מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שקריםאסנת02/02/2011
התחתנתי לפני 3 שנים, בעלי בן 34 ואני בת 31. יש לנו ילדה בת שנה ושמונה חודשים. אני עקרת בית ומטפלת בילדה, ובעלי עובד במחשבים. בענייני כספים, אני מאמינה בכסף בטוח ואילו בעלי מאמין בסיכון הכסף על מניות וכד'. למרות השקפותינו השונות, הגענו לפשרה בחשבון המשותף שלנו. סמכתי על בעלי בצורה עיוורת ולכן, כשגיליתי לאחרונה שבעלי שיקר לי ולקח הלוואות בסכומים גדולים בלי ידיעתי למען השקעות מסוכנות, נחרדתי מאוד ואני מרגישה פגועה, מושפלת ונבגדת כי הוא עשה הכל כדי שלא אדע. כיצד אוכל לסלוח לו, אם בכלל?
אבקש את התייחסותכם לנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקרים - תגובה
מוניקה הרשקוביץ03/02/2011אסנת יקרה,
אחד היסודות החשובים בקשר הזוגי הוא האמון שבני-הזוג נותנים זה בזו.
לחוסר כנות, לשקרים, לחוסר שקיפות ולחוסר אמינות אין מקום כלל במערכת הזוגית או במשפחה.
תחושות החרדה והעלבון ברורות לחלוטין, וגם להן אין מקום במערכת המשפחתית שאמורה לספק בטחון ויציבות.
אני מציעה לך להבהיר לבעלך את עמדתך בצורה ברורה שאינה משתמעת לשתי פנים. שתפי אותו בתחושותייך הקשות, אמרי לו עד כמה את מאוכזבת ממנו ושכעת את מתקשה לתת בו אמון שוב, לאור הבגידה שלו באמונך, ועוד בנושא שדנתם בו, ועמדתך הייתה ברורה לו לגמרי.
במידה ובהמשך תרגישי שהוא ראוי לסליחתך, תוכלי לשקול זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)