשים עם גברים שלא יידלקו ממך - אם זה בגלל הופעתך ואם זה בגלל תכונות אחרות. קחי זאת בקלות ככל האפשר. חישבי על כך שכך זה אמור להיות- שלא כל גבר צריך להתפעל ממך ולהתאהב בך - וגם את לא אמורה להידלק על כל אחד!!! זאת מטרת הדייטים - לעשות ניפוי. ובניפוי זה מה שקורה. אז או שאת משתתפת במשחק הזה עם הכללים שלו או שאת מוציאה עצמך מן המגרש...אני מציעה להשתתף, ולהביא ממש את עצמך. ככל שתהיי יותר עצמך ויותר שלמה עם מי שאת - יצליח לך יותר. כי זה ישודר החוצה. אם מה שתשדרי יהיה ספקות עצמיים - הבחורים יברחו.
החליטי שאת מחפשת ממה ליהנות בכל דייט. עשי לך את זה בתור מטרה ותראי מה זה ייצור.
דבר נוסף חשוב: זכרי שלא רק את עומדת למבחן אלא גם הוא. נסי ללמוד עליו תוך כדי הפגישה כמה שיותר ולהביא סקרנות לדייט. זה כדאי משתי בחינות: ראשית את תדעי יותר עד כמה הוא מעניין אותך, ושנית - כל אחד אוהב שמקשיבים לו ומתעניינים בו וזאת דרך טובה ליצור הרגשה טובה אצלו.
אשמח לשמוע על המשך חוויותייך. שתפי אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה דורית. אשתף במתרחש.
בת 2030/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)