חיבוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיבוק
    שני אלקיים
    09/02/2011

אני בקשר עם גבר והקשר הזה לא רציני רק קשר פיזי יש לי רגשות אליו ויש פעמים כשאנחנו שוכבים אחרי זה הוא מתייחס אליי יפה ומחבק אותי ולפעמים לא עושה כלום.. הייתה פעם אחת שביקשתי ממנו שיחבק אותי כי קר לי והוא התעלם והמשיך לצפות בטלוויזיה וזה ממש הרגיז אותי יש אולי הסבר לזה ? גם אם לא תודה בכל זאת :] ואיך אני יכולה לדעת אם הוא מסתיר את הרגשות שלו או לא רוצה שהם יתגברו אם בכלל יש אולי סימנים לזהות דבר כזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיבוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדר לא להתאהב

שני אלקיים
    09/02/2011

האם זה הגיוני שגבר שנדר לא להתאהב אף פעם אחרי ששברו לו את הלב באמת יכול לא להתאהב באף אחת? גם אם עברו 11 שנה מאז שנשבר לו הלב וכביכול 7שנים אחרי שהוא שכח אותה ועדיין לא להתאהב באף בחורה והוא לא מחפש קשר רציני רק סטוצים האם גבר כזה יכול להתאהב? ואם הוא כן התאהב יכול להיות שהוא לא רוצה להראות את זה , איך אפשר לדעת אם גבר כזה מאוהב? אני יודעת שהשאלות קצת מתסבכות אבל אם תוכלו לענות אני יודה מאוד :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדר לא להתאהב

שני אלקיים
    11/02/2011

רציתי להודות על התגובה ויש לי עוד שאלה קטנה יכול להיות מצב כזה שהוא עדיין מאוהב באותה בחורה ? שהיא כבר לא חלק מהחיים שלו הרבה שנים והיא נשואה או שאולי יכול לקרות מצב כזה שהוא יראה אותה והכל יעלה לו בחזרה או שהרגש הזה פשוט נמחק ושייך לעבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדר לא להתאהב - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    11/02/2011

שני יקרה,

הכל יכול להיות...אולם, גם אם יש לו עדיין רגשות כלפי אותה בחורה, אני מאמינה שעצמותיהם דעכו עם הזמן, ובוודאי לאחר כל-כך הרבה שנים, בבחינת "רחוק מהעין רחוק מהלב". קיימת אפשרות שבמידה והוא יראה אותה הוא יחוש התרגשות, אך לא הייתי קוראת לתחושה הזו "אהבה".
    אני מתרשמת שאת מרגישה כלפיו, לא יודעת אם זו אהבה, אך בוודאי רגשות משמעותיים, ושהיית רוצה לנסות ליצור עימו זוגיות הכוללת גם אינטימיות נפשית.
    עצם העובדה שיש ביניכם קשר כלשהו כבר כמה זמן, גם אם קשר זה מבוסס בעיקרו על ה"פיסי", מעידה על כך שנוח לו בחברתך וטוב לו איתך. גם החיבוק המזדמן לאחר האינטימיות הפיסית, כאשר הוא "מרשה לעצמו" מעט רגשות, יכול להעיד על כך.
    אני שבה ומציעה לך להיעזר באיש מקצוע (אימון, טיפול וכד') כדי ל"שחרר" אותו מה "מאסר" הרגשי אשר הוא כלוא בו. אני מאמינה שתמיכתך בו והיותך עבורו ולצידו בתהליך כזה, יכולות לפתוח את סגור ליבו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושש להתאהב

מוניקה הרשקוביץ
    09/02/2011

שני יקרה,

נראה כי האיש עבר זעזוע רציני במערכת היחסים ההיא, שגרם לו נזק נפשי והשאיר אותו מצלוק רגשית.
    מאז אותה פרשה עגומה הוא חושש להיפגע שוב ולכן לעיתים הוא יותר נחמד ומחבק אותך לאחר המגע הפיסי ולעיתים לא. הוא מתנהל על-פי צרכיו/תחושותיו/רצונותיו בלבד. הוא כאילו כיבה את רגשותיו.
    בשפה האימונית, הוא מתנהל מתוך חסם/חשש ולכן, מערכת היחסים ביניכם מבוססת בעיקרה על סיפוק צרכים פיסיים הדדיים.
    הוא לא מסוגל לתת אמון ולהתמסר לקשר, פיסית ורגשית, החששות "חונקים" אותו.
    אני מאמינה שבעזרת איש מקצוע הוא יוכל להתגבר על החששות הנ"ל ולפתוח את ליבו לאהבה שוב.
    אם הוא יקר לך ואת מוכנה להוכיח לו שאפשר גם אחרת, שאפשר להתאהב ולהיות נאהב, שאפשר להתמסר לקשר ולהיות מאושר, לווי אותו לתהליך מקצועי אשר יאפשר לו לצאת מתוך החומות אשר הוא מסתתר מאחוריהן, מתוך אמונה כי הן ישמרו עליו מפני פגיעה נפשית נוספת.
    היי עבורו, איתו ולצידו בתהליך הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו