עזרו לי בבקשה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרו לי בבקשה...
    אביבית
    08/02/2011

לי ובעלי שי אמון בעיות
    אנחנו נסועים חצי שנה אני בת 20או בן 22
    לפני שאיתחנו אינו מסתדרים ואחשב אנחנו כול הזמן רבים איתחנו לפני חצי שנה בגלל הריון ומאז אנחו כול הזמן רבים
    בעלי חושב שאני צריכה תמיד לעשות כול מה שאו רוצה ואסור לי לשבור לא את המילה או לא לאסכים איתו על דברים ושאני מבכשת ממנו משאו או לוכח את זה מובן מעלב ולא מתיחס למה שאני אומרת מאשז ילדתי לפני חודש או חושב שאו צריך
    לנהל הכול.. שאני צריכה ללכת תמיד צריכה ללכת בדריך שלו והמשפחה שלו משפיעה עלב
    או לא עובד ואני לא אוהבת את זה ואו יושבאיתי בבית וזה משגיע אותי כי או מיתערבב
    דברים שאו לא צריך לאיתערב למשל בקרם של הילדה וכול מיני כאלה
    או חושב כול פעם שאנחנו רבים על משאו שרק אני לא בהסדר
    אנחנו גרים אצל ההורים שלי ואו חושב שהם משפעים עלי וממלים לי את הראש
    וזה לא נכון וכול מה שהמשפחה שלי עושה בשבילנו או לא מאיריך
    ואו מזלזל בהם לאומת זאת שהמשפחה שלו לא מכבלת אותי בגלל שאני לא דתיה ועם לא עושים בשבילו כלום ובלי המשפחה שלי המצב הכלכלי היה נורה ואו לא מאירך את זה ואני מתעצבנת מזה כול פעם שאני רבסה איתו או מיתבקחת או חושב שרק או צודק ואני לא ובזמן האחרון שאני מדברת איתו או אמר זה לא אני מדברת זאת אמא שלי שממלה לי את הראש וזה לא נכון
    ושאנחנו נוסעים להורים שלי פעם בשבועים תמיד שאנחנו חוזרים משמה אנחנו רבים בלי סוף כי המשפחה שלו ממלה לו את הראשעל הדת ואיך שאני הולכת ולמה שאני לא דתיה
    וכול הזמן שאנחנו רבים אנחנו מגעים לכללות ומערבים בכללות את ההורים והמשפחה וזה מגיע לרמות ממש נמוחות וכול פעם שאנחנו רבים יש או מערב את הכסף ומחלק אותו וכול הזמן או מעים על גירושים וכול הזמן אומר לי שאו אימצתה משאו יותר טוב ממני וכול מיני כאלה ופוגיע בי בלי סוף. ואומר לי שאני אישה לא עגונה בגלל שאני לא עושה כול מה שאו אומר או חושב בגלל שאו גבר או צריך לשלות עלי ואני צריכה כול המן לאסכים למה שאו עומר. ועם אני לא יסכים עם זה אז אנחנו מתחילים לריב כול הזמן שאנחנו רבים או
    רוצה לברוח להורים שלו או אורז את הבגדים שלו ורוצה ללכת ובסוף או לא הולך
    וכול הזמן זה כחה אני לא יודעת מה לעשות אני עובדת אצות..
    לפעמים אני חושב שאנחנו צריכים לאיתגרש כי אולי אנחנו לא מתעימים כי שנינו עולמות שונים..
    ילדתי ב 11.1 ומאז שילדתי אפילו לא עברו 3 חודשים או משגיע אותי לצאת לעבוד ובנתים או לא עובד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרו לי בבקשה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את זקוקה להרבה תמיכה

עדי בדיחי
    09/02/2011

הי אביבית,

את מתארת מצב מאוד לא פשוט, ואני מקווה שתמשיכי להחזיק מעמד.

תראי, את לא מזמן ילדת, והתחושות שאת חווה הן מאוד קשות. לא הצלחתי להבין האם יש לך גורמי תמיכה כמו משפחה, חברה טובה, מישהו שיכול קודם כל לסייע לך עם הילד ובעיקר לתת לך אוזן קשבת. בגלל שאת צעירה, וחווה זוגיות כ"כ קשה ולא פשוטה, אני מציעה שתבדקי האם לפחות פעם או פעמיין בשבוע את יכולה, לשעה, לקבל זמן עבור עצמך ולקבל איזושהי תמיכה מקצועית. יש אגב מטפלים שמוכנים להגיע לביקורי בית, ולקיים שם שיחות, אם את מתקשה (זה לא מאוד נהוג אבל אולי עובדים סוציאיליים כן יכולים). האם ניסית לפנות לגורם תמיכה מסוים ולהקש עזרה מקצועית?
    ביעוץ מקצועי את תוכלי להיות מכוונת יותר לצעד שאת צריכה לעשות. לא נשמע שהזוגיות הזאת היא מה שציפית לה, ואם את בכל זאת אוהבת אותו (לא התרשמתי, אבל אני שואלת בכל אופן)- אז כן כדאי לנסות (רק בהמשך, אחרי שתתחזקי) לקחת גם אותו ליעוץ הזה, בהנחה והוא באמת רוצה.

בכל אופן כרגע המוקד הוא עלייך. את צריכה להיות חזקה מספיק כדי לטפל בילד שממש עכשיו נולד, את צריכה להיות חזקה לנסות לנטרל את הגורמים מסביב, לצערי גם כולל את הקללות והמריבות איתו, כדי להיות חזקה עבור עצמך. אם את יכולה להעזר בבן משפחה קרוב או בחברה, שיסייעו לך להתמודד ויסייעו לך למצוא איש מקצוע טוב באיזור מגורייך-זה הדבר הכי טוב עבורך ומגיע לך מישהו שיוכל לתמוך בך.

יש גם אפשרות לשיחות ברווחה או בקופת החולים, ואם תצטרכי הכוונה נוספת אנחנו פה. בהצלחה רבה והיי חזקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אביבית
    09/02/2011

יש לי תמיכה מהמשפחה שלי ואף עם לא הלכנו לכבל אזה או חושב שזה מיותר ועם אני רוצה ללכת אז זה רק לרבנים.
    המשפחה שלי תומכץת בי ואוזרת ליעמון עם הכלכלה
    עם את חושבת שאנ י ואו צריכם אפסקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גורמי תמיכה-חשוב! טוב שהם שם

עדי בדיחי
    09/02/2011

הי שוב,

את צריכה ללכת למקור תמיכה- שיעשה לך טוב, ורק לך. אם את חושבת שרב יעשה את זה- בכיף, אם את חושבת שמישהו אחר מקצועי יכול לתת לך אוזן קשבת- לכי על זה. אני מרגישה שאם תקבלי את הבמה שלך- את בהחלט תוכלי להתקדם. מאוד מעודד שיש לך משפחה תומכת, נסי להעזר בהם גם בהמשך.

לגבי הפסקה בקשר- אני חושבת שאת זקוקהל פסק זמן בעיקר לחשוב ולהחליט מה את עושה הלאה.. ואיך לפעול. בכל אופן, כך או כך, כל גורם מקצועי יוכל לסייע לך- כי להרגשתי את יודעת לשתף, את יודעת לגייס עזרה עבורך וחבל שהקשר ימשיך לגרום לך לכזאת עוגמת נפש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו