מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יחסים וגירושיםאגם08/02/2011
היי אני ובעלי נשואים מספר שנים ויש לנו ילד אחד,
אנחנו אף פעם לא הסתדרנו גם לפני החתונה אבל מה לעשות עשינו טעות גדולה ועכשיו משלמים עליה בייוקר.
ולי ולבעלי גם אין יחסים אינטמיים וזה יכול לקחת שנה, שנתיים זה לא מפריע לו ולי זה מאוד קשה.
אין לי מושג איך גבר יכול לא להיות במגע כל כך הרבה זמן, לא חיבוק ,ליטוף נשיקה שום כלום.
אנחנו בקושי ישנים יחד באותו חדר (אני ממש מתביישת לספר את זה אפילו).
אני כל כך רוצה להתגרש ומפחדת ואפילו מרחמת עליו אני ממש חלשת אופי אבל מצד שני אני כל כך פגועה וסובלת וכך גם הילד.
כל הזמן צעקות וקללות ומרירות בבית.
חייבת קצת עידוד כדי להתחיל לעשות איזשהו צעד.
אני מאוד עצבנית ואי אפשר כבר לדבר איתי גם המשפחה שלי שמה לב שאי אפר לדבר איתי ולפעמיים התיסכול שלי יוצא על האנשים הלא נכונים וגם חוסר סבלנות לילד לפעמיים וחרא לי עם זה.
הייתי גם רוצה לדעת האים יש טיפול(לא תרופתי) לשליטה בכעסים, הייתי רוצה לעבוד על עצמי להיות יותר רגועה ושלווה ולא מניפולטיבית וכועסת.
תודה מראש וסליחה על אריכות גבריי אני פשוט נואשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים וגירושים - תגובה
עדי בדיחי09/02/2011הי אגם,
את אכן עוברת דברים בכלל לא פשוטים. אני חושבת שאת עושה נכון לגבי הצעד שלך להיפרד ולהתנתק, ובכלל- לגבי מציאת פיתרון או טיפול לשליטה בכעסים.
תרופות גם לדעתי- הן בברירת מחדל אחרונה.
לגבי טיפול- יש טיפולים התנהגותיים קוגניטיביים, שמטרתם בעצם לעבוד על כל החלק של החשיבה, התפיסה, ולנסות לשנות סכמות קיימות בראש, שליליות- לחיוביות. הטיפול עובד על היכולת הקוגניטיבית שלנו לראות ולהבין את המצבים האלו שונה- ואז גם להתנהג אותם שונה. אני חושבת שבבחינת שינוי התנהגויות- וזה למעשה מה שאת מבקשת- זה בהחלט יכול לעזור קודם כל לך, וכמובן לילד ולסביבה שלך.
אני מעודדת אותך לצאת מהקשר הזה, אם מראש הוא היה טעות- אין מה לאמלל אותך ואת כולם ולהישאר בו. מחזקת אותך ומאחלת לך הרבה בהצלחה. אם תרצי המלצות על מטפלים- את יכולה ליצור איתי קשר במייל ואנסה להפנות אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)