משבר נשואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר נשואים
    ציפי
    27/04/2007

שלום, אני נשואה מזה 10 חודשים.
    בכל פעם שאני משוחחת עם בעלי ומייעצת לו על נושאים שוטפים הוא ישר מתנפל ואומר אני ילד גדול עזבי אותי ומתכנס בתוך עצמו
    הוא גם בחור מאוד מופנם ושתקן שכל הזמן מתגונן וכל הזמן חושב שתוקפים אותו.
    שאלתי היא מה עלי לעשות? האם אלו דברים שמשתנים ?
    אני חסרת אונים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר נשואים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצר בתקשורת

יעלי
    28/04/2007

היי, ציפי!
    (יש בעייה טכנית שאיננה מאפשרת לי לענות בדרך הרגילה)
    את מתארת קצר בתקשורת: כל פעם שאת רוצה לייעץ לו משהו הוא נסגר ומתכנס לתוך קליפה ומתעצבן על שאת רואה בו ילד קטן שזקוק לעצותייך.
    כנראה משהו בתקשורת, אשר מורכבת מ"השמעה" ומ"הקשבה" - לא פועל כמו שצריך, ו"הורג" את האפשרות לשוחח על נושאים שנויים במחלוקת. אולי משהו בטון הדיבור שלך לוחץ לו על כפתורים רגישים, אולי מערכות יחסים קודמות, אולי סביב הקשר שלו להוריו, ולא נוח לו עם זה. אולי הוא מפרש את עצם העובדה שאת נותנת לו עצות כאילו אינך סומכת עליו, וזהו אחד הדברים שבמיוחד לגברים מאוד קשה לשאת. התחושה שמישהו לא סומך עליהם. האם את יכולה להראות לו (והרבה) שאת מעריכה אותו וסומכת עליו בכל מיני הזדמנויות שונות? ולהתמיד בכך לאורך זמן רב, שנים...הוא כנראה זקוק למילות ההערכה הללו ממך. ואם את חושבת שאינך מעוניינת או יכולה לעמוד במשימה הזאת, אז רצוי לפנות לייעוץ, שבו תלמדו לנהל שיחות בצורה אחרת. לדעתי עדיף ללכת לייעוץ, כי העובדה שכה קשה לו עם ביקורת מעידה שיש בו חוסר בטחון, וכדאי לעבוד על כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו