מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המון תודות מוניקה לך ולצוות הפורוםאופטימית09/02/2011
מוניקה היקרה
גם עזרת לי עזרה גדולה מאד וגם חיזקת בי את התקווה
פניתי אליכן כי התרשמתי מהתשובות שקיבלו פונים אחרים
ובאמת קיבלתי מענה שהאיר את עיניי.
יישר כח ותודה על הזמן היקר שאתן משקיעות ועונות לכל פונה
וכל תגובה בטעם תבונה ומחשבה
עזרתכם בנושאים הכל כך רגישים וחשובים היא מתנה של אהבה שערכה לא יסולא בפז
אני מאחלת לכן כל טוב בריאות שמחה ואהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופטימית-
בני09/02/2011מה דעתך לשלוח להן מתנה ?
תבררי את הכתובת ותשלחי,
הרי ייעוץ היה עולה לך לפחות 1500 שח בחישוב פשוט בכמות ההודעות,,, אז בא נראה אותך מתגמלת בתשורה נאה,,,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון בני
אופטימית11/02/2011העזרה הזאת הערך שלה הוא הרבה יותר מכסף!!! אבל אם מדברים על כסף האמת שהעזרה שווה הרבה יותר מ1500 שקל אם מחשבים את הטירטורים הזמן והנסיעות שנחסכים וגם כן והבייביסיטר וכו'
אז אם יש לך את כתובת הדואר של הפורום אתה מוזמן לשתף אותנו
שבת שלום לכולכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אופטימית!
עדי בדיחי09/02/2011שלום אופטימית,
מחמם, מחמיא ומעודד לקרוא "פניה פורמלית" כזאת. :) אני (וגם שתי המנהלות המוערכות האחרות) מאוד שמחה להיות פה ולעזור במה שאפשר. שמחה שאתם פה, משתפים מעומק הלב ועושים שינוי לא פעם ולא פעמיים. בהחלט עבורנו זאת נתינה מתוך אהבה. גם אני, כמוך, נהנית מהתשובות שניתנות פה ע"י דורית ומוניקה, וגם אני לומדת כל פעם מחדש, מזוויות אחרות.. זה תמיד מחדש.
לגבי ההצעה של בני- קרץ לי מאוד :) וברצינות- מה שכתבת לא יוכל להחליף שום תגמול אחר.
רוב תודות לך, כאן בשבילך.
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות מוניקה לך ולצוות הפורום - תגובה
מוניקה הרשקוביץ10/02/2011אופטימית יקרה,
אני שמחה שהייתי כאן עבורך ויכולתי לעזור.
תודה על הפרגון ועל מילותייך החמות.
מאחלת לך זוגיות טובה ומעצימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לאופטימית
A10/02/2011המון תודה לכל צוות הפורום!
אתן עושות כולכן עבודת קודש! בחיי.....
כל הכבוד על הרצון לעזור!!
זה לא מובן מאליו!
ישר כוח!
אתן מדהימות אחת,אחת!!
3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> 3> ;-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)