מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- וויכוחיםשירה02/02/2011
לי ולבן זוגי הרבה וויכוחים בעיקר בנושא הכלכלי אלא מה..?
גם השיקול של להביא ילד נוסף כרוך בלא מעט הוצאות כלכליות שדורשות הערכות.
בעלי אפילו נסחף בטענות שהמצב במצריים משפיע עלינו לרעה! אנחנו מוצאים את עצמו מתווכחים יום ביומו על עניינים כלכליים אפילו לא כאלו שברומו של עולם אפילו סתם על כמה עלה קילו בשר במכולת...
איך מגיעים להבנה בנושא הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וויכוחים - תגובה
מוניקה הרשקוביץ03/02/2011שירה יקרה,
ציינת כי עיקר חוסר ההסכמה ביניכם סובב סביב נושא הכסף.
האם ייתכן כי הוויכוחים נובעים מכך שכסף הינו נושא "רגיש"? כלומר, שאת נניח יותר פזרנית והוא יותר חסכן? ומה לגבי מצבכם הכלכלי?
מה מצב התקשורת ביניכם בנושאים אחרים? האם יש הסכמות?
אשמח לקבל את תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב הכלכלי שלנו בסדר, לא אייאייאיי
שירה03/02/2011אבל זה הורג אותי שבשביל להביא ילד לעולם צריך לעשות חישוב כלכלי זה פשוט מטריף אותי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך
בעייתית03/02/2011היי אני צעירה מאוד אבל חברי ואני דיברנו על הנושא ועל החיים,
וזה כן דבר מאוד מאוד כלכלי חפשי באינטרנט כתבה "כמה עולה ילד"
משהו כזה ... תקראי ותבני שכן צריך להערך, ילדים דורשים הוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמצב הכלכלי שלנו בסדר, לא אייאייאיי - תגובה
מוניקה הרשקוביץ06/02/2011שירה יקרה,
אני מסכימה עם שתי התגובות שקבלת מהמשתתפות בפורום.
הבאת ילד לעולם הינו צעד שכרוך בהיערכות כלכלית. ולא רק הבאתו לעולם, אלא כל תהליך התפתחותו וצמיחתו, גידולו וחינוכו.
לדעתי, ילדים הינם המתנה הגדולה ביותר של חיינו, אולם, כדי שנוכל לתרום ולהעניק ככל יכולתנו לילדנו עלינו להביא בחשבון שיש לכך עלויות. למענו ולמעננו, עלינו להביא ילד לעולם כאשר אנו מסוגלים ומוכנים לכך מכל הבחינות. נפשית, כלכלית וכד'.
בהתייחסותי הקודמת שאלתיך האם ישנם נושאים בהם יש הסכמות בינך ובין בעלך.
אם ישנם כאלה, נסי להביא את עניין הרחבת המשפחה דרך אותן הסכמות, וכפי שהציעה לך ספי בהתייחסותה, צרי עת ראויה לשיחה שכזו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בעיה רווחת, בזה את יכולה להתעודד
אורית03/02/2011אז א. מחיר הבשר בסופר כל הזמן משתנה, תאמיני לי.. גם אני כבר השתגעתי!
ועכשיו ברצינות, המצב במצרים באמת הכניס גם אותי ללחץ, אני מודה..
אבל שבי עם בעלך ברוגע, תדברו על הדברים לא אחרי יום עובדה מפרך, אלא אולי על ארוחת צהריים משותפת באמצע יום העבודה או אפילו בסופש, תני לו מרווח של זמן ושקט ותדברו על זה ברוגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם ספי
אורית07/02/2011וחייבת להוסיף שקראתי פוסט בנושא שהכניס לי קצת יותר שכל לראש.
כמובן שמצרים מאוד משפיעה עלינו, אז צריך להתייחס בהרבה יותר זהירות לכל ההשקעות שנעשה למשל. כן, אחרי הכל, אנחנו משפיעים ומושפעים מהסביבה שלנו, אין מה לעשות, אבל הכל בפרופורציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתכונן כלכלית לילד-זה הדבר החכם
שרונה06/02/2011אם תשאלי אותי, אני אומרת שזה הדבר החכם ביותר לעשות. הרבה יותר גרוע ללכת ו"לגרד" מכל מקום כסף רק בשביל טיטולים... אמנם זה מאוד רומנטי פשוט ללכת על זה אבל המציאות של היום דורשת מאיתנו "לתזמן" את הרומנטיקה. אני רק יכולה להגיד לך שלפני שאני ובן זוגי החלטנו להביא את הבן הראשון (והיחיד.... בינתיים... אבל הוא עדיין קטנצ'יק) ממש ישבנו וחשבנו מה לעשות ואיך לחסוך. אפילו בשלב מסוים הלכנו לבנק להתייעץ עם הפקיד במזרחי לגבי חסכונות ודברים כאלה. אין מה לעשות. חייבים. אני הייתי ממליצה לך לשקול לפעול בצורה שאני פעלתי כי אם יש משהו שלמדתי הוא שלפעמים יש פתרונות ואפשר ללכת לאנשי מקצוע שיעזרו לנו לראות אותם. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)