מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מאוהב בבחורה נשואה מהעבודה.שלומי01/02/2011
שלום לכולם!!!
אני כבר חצי שנה מאוהב במישהי מהמשרד שאני עובד בו,הבעיה העיקרית זה שהיא נשואה.יש בנינו קשר מצויין,אנחנו החברים הכי טובים בעבודה,אנחנו מדברים על הכל,מייעצים אחד לשני,צוחקים ביחד,עצובים ביחד.יש לנו המון במשותף.(אנחנו מכירים כבר שנתיים).בחצי שנה האחרונה נוצר רגש שקשה לי להדחיק אותו,אפילו נהייה בנינו מתח מיני.אני בלבטים קשים איך להתמודד עם זה.האם כדאי לי לשתף אותה ברגש שלי?
אני כבר לא יודע איך להתמודד על זה.אני ממש אובד עצות.
אשמח לפתרון
שלומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומי-
בני02/02/2011אין פתרון, זה תלוי בך בלבד, עליך לקבל החלטה קשה "איזה בן אדם אתה,,,"
האם אתה מושחת ומזיק לאנושות, בכך שאתה שותף לנזק עצום שאתה גורם קודם כל לעצמך, ועל כך נרחיב בהמשך, וכמובן אתה הורס במו ידיך קשר של זוג אנשים ואם יש ילדים אז העוול הוא גדול מנשוא, כי החבלות בנפש שתגרום לכל המשפחה הזו, שזה כולל דרך אגב גם את ההורים והחברים וכו', לא ניתן לתארו במילים, תקרא כאן בפורומים השונים על התחושות והרגשות של בני הזוג שנבגדו, מה עובר עליהם, כיצד הם לא מצליחים לתפקד יותר, ורוצים למות פשוטו כמשמעו, שלא לדבר על הנזקים החמורים שייגרמו לילדים מפירוק התא הזוגי והבטוח שהיה כל עולמם,
מצד שני אתה יכול לקבל החלטה שתציל את המשפחה הזו, ולשלוח אותה ליעוץ זוגי דחוף, לברר מה היא ראתה בך שאין בבעלה, ומדוע נוצר אצלם ריחוק רגשי שגרם לה לדבר איתך יותר ממה שהמשטרה מרשה,
מישהו מבניכם חייב לעשות לזה סוף, ואם אתה לא מסוגל, אז תעוף משם, ותחפש עבודה חדשה,
שלומי, אני מבין שהקשר הזה עושה לך טוב, אבל כמו כל דבר טוב זה חייב להפסיק מתי שהוא, ויפה שעה אחת קודם, הרי אתה יודע שזה משחק של רגשות, שבסופו של דבר יביא לך מפח נפש גדול, תבדוק גם אתה מה עובר עליך כדי שלהבא לא תיגרר לסיטואציה מביכה שכזו, ותחפש לך קשר חדש נקי משלך, ורק שלך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוהב בבחורה נשואה מהעבודה. - תגובה
מוניקה הרשקוביץ02/02/2011שלומי יקר,
"נפלת" ברשת אליה נופלים רבים וטובים מאיתנו. הקרבה, הפתיחות, החוויות המשותפות וההתמודדויות היומיומיות עם מצבים דומים, ואפילו זהים, בזמן אמת במשך שעות רבות ברציפות ובמשך תקופה ארוכה גורמת לנו להרגיש רגשות עזים לאדם איתו אנו חולקים את כל הנ"ל.
נוצרת אינטימיות נפשית אשר לעיתים מביאה איתה תחושת התאהבות גדולה ויכולה להביא גם לתחושה של משיכה ורצון לממש פיסית את האהבה.
מלבד העובדה שבמקרה שלך, ה"שותפה" תפוסה כבר, אתם נמצאים יחדיו בעבודה בלבד, אתם חברים קרובים, בעבודה. אין לדעת אם הייתם מסתדרים כל-כך טוב גם בתור זוג בחיים....
בהתחשב בכך שאתה אוהב אותה ואושרה חשוב לך אני מצרפת את דעתי לזו של בני ומציעה לך להתרחק ממנה, כדי לשמור על אושרה. היא אשת איש, אולי גם אמא, אל "תהפוך" את עולמה.
גם אם מהות רגשותיכם זה לזו שונה, ואתה אך ורק חבר טוב עבורה, גילויי האהבה שלך יגרמו לה למחשבות מיותרות.
אם אתה מתקשה להתמודד עם הקרבה האינטנסיבית אליה חפש מקום עבודה אחר, כך תאפשר גם לעצמך זוגיות עם מישהי מתאימה, שאינה שייכת כבר לאיש אחר.
מאחלת לך הצלחה.
אשמח באם תרצה לחזור ולשתף אותנו בקורות אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)