שקרים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שקרים
    אסנת
    02/02/2011

התחתנתי לפני 3 שנים, בעלי בן 34 ואני בת 31. יש לנו ילדה בת שנה ושמונה חודשים. אני עקרת בית ומטפלת בילדה, ובעלי עובד במחשבים. בענייני כספים, אני מאמינה בכסף בטוח ואילו בעלי מאמין בסיכון הכסף על מניות וכד'. למרות השקפותינו השונות, הגענו לפשרה בחשבון המשותף שלנו. סמכתי על בעלי בצורה עיוורת ולכן, כשגיליתי לאחרונה שבעלי שיקר לי ולקח הלוואות בסכומים גדולים בלי ידיעתי למען השקעות מסוכנות, נחרדתי מאוד ואני מרגישה פגועה, מושפלת ונבגדת כי הוא עשה הכל כדי שלא אדע. כיצד אוכל לסלוח לו, אם בכלל?
    אבקש את התייחסותכם לנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקרים - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    03/02/2011

אסנת יקרה,

אחד היסודות החשובים בקשר הזוגי הוא האמון שבני-הזוג נותנים זה בזו.
    לחוסר כנות, לשקרים, לחוסר שקיפות ולחוסר אמינות אין מקום כלל במערכת הזוגית או במשפחה.
    תחושות החרדה והעלבון ברורות לחלוטין, וגם להן אין מקום במערכת המשפחתית שאמורה לספק בטחון ויציבות.
    אני מציעה לך להבהיר לבעלך את עמדתך בצורה ברורה שאינה משתמעת לשתי פנים. שתפי אותו בתחושותייך הקשות, אמרי לו עד כמה את מאוכזבת ממנו ושכעת את מתקשה לתת בו אמון שוב, לאור הבגידה שלו באמונך, ועוד בנושא שדנתם בו, ועמדתך הייתה ברורה לו לגמרי.
    במידה ובהמשך תרגישי שהוא ראוי לסליחתך, תוכלי לשקול זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו