אין סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין סקס
    יששכר
    10/02/2011

יועצות יקרות,

בת זוגי ואני (שנינו בני 30) חברים הכי טובים, מדברים על הכל, אוהבים מאוד ונהנים מזוגיות פורה, מפרה ומרגשת... חוץ מנושא אחד - סקס.

בתחילת הקשר שלנו האינטימיות בינינו אותגרה מכך ששנינו עוד גרנו אצל ההורים, כל אחד מסיבותיו. היינו יוצאים לצימרים, בתי מלון כשהתאפשר או מתארחים אחד אצל השניה ושם מוצאים את ההזדמנות. זה לא קרה הרבה, כמובן, בממוצע פעם ב-3 שבועות עד חודש.

בארבעת החודשים האחרונים אני גר בדירה משלי והיא מתארחת אצלי בממוצע פעמיים בשבוע. הבעיה היא שהתדירות לא השתפרה, אפילו הוחמרה. הסקס בינינו טוב מאוד, כשיש סקס. אבל כמעט בכל הזמנות שאני מנסה לבנות, היא מכשילה את זה, לפעמים זה אפילו מרגיש קצת מכוון. כמובן (מעצם היותנו חברים כל כך טובים) שהעליתי את העניין יותר מפעם, אבל מעולם לא קיבלתי תשובה חד משמעית לשאלה "למה".

אני אוהב אותה מאוד אבל החשד שהיא פשוט לא נמשכת אלי הולך וגובר, היא כמובן מכחישה, אבל אני אובד עיצות ומתוסכל מזה מאוד מאוד. היום התדירות שלנו כבר פחותה מאחת לחודש ולא נראה שיפור באופק. מה לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אין סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין סקס - תגובה

דורית כהן
    12/02/2011

יששכר היקר, נכון שאתה מעלה מולה את הנושא מתוך הפתיחות והחברות הטובה ביניכם, ומנסה לברר מה קורה בתחום הזה, אבל כידוע זה תחום מאוד רגיש, ויתכן שיש דברים שהיא לא מסוגלת להגיד לך שהיא זקוקה להם בסקס - אולי כי אינה רוצה לפגוע בגבריות שלך ובדימוי העצמי שלך כמאהב, ואולי כי לא נוח לה לבקש דברים מסויימים.

לדעתי יש כאן שתי אפשרויות. או שהיא אכן לא נמשכת אליך מספיק, וכאן זה משהו שדי קשה לשנותו.

אפשרות שנייה היא שאתם טיפוסי סקס שונים, ועל כן האיכות של הסקס אינה מספקת בעיקר אותה. כלומר כל אחד מכם זקוק לסוג שונה של סקס, וכאשר אינו מקבל זאת - הוא מאוכזב מאיכות הסקס:
    הרבה נשים זקוקות למשחק מקדים מאוד ארוך על מנת להתעורר מינית.
    הרבה נשים זקוקות למחוות רומנטיות כל הזמן, לא רק בתחילת הקשר, והן מאוכזבות כאשר זה שוב לא קורה יותר ונכנסים לשיגרה.
    ואולי אלו דברים טכנים יותר בתחום הסקס שחסרים לה או מפריעים לה. יתכן שרק ע"י שיחה עם איש מקצוע - או יועץ זוגי שנכנס לנושאים אלו או סקסולוג - תוכלו לברר מה חסר. מכיוון שהיחסים בכל שאר התחומים הם כה טובים - אולי שווה לעשות את הצעד הזה, כדי לא לפספס, ויפה שעה אחת קודם - לפני שהבעייה תיעשה קבועה ועמוקה מדי. סקס הוא נושא רגיש וקל מדי להרוס אותו, לצערנו.
    מאחלת לך הצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו