אני שונאת את זה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני שונאת את זה
    מבולבלת
    03/02/2011

פעם הייתה לי אהבה גדולה. עם בנאדם שלא באמת היה לו חיים חוץ ממני. ועכשיו.. עכשיו אני רוצה וכמעט מאוהבת במישהו שהוא ההפך הגמור ממנו. הנסיבות אחרות, האופי אחר, הכל א-ח-ר!
    שנה וחצי שאף אחד לא עשה לי את זה ככה.. שלא רציתי אף אחד.
    ומתסכל אותי, מתסכל אותי שאני לא יודעת מה הוא רוצה ממני ומתסכל אותי שאני מרגישה בעננים כל פעם שאני חושבת עליו או שאנחנו נפגשים או שהוא אומר לי משהו נחמד.
    מתסכל אותי שאני לא יודעת מה הוא מרגיש ומה הוא רוצה. אני מרגישה ממש חסרת ביטחון לשאול אותו.
    עוד תוספת לתסכול זה שהוא בתקופת מבחנים ואני מתגייסת עוד שניה, ויש בנינו 7 שנים, אבל עזבו את בגיל.
    אני שונאת את המצב הזה. אני לא יודעת אם לשמוח שאני סוףסוף מרגישה ככה או להדחיק את זה כי אולי אני סתם בשבילו.. עוד אחת..
    אני יכולה לפרש מלא דברים שלו כאילו הוא רוצה אבל גם מלא דברים כאילו הוא סתם.
    אני שונאת את זה, אני לא מכירה את זה, אני שונאת את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני שונאת את זה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מכירה את התחושה הזאת

A
    03/02/2011

שאת רוצה מישהו נורא,ואת מנסה להכנס לו לראש ולהבין מה הוא באמת מרגיש..ולנסות לפרש כל תנועה שלו,כל מבט...בעצם כל דבר שנותן לך רמז לכך שגם הוא חושק בך.....ואפשר להשתגע באמת מן הספק הזה....מן הסימן השאלה...וזה יכול להמשך ככה הרבה מאוד זמן...אלא אם כן...פשוט תעשי משהו בנידון כדי לדעת אם הוא מרגיש כלפיך משהו...אין ברירה,זה קשה,צריך אומץ,אבל אני חושבת שזאת הדרך היחידה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסתורין עושה את שלו

עדי בדיחי
    04/02/2011

שלום לך מבולבלת,

אני מצטרפת למה שכתבו לך פה- אם לא תשאלי איך תדעי?
    עכשיו כשהכרת מישהו שבאמת עושה לך את זה, את נמצאת בחוסר וודאות. אם תנסי להיזכר באקס שלך- מדובר באדם כנראה מאוד טוטאלי בקשר, מאוד מחצין רגשות ,כזה שכל הזמן דואג לספר לך מה את בשבילו. גם זה, אגב, לא תמיד טוב. המתח פוחת והמסתורין אף הוא, ולפעמים שהכל כ"כ בטוח וברור- הרבה פעמים זה דווקא יביא לשיעמום. כבני אדם אנחנו ן מחפשים ריגושים, אפילו ריבים, במערכות יחסים. לפעמים ויכוח או משבר אחר יכול להגיד- תסתכל עליי, אני פה, תשמע אותי, בוא נריב כי זה יצור אקשן וריגוש- וכשמתפייסים- זה נותן הרגשה של "עוד מדרגה למעלה" בבחינת איך שאנחנו תופסים אחד את השני ואת מערכת היחסים.

לגבי הנוכחי שלך- את באמת במצב הפוך -הוא לא מנדב יותר מדי מידע לגבי מה מרגיש. לא פרטת כמה זמן אתם יחד, אבל- את חוששת מאוד מלהיפגע, מזה שאולי הוא לא מרגיש כמוך ואת לא קראת נכון את המפה. כדי כן להבין לאן הקשר הזה הולך- את צריכה לברר איתו איך הוא מרגיש איתך ואם טוב לו במערכת יחסים הזאת. תלוי בכמה זמן אתם יחד- אבל אם כבר יצאתם תקופה, ואת מאוהבת, וחשוב לך לדעת מה הוא מרגיש, והוא טרם סיפר לך- חשוב מאוד שתבררי. מה שזה יעשה- בעיקר ישים את המציאות כפי שהיא אמורה להיות. את לא באמת רוצה לצאת עם מישהו שלא בטוח לגבייך, בינתיים את בעננים או מדמיינת מה יהיה הלאה, והוא בכלל לא שם. לעומת זאת, את מאוד תשמחי לדעת אם הוא לוקח את הקשר הזה ברצינות ולהתאהבות שלך יש הצדקה טובה..

הכל תלוי בך- אם להישאר תלויה בספק ואז להתבלבל ולהיות מתוסכלת שוב ושוב ולנסות לפרש אותו כל הזמן, או להיות במקום בטוח- או שהוא רציני, או שלא. וגם אם לא- זה עדיין עדיף לך לשמוע את זה, מאשר להיות תלויה. לפחות ככה תוכלי להתגייס בתחושה בטוחה שאם זה לא זה- זה הזמן להראות לצה"ל מי את :)

בהצלחה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה קצת יותר מסובך

מבולבלת
    04/02/2011

טוב קודם כל העלית לי חיוך..
    אנחנו לא ביחד. אני מאוד רוצה שנהיה.. הכרנו לפני חודש וחצי בערך ומאז יצאנו כמה פעמים.. ואפילו שכבנו.
    לא היה שום דיבור בשום שלב על מה אנחנו כרגע או מה אנחנו נהיה.. חברים ואפילו אח שלי (שאח שלי הוא גבר טיפוסי בערך בגילו) אמרו לי לעשות את ה"שיחה". ואני נורא מפחדת ממנה האמת.. שלא לצאת נקבה מידי.. אתם יודעים למה אני מתכוונת..

אז מה... לשאול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרות לשיחה-

עדי בדיחי
    08/02/2011

הי שוב מבולבלת,

עכשיו יותר פירטת- תודה. ראשית אני שמחה שהעליתי לך חיוך- זה כבר טוב. לגבי מה שכתבת- אני מבינה ממך שמההיכרות הקצרה שלך איתו- את מאוד מעוניינת והיית מאוד רוצה לדעת מה הוא מרגיש, באותה מידה גם ממש חוששת מזה.

ניסית לבדוק איתו האם הוא מחפש קשר רציני בכללי? את יכולה לנסות לנחש מה הכיוון שלו? ניסית להמשיך לצאת איתו ולהיות יותר ברורה ברצונות שלך- אפילו ברמיזה?

אם את כל זה עברת ואת עדיין לא מקבלת תשובה שיותר רומזת על כוונה רצינית אתך- אני כן מציעה לך לאמץ את ההצעות של לעשות את השיחה הזאת. איפשהו זה יקל עלייך ויעשה לך טוב להבין איפה את עומדת- גם אם התשובה תהיה שלילית כמו שכתבתי לך אז. לפעמים כשאנחנו מקבלים תשובה לא נעימה- זה אכן מוריד את האגו ופוגע בהתחלה, אבל אח"כ מתאוששים וממשיכים הלאה. הגיל הצעיר שלך מלמד שעוד יהיו לך התנסויות, והרצון החזק שלך לקשר כנראה מספר שאת גם בשלה לאחד כזה וזה מצוין. אני חושבת שלקיים איתו שיחה זה הכרחי- רק לך. לשאול אותו אם הוא רואה את עצמו בקשר רציני, איך הוא מרגיש לאחר שיצאתם מספר פעמים ואת לא חייבת להתוודות, אם קשה לך, שאת מאוהבת בו. את יכולה לנסות לגשש ולבדוק מה הוא מרגיש ואיפה הוא מול הקשר. אם את מזהה כבר בהתחלה שהוא לא בעינין- את יכולה לעזוב את זה. אולי זה יקל עלייך להיות זאת ששולטת בשיחה, ושהוא יהיה ראשון שמשתף מה מרגיש- ואז את תבחרי מה את מספרת לו.. לפי התגובה שלו. אלי זה יקל עלייך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו