אני חייבת עזרה בדחיפות בבקשה!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני חייבת עזרה בדחיפות בבקשה!!!
    אלמונית
    07/02/2011

אני נשואה כמעט שנה אני בת 24 ובהיריון בחודש שני

אני לא מאוהבת בבעלי ולא נמשכת אליו אנחנו רבים המון ואני אומללה

כל החיים המשפחה שלי דחפה אותי שאתחתן וכשניסיתי להגיד שאני לא רוצה המשפחה צידדה בבעלי והייתי השעיר לעזאזל שלהם ממש ראיתי את השנאה בעיניים שלהם שאני אומרת שלא טוב לי ושאני רוצה להתגרש

אני בדיכאון, לא עובדת, ולא יוצאת מהבית אני בוכה המון, אני עצבנית וכל חיי אפלים אין לי עם מי לדבר אני מרגישה שממש בא לי לישון ולא לקום

אני רוצה את החיים שלי בחזרה ואין מי שיבין אותי בבקשה תייעצו לי אני אבודה וההיריון מפחיד אותי אני בכלל לא יכולה להיות אמא אם האבא כל כך מגעיל אותי אני רוצה לברוח ואני לא יכולה :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת עזרה בדחיפות בבקשה!!! - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    08/02/2011

אלמונית יקרה,

בדרך כלל כאשר המשפחה מתרחבת לראשונה, עם הילד הראשון, בני-הזוג חווים קשיי הסתגלות, הן פיסיים והן נפשיים. כדי להתרגל למציאות החדשה דרושה בעיקר תקשורת טובה בין בני הזוג לצורך שיתוף ותמיכה הדדית.
    כאשר התקשורת לקויה, כמו במקרה שלכם, הקשיים הצפויים גדולים יותר ודרכי ההתמודדות מועטות יותר. זאת, בצרוף התחושות הקשות, הן הנפשיות והן הפיסיות, שאת חשה כלפי בעלך, יהוו מציאות קשה מנשוא עבורך.
    אם משפחתך אינה יכולה/מעוניינת לעמוד לצידך ולדאוג לאושרך עשי את, את מה שנכון עבורך.
    אם את חשה שאין בכוחך לקחת החלטות על דעת עצמך, או לחילופין, זקוקה לעזרה/תמיכה לצורך עשיית הדברים הנכונים לך, תוכלי לפנות לאיש מקצוע.
    למרות היותך הרה אל תוותרי על עצמך ואל תישארי במקום בו את חשה אומללה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו