במשבר רציני עם בעלי חייבת עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• במשבר רציני עם בעלי חייבת עזרה
    נירית.ב
    02/02/2011

שלום,אני בת 23 נשואה כבר 5 חודשים ולפני כן היינו בזוגיות כ 5 שנים,
    מהיום של החתונה הוא השתנה מאוד מאוד מאוד!!אנחנו פשוט לא מסתדרים ומרוב המצב הקשה אני כבר מרגישה קצת "שנאה" אליו!?? מפחיד אותי שאני רק 5 חודשים נשואה וכבר במצב כזה נורא!
    נתחיל בזה שהוא לא מכבד אותי נכנס לשירותים קבוע עם דלת פתוחה וזה לא נעים הערתי לו וזה לא מעניין לו הוא כל הזמן במצב של חוסר רוגע!!אני לא רוצה להגעיל אבל הוא יורק ליחות כל הזמן בקולי קולות שלא לדבר על העובדה שמאז החתונה הוא לא יזם סקס אפילו פעם אחת מאז החתונה,וגם על זה דיברתי איתו זה לא מזיז לו הוא לא עושה שום דבר בנדון !!!למשל שאני חוזרת מהעבודה אני רוצה דקה של יחס אני מדברת איתו והוא אפילו לא מסתכל עלי אני מדברת לקיר,וגם זה שהוא מחפש להסתכל על בחורות אחרות כל הזמן זה לא נעים שזה לידי!!בקיצור מאז החתונה אני מרגישה שחיי השתנו למצב גרוע אני בדיכאון רציני לא בא לי לקום בבוקר אני לא יוצאת כבר לשום מקום מרוב הדיכאון,ואין לי עם מי לדבר על זה לצערי אמא שלי נפטרה שהייתי בת 6 ועם אבא שלי ישמע את זה הוא ישתגע!!וכשאני מעלה את הנושאים האלה לפני בעלי הוא צורח עלי ואז כמובן אני בוכה והבכי שבר אותי כבר,זה גם החליש אותי פיזית ,אני תודה לאל בחורה יפה ובאמת שאני טובה כלפיו אבל אני לא מאמינה שיעוץ זוגי יעזור לנו כי זה אופי ואופי של בן אדם אי אפשר לשנות......
    אשמח לעזרה אני כבר על סף יאוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושב שכן צריך לשתף בן משפחה

עידן אנשל
    02/02/2011

חשבי מה יגיד אביך אם פתאום אחרי זמן הוא יגלה שהמצב שלכם לא טוב ולא אמרת לו כלום, אני מאמין שלמרות התגובה הראשונה שלו ובמידה שהוא בעדך (חשוב לדעת אם הוא יתעצבן כי הוא דואג לך או להפך) אז אם הוא בעדך כמובן שהוא צריך לדעת, ואז יהיה באמת אדם קרוב שחשוב לו המצב, אם אביך אדם חולה אז כמובן נדרשת זהירות, ואולי אפשר אפילו לשאול רופא או באחת מאגודות העזרה שעונות בטלפון.
    בכל מקרה לא לשמור בבטן, וטוב עשית ששיתפת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במשבר רציני עם בעלי חייבת עזרה - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    03/02/2011

נירית יקרה,

צר לי שהזוגיות, אשר אמורה להיות ה"בית", שאמורה לבנות, לתמוך, לקדם ולהעצים היא המקום אשר שובר אותך וממש מחליש/פוגע בך פיסית.
    ציינת שבן-זוגך השתנה מאוד לאחר החתונה ויחד עם זאת כתבת בסוף דברייך כי "זה אופי". האם האופי הזה שלו "צץ" לעיתים גם לפני החתונה?

נראה כי בעלך מתנהג כלפייך בחוסר כבוד, בזלזול, בחוסר התחשבות ובחוסר הערכה, בכוונה.
    ברור שמצב כזה לא יכול להימשך!!
    אני שותפה לדעתו של עידן, אביך הוא האיש הכי קרוב אלייך, את יקרה לו וחשובה לו, אושרך חשוב לו. הוא לא יסכים שתמשיכי לסבול כך.
    אל תוותרי על עצמך, היי אמיצה, גשי לאביך ופתחי את ליבך בפניו. במידה ותגובתו לא תהייה כפי שאת מצפה ורוצה, תצטרכי לגייס עזרה ממקור אחר ועזרה מקצועית יכולה לבוא בחשבון.

מאחלת לך תעוזה והצלחה.
    אשמח באם תחליטי לחזור ולשתף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו