מבולבלת..עזרו לי להחליט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבולבלת..עזרו לי להחליט
    אור
    11/02/2011

שלום..אשמח לעזרה
    פעם ראשונה שמבקשת ייעוץ מכוון ואני צריכה כיוון ולשמוע דיעות לעניין על התלבטותיי!
    אני בחורה בת 23 לקראת סיום התואר שלי.. עובדת במקביל ועצמאית
    הכרתי בחור שכבש את ליבי דרך חברים מהפייסבוק וזה היה בקיץ 2009
    הייתה משיכה חזקה בהתחלה ..כימיה וקליק מההתחלה
    הוא אידיאלי מבחינתי שבדיוק יש בו את כל מה שרציתי והצבתי כקריטריון לגבר לשבע רצוני
    על פן שכלי ורגשי,, הוא נמצא בחול כמה שנים כבר וכשהכרתי אותו ידעתי את זה אבל איכשהו ידעתי שלקראת חזרה לארץ במקסימום חזרה קבועה בעוד שנה ותיאמנו שאחרי 5 חודשים הוא יבוא לבקר ואז נפגש ובאמת דיברנו על עניין רציני ששנינו חיפשנו
    הוא כזה שמוקף בבחורות משכיל ואינטלגנטי שלא חסר לו שיבחר אמצעי תקשורת להיכרות רצינית! ואני בטור בחורה מבית מכובד צנועה משכילה ואינטלגנטית לא חסר בחורים שנמשכים אליי ולא ציפיתי בחיי שאפגוש אהבת חיי בפייסבוק!(חשוב לי לציין שעברתי לפניו כמה קשרים שמתוכם 3 רציניים וכל פעם הסתיימו לסיבה מצידי או מהצד השני) היום אני יותר חכמה לנהל מערכת יחסים דינמית וגמישה שלא אהיה ילדה אנוכית אגואיסטית וקנאית כמו בעבר כבר הצלחתי לעבוד על הבטחון העצמי שלי!
    לעניינינו אחרי 4 חודשים בהיכרות וההתלהבות שלא הוגדרה חייבות לקשר בחר להודיע לי שצריכים לעזוב ושקיבל הזדמנות חייו שם ולא יוכל לההיות מחוייב לקשר במיוחד שלא רוצה לשחק בי ואני חשובה לו. הבנתי את זה אבל לא רציתי לקבל כנראה התחלתי לנתק איתו קשר והוא יזם לחדש ביוהולד שלו בשיחה קצרה חידשנו חברות פייסבוק ושוב הקנאה שיחקה תפקידה ומחקתי שוב למרות שהודיע שהוא מגיע לארץ לכמה ימים והחלטתי שאני לא מביאה מרמור וכאב לחיי הרי הוא יטוס בחזרה ניתקנו קשר שוב לכמה חודשים עד שנשברתי וחידשתי התקשרות איתו הפעם כן התעניין במצבי ושלומי עם שיחה שיזם לצטט מקרים משותפים ועל התנהגותי בנטישה וזרמנו יומיים אחרי התחלנו שיחה רגילה ביוזמתי ופתאום רואה שמחק אותי לא יכלתי להתאפק ושלחתי מטיפשותי בירור! אז ענה שהוא לא משחק ויש לו גאווה וכבוד ושאני בעלת מצב רוח משתנה וכו!! ולא בא לו למשחקי ילדים
    כאב לי מאוד ועברה עליי תקופה לא קלה מכאב בלב הרי אני רוצה אותו! עברו חודשים ובנתיים אני לא מקבלת קשרים חדשים עם אף אחד עד נובמבר האחרון שלא הפסקתי לחשוב עליו כמה ימים ויצא ששלחנו הודעה בו זמנית לשאול שלום אחד את השני ומאז אנחנו מתכתבים במיילים בפרקי זמן משתנים. יש לי הרגשה שנכנסה מישהי אחרת בתקופה הזו ושעזבו לא מזמן!
    הוא מגיע לארץ בשבת האחרונה ויזמתי לרמז לפגישה וכמובן ציין רצון לפגישה וזה שמבי איתו מתנה!
    אני בדילמה רצינית!! אחרי תקופה כזו ולמרות הרגשתי מאיום האקסית שלו .יש מקום לדייט?יש מה לחדש?יש תקווה לקשר הזה להתחדש הפעם בפרונטלי ופנים מול פנים !
    מזה שהיה עד עכשיו וירטואלי! תכוונו אותי כי אני לא מצליחה להחליט
    רוצה להכיר את האדם שעשה לי את זה ! ואם בהגעתו אני איזום או שאחכה לו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת..עזרו לי להחליט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר וירטואלי וקשר פיזי

דורית כהן
    12/02/2011

אור היקרה, האם הבנתי אותך נכון ואתם עדיין לא נפגשתם ממש פיזית מעולם? הכל דרך הפייסבוק?
    כי זה מה שהבנתי ממכתבך, ועל כן אשיב לך על סמך ההנחה הזו, שעדיין לא נפגשתם ואת בהתלבטות האם נכון להיפגש בכלל לאחר כל הטלטלות שהקשר הוירטואלי שלכם עבר.
    לדעתי זה נכון להיפגש איתו כדי לבחון איך את מרגישה בנוכחותו הפיזית, ואיך הוא מרגיש איתך. המימד הפיזי משנה כמעט הכל! הוא הרבה יותר משמעותי לקשר מאשר כל התכתבות והצהרת כוונות וירטואלית - עם כל הריגוש שיש בה.
    העובדה שעברתם כל כך הרבה טלטלות ואי יציבות - אמרת בעצמך שאת תרמת לכך ושינית סטטוסים לגביו עד שנמאס לו , אז אינך יכולה להאשים אותו שהגיב כמו שהגיב בשלב מסויים.
    אני חושבת שאחרי מפגש פיזי - אם הוא יהיה מוצלח - עליכם לפתוח דף חדש ולהתעלם ממה שהיה עד כה בתחום הוירטואלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן רק וירטואלי!!

אור
    12/02/2011

תודה רבה על המענה ..

הבנת אותי נכון ולא היה מפגש פיזי כל התקופה הארוכה הזאת ! בשעות הקרובות הוא נוחת לארץ!
    השאלה האם עליי לחכות לשיחה ממנו שיקבע דייט (בליינדייט יותר נכון) או שיכולה ליזום ?איך ומתי?
    העניין הנוסף אם עליי להתייחס לנוכחות הבחורה השנייה או להתעלם! ואיך אוכל לדעת למה דפקה שמר קשר רק עם שתינו! ושמתי לב שגם עברו תקופות של און אוף איך שעברתי איתו!! מרתיע אותי נוכחות מישהי אחרת בסיפור ולא אשקר להודות שחוששת רתיעה וחוסר בטחון שתהיה יותר טובה או יפה ממני! ולא רוצה לשדר זאת!
    במידה וקבענו לפגש! האם דרוש ממני התייחסות לדיבור או התנהגות מסויימת או הכל בספונטניות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התעלמי מקיומה של האחרת

דורית כהן
    13/02/2011

אור יקרה, לדעתי עלייך לחכות ליוזמה שלו. דווקא משום שיש עוד מישהי בתמונה - עדיף שהוא לא ירגיש שאת להוטה מדי. גברים בדרך כלל מעדיפים להשקיע וליזום, והם מעריכים יותר מישהי שהיה צריך להשקיע הרבה עד שהיא נעתרה להם. (אינסטינקט הצייד...)

אני מציעה לך להתעלם לגמרי מקיומה של האחרת!!! אם תתחילי בהצגות של קנאה וטענות - לפני שנוצר איזה בסיס אמיתי ליחסים - זה ממש עלול להרתיע אותו.

לגבי חוסר בטחון - את מי שאת! הביאי את עצמך כמה שיותר אמיתית וספונטנית, חישבי חשיבה חיובית, התענייני בו ובחייו, תני לשיחה לזרום בלי מטרות או תכניות לעתיד, נסי למצוא הנאה מן השיחה עצמה, וככל שזה יקרה - יש סיכוי להמשך.

במילא אינך יכולה לבטל את קיומה של האחרת, אבל אני מציעה לצאת מתוך ההנחה
    שאת תמצאי חן בעיניו הרבה יותר, (במילא הכל עניין של טעם אישי).

עד כאן עצות הדייטינג שלי אלייך, אבל אני מזמינה את המשתתפים בפורום להוסיף עצות משלהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו