מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חייבת עזרה בדחיפות בבקשה!!!אלמונית07/02/2011
אני נשואה כמעט שנה אני בת 24 ובהיריון בחודש שני
אני לא מאוהבת בבעלי ולא נמשכת אליו אנחנו רבים המון ואני אומללה
כל החיים המשפחה שלי דחפה אותי שאתחתן וכשניסיתי להגיד שאני לא רוצה המשפחה צידדה בבעלי והייתי השעיר לעזאזל שלהם ממש ראיתי את השנאה בעיניים שלהם שאני אומרת שלא טוב לי ושאני רוצה להתגרש
אני בדיכאון, לא עובדת, ולא יוצאת מהבית אני בוכה המון, אני עצבנית וכל חיי אפלים אין לי עם מי לדבר אני מרגישה שממש בא לי לישון ולא לקום
אני רוצה את החיים שלי בחזרה ואין מי שיבין אותי בבקשה תייעצו לי אני אבודה וההיריון מפחיד אותי אני בכלל לא יכולה להיות אמא אם האבא כל כך מגעיל אותי אני רוצה לברוח ואני לא יכולה :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני חייבת עזרה בדחיפות בבקשה!!! - תגובה
מוניקה הרשקוביץ08/02/2011אלמונית יקרה,
בדרך כלל כאשר המשפחה מתרחבת לראשונה, עם הילד הראשון, בני-הזוג חווים קשיי הסתגלות, הן פיסיים והן נפשיים. כדי להתרגל למציאות החדשה דרושה בעיקר תקשורת טובה בין בני הזוג לצורך שיתוף ותמיכה הדדית.
כאשר התקשורת לקויה, כמו במקרה שלכם, הקשיים הצפויים גדולים יותר ודרכי ההתמודדות מועטות יותר. זאת, בצרוף התחושות הקשות, הן הנפשיות והן הפיסיות, שאת חשה כלפי בעלך, יהוו מציאות קשה מנשוא עבורך.
אם משפחתך אינה יכולה/מעוניינת לעמוד לצידך ולדאוג לאושרך עשי את, את מה שנכון עבורך.
אם את חשה שאין בכוחך לקחת החלטות על דעת עצמך, או לחילופין, זקוקה לעזרה/תמיכה לצורך עשיית הדברים הנכונים לך, תוכלי לפנות לאיש מקצוע.
למרות היותך הרה אל תוותרי על עצמך ואל תישארי במקום בו את חשה אומללה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)