מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה על אהבהA01/02/2011
האם אהבה אמיתית והדדית שנפסקה באמצע בצורה לא מובנת עד הסוף
יכולה להחיות גם אחרי פרק זמן ארוך ביותר?
האם אהבה נעלמת בגלל מרחק של מקום או מרחק של זמן?
במידה ואני מאמינה בתוכי באיזשהו מקום שהוא עדין אוהב אותי למרות שלא אומר ולא יוצר קשר...האם תחושות בטן לא משקרות?
יש אפשרות שאדם שכן אוהב לא יוצר קשר משהו כמו בערך שנתיים בגלל סיבה שאני לא מצליחה להבין? והתחושה שלי שזה לא בגלל שהוא לא רוצה אותי? אלא משהו שאינני מסוגלת להבין......יש ציין שזאת הייתה אהבה אפלטונית חזקה מנשוא.....
מה דעתכן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
A02/02/2011היו ביני לבינו מצד אחד הפכים גדולים (ואולי גם משלימים...)
אני=גבוהה יפה סקסית
הוא=נמוך קטן ולא הכי יפה
אני=קטנה ממנו בהרבה
הוא= בן 30+
אני=חסרת בטחון למרות כל היופי
הוא=מלא בטחון בעצמו בכל מצב
כשדיברתי איתו הרגשתי מה שנקרא ...בבית...שיא הפתיחות..הכנות...הוא נגע בנקודות הכי רגישות שלי והצליח להבין אותי עד הסוף יותר מכל גבר שהכרתי...כנראה בגלל שהכרנו במסגרת שגרמה לנו להיות הרבה זמן באינטרקציה....
הקשר הזה היה מוזר....אני כמעט בטוחה שגם באיזשהו מקום שהיה גם מתח מיני וקנאה אחד לשניה......אבל.................זה לא התממש.
ברגע שהצהרתי בפניו מה אני מרגישה כלפיוו, ושאני אוהבת אותו......
הוא ביקש שאני לא אתקשר אליו יותר.....וככה זה נגמר בסערת רגשות....זה קרה לפני שנתיים....היה גם ריב ותחושה רעה של סוף לא פטור ורע.......
מה אתן חושבות?
ושוב תודה מראש
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
מוניקה הרשקוביץ02/02/2011A יקרה,
למרות הקרבה הגדולה ששררה ביניכם, ולמרות שחשת איתו בנוח, בבית, כפי שהגדרת זאת, ייתכן כי הרגשות שלכם זה לזו היו שונים במהותם ובעוצמותיהם, וכי כל אחד מכם ראה את הקשר שלכם בצורה אחרת.
אני מתרשמת מתיאורך, כי הבחור נעים הליכות, רגיש, מקשיב ונבון. לא רק שהוא יודע ממש להקשיב, הוא גם השכיל להבין אותך, "לקרוא בין השורות," ולגעת בנקודות הרגישות שלך, כפי שכתבת. הוא הקנה לך תחושת בטחון, הרגשת שאת יכולה להיפתח בפניו, הוא אפשר לך להרגיש את עצמך, ללא צורך במסכות. לא מפתיע שאת נכבשת בקסמיו והתאהבת בו.
אגב, האם גם הוא נפתח כך בפנייך? האם תחושת ה"בבית" הייתה הדדית?
תגובתו לגילויי האהבה שלך יכולה להעיד על אחת משלוש, או שהוא חש כלפייך רגשות אחרים, עמוקים ואיתנים אך לא זהים לשלך, או שהוא חש כמוך אבל הוא נבהל מהקשר שיכול להתפתח וברח (יש כאלה, ללא קשר לגיל, שמפחדים מקשר מחייב, מרגשות חזקים...), או שהוא היה בקשר זוגי עם מישהי אחרת ולא ידעת על כך וכאשר הוא הבין לאן הרוח נושבת, מבחינתך הוא נבהל... .
בכל מקרה תגובתו מעט חריגה, בלשון המעטה. בניגוד לקרבה, לפתיחות ולכנות ששררו ביניכם, לאחר שהתוודעת בפניו על תחושותייך, הוא בקש ממך ניתוק ללא הסברים.
עברו שנתיים, ובזמן זה, למיטב הבנתי, לא הייתם בקשר.
אני מאמינה שאם הבחור היה רוצה בך הוא היה מוצא את דרכו אלייך, על אחת כמה וכמה לאחר שלמד אותך כל-כך טוב במסגרת הקרבה ביניכם.
אם את חייבת לעצמך תחושת "סגירה", צרי איתו קשר, תראי מה שלומו, ובוודאי כבר תביני מהשיחה שזה היה, נגמר ונשאר בעבר.
אני מציעה לך להתקדם הלאה בחייך ולמצוא מישהו שמוכן לקחת אחריות על התנהגותו והתנהלותו מולך. כלומר, מישהו שידע להתקרב אלייך מתוך רצון לבנות איתך זוגיות המבוססת על כנות ופתיחות הדדית, ואשר בכל מצב יהיה נוכח לשיחה ולהבהרות.
מאחלת לך זוגיות טובה ומאושרת המבוססת על פתיחות, כנות והדדיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה להבהיר משהו
A02/02/2011מדובר בגבר מסוג מאוד מאוד מיוחד ונדיר.....הוא רגיש ורגשן וכך הוא גם מכנה את עצמו...
לגבי שאלתך,כן..גם הוא פתח את עצמו בפני...הוא הראה לי דברים אינטימיים שלו כמו תמונות ילדות...הכיר לי את האחיות שלו...הכיר לי מוסיקה שהוא אוהב...תמיד שלך סמסים כמו "שהעולם יהנה מהחיוך היפה שלך..." "אוהב אותך,מותק.."
כל פעם שהתקשרתי אליו הוא ישר ענה לי ועזר לי....
הוא גם כתב באיזה מכתב פרידה מסויים:"בחיאת ראבק! תני בעצמך אמון,אחרת ארגיש שלא עשיתי כלום" ו.."אני מת עלייך! מה שלומך??"
הוא גם הביא לי חיבוק...ולאף אחד או אחת אחרת הוא לא עשה את זה....
הוא גם התייעץ איתי בדברים שהיו חשובים לו...כשהייתי מדברת אליו לא יפה ראיתי עליו איך הוא נפגע....הוא גם כתב לי פעם באחת המריבות..."את פוגעת בי" ו"היחס הזה לא מגיע לי"
הוא הראה סימני קנאה כשדיברתי על גברים אחרים.....הרגשתי גם מתח מיני.....
אז כן,אני בטוחה שעד אותו רגע,זה הדדי....
הוא גם חבר בעמותת "עלם" שזו עמותה לנוער במצוקה בכל רחבי הארץ....בקיצור מדובר בבן אדם לא רגיל...אני חושבת שכמו שאני התחברתי אליו כך גם הוא התחבר אלי.....אגב,הוא הראשון שהתחיל להיות נחמד אלי ,להחמיא לי ולחפש את קרבתי.....רק בשלב מאוחר יותר גם אני התחלתי להרגיש אליו משהו.....ונראה לי פשוט שזה הגיע למצב של שיא-פשוטו כמשמעו! וזה היה כל כך רותח,פיצוץ הרגשות ואהבה וכעס ביחד וקנאה לעצב וזה פשוט נגמר בשיחת טלפון לא ברורה כי מצד אחד הוא אמר לי שהקשר הזה חייב להסתיים ושהוא מבקש שאני לא אתקשר אליו יותר ומצד שני............................הוא התקשר אחרכך לאמא שלי!! ואמר לה בקול רועד במיוחד (ככה אמא שלי מספרת) בסוף השיחה ש..."אני אתקשר......." וזה היה הדבר האחרון ששמעתי ממנו.....
(אני גם חייבת לציין שאני בחורה ממש ממש יפה...ואני בטוחה שהוא שם לב לזה (בלשון המעטה...)
עכשיו את מתחילה להבין קצת יותר לעומק את הסיפור ?
אשמח לשמוע מה יש לך להגיד בנידון...
תודה רבה בראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו חשוב
A02/02/2011אני גם לא הייתי טלית שכולה תכלת......אני יודעת את זה בוודאות ...אני פגעתי בו...:(
אני כתבתי לו שהוא אדם בן 30 עם מוח של ילד בן 4 ושלא ידאג,שהוא לא איזה "מציאה גדולה" שיש עוד הרבה גברים בעולם ושאין לו מה לדאוג,"אני לא אענוס אותך..." אתה מתוסבך....(אני מתביישת בזה) ועד אחרכך כשדיברתי עם מישהו שמכיר את שניינו ירדתי עליו וחיקיתי את הקול שלו ואיך שהוא רעד....
בקיצור אני מרגישה זוועה עם כל המקרה הזה.....:(
נראה לי שהכל התפוצץ...קצת לפני מלחמת עופרת יצוקה...אז הכל קרה...
פשוט מתחתי את החבל יותר מידי...סיפרתי לו על איזה מישהו שהכרתי ושנתתי לו את המספר שלי...והטון שלו היה מתוח כזה..."שלום לך........מושכת גברים........תמיד אמרתי לך שאת ילדה יפה......"
ואז היה איזה ריב...וכמה ימים אחרכך התחילה המלחמה...אני חיפאית והוא גר בקיבוץ ליד בארשבע....ולא התקשרתי אפילו לשאול אותו מה שלומו.....(אני כל כך מצטערת על הכל!!)
בקיצור יכולה להיות גם האופציה שהוא פשוט כל כך פגוע ממני ומאוכזב....שהוא לא מסוגל להרים אלי טלפון.....אפילו שעברו שנתיים.....אני מרגישה לפחות אצלי,כאילו זה קרה רק אתמול....
אני חייה כבר שנתיים בסוג של סימן שאלה ממש לא מובן....
מה את אומרת על כל הסיפור הזה?
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם...
A02/02/2011התחילו איתי כל כך הרבה בחורים במשך פרק הזמן הזה מאז הניתוק....וזה לא שלא היו לי הזדמנויות.....לצורך המחשה...מאות פניות באתר הכרויות......מבטים של גברים/בחורים ברחוב......מחמאות מגברים.....היה לי גם דחף מיני....אבל פשוט לא הצלחתי לממש אותו....
כי לא משנה מה.
חשבתי עליו.
את לא חושבת שיש לי משהו יותר מידי עמוק אל הבחור הזה? הרי אני לא מסוגלת לצאת מהגעגועים אליו.....כל הזמן הוא מופיע לי בלילה,בחלומות......ואם הייתי בטוחה ב- 100% שהוא לא שווה את כל זה....
אז כבר מזמן הייתי אומרת לעצמי שדיי! מספיק! תשכחי ממנו! הוא לא שווה את זה!!
אז למה אני עדין מרגישה שהוא כן שווה את זה?
לא יצא לי להכיר הרבה גברים כדוגמתו....אפשר להגיד שבכלל לא יצא לי.....לפי מה שהבנתי הוא מתכנן להיות ראש של ארגון גדול שמטרתו גם עבור נוער בסיכון.....
בתקופה ההיא שהיינו בקשר,הוא היה האדם קרוב אלי ביותר.
מצטערת על המגילה ועל זה שאני כותבת כל כך הרבה פשוט מפח הרגש הזה...יש לי דחף כל הזמן לספר את זה למישהו שיבין אותי עד הסוף ושירד לסוף דעתי ויצליח לעזור לי לנתח את כל זה....
סליחה,שזה כל כך ארוך....ושוב תודה מראש על הכל........ :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם... - תגובה
מוניקה הרשקוביץ03/02/2011A יקרה,
תודה על ההבהרות. זה מעמיד את הדברים באור קצת שונה...
מה שהיה היה, את התנהגותך בעבר תשאירי שם, נראה כי התבגרת וכי את מצרה על דרך התנהלותך מולו.
לעיתים, קשר שיכול היה להיות, לדעתנו, מושלם, אולם לא ממומש, הופך בדמיוננו לקשר החלומות שלנו, לזוגיות המושלמת. המציאות לא תמיד תואמת את החלומות הנ"ל. אולם כדי לבחון זאת יש לעשות מעשה.
כבר שנתיים (למה חיכית כל-כך הרבה זמן?) שאת חושבת, חולמת ורוצה רק אותו ולא מפתחת קשר חדש, למרות הזדמנויות אינספור אשר נקרות בדרכך.
אני מאמינה, שבכדי להתפתח, להתקדם, לממש את שאיפותינו ולכבוש את יעדינו עלינו לנקוט יוזמה ולפעול, בבחינת "אם אין אני לי מי לי". אני מציעה לך ליצור עימו קשר. רק כך תדעי האם המציאות תוכל להתאים את עצמה לחלומותייך בנוגע לקשר איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניקה...
A03/02/2011לא יצרתי איתו קשר עד עכשיו...כי כמו שהיה לו קשה לעשות את זה כך גם לי..
וזה קצת נותן פה הסבר מסויים,את לא חושבת?
הרי אם א-נ-י...שכל כך רוצה בו לא הצלחתי לעשות את זה מהפחד....אז ברור שגם הוא לא היה ולא מסוגל...תחשבי על זה....הוא רעד ממש ואמר שיתקשר....והוא לא...ז"א שהוא רצה ולא היה מסוגל...לא?
ואפילו אני לא הצלחתי לעזור את האומץ לעשות את זה גם מחשש לדחיה...אפילו שהאמנתי שהוא עדין אוהב אותי...הרגשתי שצריך לסגור את המגירה טוב טוב ולפתוח אותה אחרי הרבה מאוד זמן.....(כמו שנתיים למשל.......)
רציתי גם לתת לדברים הרבה זמן להרגע....כי ככל שהסערה יותר חזקה אז דווקא עדיף לא למהר ולתת הרבה זמן לדברים להיות ברורים יותר ושנוכל להיות סלחנים אחד כלפי השני....
מנקודת השקפה של מבט לאחור....יש פחות כעס ואולי נכונות להבין...ולסלוח....
האמת שמה שגרם לכל המחשבות האלה לצוץ דווקא עכשיו היה זה חלום מאוד מאוד מאוד מיוחד שהיה לי ממש לפני כמה ימים....
שתי ציפורים יפהייפיות נראות אותו בדיוק דבר אדומות חזה נמצאות יחד בכלוב מצייצות ועפות אחת עם השנייה......(: והכל באווירה קסומה כזאת....התעוררתי ולא יכולתי להפסיק להרהר עם עצמי מה זה אומר.......
(סמל לפיוס עם אדם אהוב)
3>* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן
A03/02/2011*נראות אותו הדבר בדיוק.
את יודעת ששמעתי בפירוש שכשגבר נפרד מאישה שאהב אז ככל שאהב אותה יותר ויותר חזק ככה הוא יקפוץ במהרה לקשר אחר.....כדי לשכוח מהכאב...זה סוג של הדחקה...וככה באמת קרה איתו..בין יום הוא כביכול "במערכת יחסים,מאוהב" אבל אני לא קניתי ולא קונה את זה....שטויות....
הוא גם ככה לא אחד שכל אחת מתאימה לו...
אני גם רוצה לציין שהוא לא יפיוף
ולא עשיר
ואני לא בטוחה שכולן אוהבות את מה שאני אוהבת בו...
יש למשל הרבה בחורות שדווקא מעריכות תכונות אחרות בגבר כמו למשל,גובה נאה,גוף חסון,שלא חסר לו בתחום הכספי...אחד שתופס מעצמו...ולא אחד כזה חלש אופי ורגשן (כי מה לעשות שהוא כזה...)
את יודעת?
כשהייתי נערה אהבתי את התכונות האלה....אבל בכנות? היום טיפה פחות....אולי בגלל שאני אישה ולא ילדה ואני זקוקה למשהו קצת יותר גברי..
אבל עדין,מעל הכל,הוא בן אדם. והוא בן אדם שאני אוהבת.
והייתי שמחה אם היינו יכולים לחזור להיות בקשר....
תודה רבה רבה לך על ההתייחסות וההקשבה!!!
זה ממש ממש לא מובן מאליו!! (-;* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן - תגובה
מוניקה הרשקוביץ03/02/2011A יקרה,
עד שלא תנסי לא תדעי. היי את היוזמת, צרי קשר.
תנסי, מקסימום זה... יצליח!!
בהצלחה!
אשמח באם תחליטי לשתף גם לאחר שתצרי עמו קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב לי בלב
A03/02/2011מרוב שאני אוהבת אותו :(
אני כ"כ מפחדת
איך אני אתגבר על הפחד?
אני מפחדת מהתגובה שלו..
הצילו!
עזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב לי בלב - תגובה
מוניקה הרשקוביץ06/02/2011A יקרה,
המתנת שנתיים (!!!!!). בזבזת מספיק זמן בלעדיו.
אם לא תצרי קשר חייך לא יתקדמו בכיוון שאת שואפת אליו.
אל תאפשרי לחשש מהתגובה שלו לעצור אותך. ייתכן כי הוא ידחה אותך אבל...יש סיכוי שווה שהוא מאוד ישמח לשמוע את קולך.
היי אמיצה, הרימי את הטלפון וחייגי אליו. עשי זאת למענך, ואולי אף למענו ולמען עתידכם המשותף.
הניחי את כל החששות בצד, תני לרגשות החזקים שאת חשה כלפיו להנחות אותך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניקה!
A06/02/2011את לא מבינה מה קרה לי.....הרגע בדקתי במייל שלי הודעות מפעם...ומצאתי שם הודעה שבה אני ממש יורדת עליו...בנוקודת שאני יודעת שיש מצב שהן פגעו בו...לגבי החיצוניות שלו וזה....יאווו הייתי כל כך פזיזה בתגובות שלי באותה תקופה...
את באמת חושבת שזה שהוא לא התחתן עד עכשיו והוא כבר קרוב לגיל 34....זה אולי בגלל שהוא לא שלם עם עצמו..כי בכל זאת הוא עוד חושב עלי..ואולי מדחיק את זה או לא יודעת מה...? בכל אופן,זה די מוזר שהוא מגדיר את עצמו מאז ב"מערכת יחסים" הרי..זה לא תואם למה שהוא אמר לי שהוא לא מעוניין בי ושהוא "מאוהב"
הוא כבר היה מתחתן מזמן אם זה היה ככה לא?? כאילו,את יודעת...הזמן לא מתקתק אחורה...אז למה הוא עדין לא מתחתן?? זה ממש פרדוקס!
מצד אחד אנשים אומרים לי ששנתיים עברו אז בטח הוא כבר המשיך הלאה....אבל זה לא כל כך מובן מאליו בהתחשב בנסיבות...ז"א-הוא אמר לי אז שהוא מאוהב...שנתיים עברו והקשר בינו לבן זאת שהוא "מאוהב בה" לא התקדם לחתונה...אז למה הוא מחכה בדיוק?!
אני אובדת עצות.
אני מרגישה נורא בתקופה האחרונה.
נ.ב- כל כך תודה לך שאת מתייחסת אלי ברצינות ועוזרת לי ככה! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוניקה! - תגובה
מוניקה הרשקוביץ06/02/2011A יקרה,
השאלה החשובה יותר, היא לא למה הוא מחכה, אלא למה את מחכה.
מהתרשמותי, מאז החלום שלך, זה ממש בוער בעצמותייך. רוצה לברר האם למרות כל העבר שלכם יש אפשרות לנסות להתחיל מחדש? צרי עימו קשר, תתנצלי, תשאלי, תבררי, שימי סוף לתקופה הנוראית, שאת מעידה שאת עוברת. הכל תלוי בך.
אני שבה ומציעה לך לנסות לברר מולו היכן הדברים עומדים, מתוך ראייה לעתיד.
לא מתוך בחינה חוזרת ונשנית של העבר ולא מתוך ניתוח של מה שהוא עשה או לא עשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי!! אני הולכת על זה!!
A06/02/2011קיבלתי החלטה! על החיים ועל המוות!! אמן שאלוהים יהיה איתי!!
תודה תודה תודה לך מוניקה ודורית !!!!!!!!!
מבטיחה לשתף מה שלא יהיה!!
עזרת לי מאוד,מוניקה..באמת תודה! (-:
3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> 3>3>........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףףף!!!
A07/02/2011התקשרתי אליו עכשיו.....דיברנו...היה לו טון הפעם כמו שגבר מדבר אל בחורה...הוא התעניין בי וניסה לעזור וסלח לי וזה....עכשיו שוב הרגשתי את המתח המיני ביניינו....ואז כששאלתי אותו אם הוא נשוי אז הוא אמר לי שכן....עכשיו,אני בטוחה ב 100% שהוא שיקר! היה שם סטירה מסויימת שהסגירה אותו ואני כמובן שיחקתי אותה כאילו שאני מאמינה לו....אני בטוחה שהוא הולך להיות מעורער עכשיו במשך כל הלילה...הוא פשוט יתהפך בין השמיכות!
אני יודעת שהוא עדין אוהב אותי. ואני בטוחה שזה רק עניין של זמן והוא ימצא סיבה להתקשר אלי רק כדי להגיד משהו....הוא פשוט אמר לי שהוא נשוי כי הוא לא ממש קלט שזאת אני ואני אשכרה מדברת איתו ברגע זה אחרי שנתיים שהיינו בנתק.....אני מכירה אותו ואני סומכת על החושים שלי ועל האינטואיצה שלי.....הוא אוהב אותי. והוא לא נשוי. ולא בטיח.
עכשיו אני ממתינה בסבלות ונותנת לו להתבשל קצת עם עצמו. ושהגעגוע אלי לא יתן לו מנוח.
דיברתי ישר עם אמא שלי וסיפרתי לה על השיחה ביניינו ומה שהוא אמר והיא אמרה לי....שהוא אוהב אותי והוא לא נשוי ולא נעליים,פשוט לחקות בסבלנות,לתת לו לשבור את הראש עם עצמו ולהבין שאני האחת בשבילו והוא האחד בשבילי.....
לא ככה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףףף!!!
A07/02/2011התקשרתי אליו עכשיו.....דיברנו...היה לו טון הפעם כמו שגבר מדבר אל בחורה...הוא התעניין בי וניסה לעזור וסלח לי וזה....עכשיו שוב הרגשתי את המתח המיני ביניינו....ואז כששאלתי אותו אם הוא נשוי אז הוא אמר לי שכן....עכשיו,אני בטוחה ב 100% שהוא שיקר! היה שם סטירה מסויימת שהסגירה אותו ואני כמובן שיחקתי אותה כאילו שאני מאמינה לו....אני בטוחה שהוא הולך להיות מעורער עכשיו במשך כל הלילה...הוא פשוט יתהפך בין השמיכות!
אני יודעת שהוא עדין אוהב אותי. ואני בטוחה שזה רק עניין של זמן והוא ימצא סיבה להתקשר אלי רק כדי להגיד משהו....הוא פשוט אמר לי שהוא נשוי כי הוא לא ממש קלט שזאת אני ואני אשכרה מדברת איתו ברגע זה אחרי שנתיים שהיינו בנתק.....אני מכירה אותו ואני סומכת על החושים שלי ועל האינטואיצה שלי.....הוא אוהב אותי. והוא לא נשוי. ולא בטיח.
עכשיו אני ממתינה בסבלות ונותנת לו להתבשל קצת עם עצמו. ושהגעגוע אלי לא יתן לו מנוח.
דיברתי ישר עם אמא שלי וסיפרתי לה על השיחה ביניינו ומה שהוא אמר והיא אמרה לי....שהוא אוהב אותי והוא לא נשוי ולא נעליים,פשוט לחקות בסבלנות,לתת לו לשבור את הראש עם עצמו ולהבין שאני האחת בשבילו והוא האחד בשבילי.....
לא ככה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףףף!!!
לא ככה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)