מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא נמשכת יותר.טליה11/02/2011
היי, שמי טליה,אני בת 22 ואני נמצאת בקשר כבר שלוש שנים.
בחודשים האחרונים ראיתי שאני מאוד אדישה לסקס,שכבר אין לי חשק.
לאט לאט הבנתי שאני גם לא אוהבת את המגע שלו. לא אוהבת להתנשק איתו.
מה שגם יש לו בעיה של שפיכה מוקדמת..ברמה של 2 דקות ולא יותר מזה.
הדבר כמובן מפריע ולא כיף, אך במשך שנתיים שמתי את זה בצד ובכל זאת היה לי כיף איתו ואהבתי את המגע שלו ואת חיי המין שלנו.
לאחרונה לקחנו הפסקה של שבועיים וכאשר התראנו אתמול הוא מאוד היה נרגש ונלהב לראות אותי וכמובן שגם רצה שנקיים יחסי מין. אך מצידי ללא כל התלהבות ושוב עלה בי העניין של החוסר משיכה.
מאוד כואב לי לוותר עליו בתור בן זוג כי אני אוהבת אותו אך לא נמשכת יותר.
מה ניתן לעשות?...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נמשכת יותר - בבקשה תעזרו לי...
טליה12/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחון זאת אחרי טיפול בשפיכה המוקדמת
דורית כהן13/02/2011טליה היקרה, האם יתכן שבגלל בעיית השפיכה המוקדמת נוצרה אצלך אכזבה ורתיעה ממנו?
אני חושבת שרתיעה מסקס יכולה להיווצר בגלל המון סיבות שונות ומשונות, וככל שמערכת יחסים נמשכת יותר זמן, ומשהו מסויים שמפריע לך בסקס אף הוא נמשך - זה "צובע" את כל המחשבה על סקס איתו בצבע פחות נעים, ומפחית מאוד את התשוקה.
בתחילת היחסים יש כל כך הרבה התרגשות נעימה - והיא מתפקדת כמו סם, כמו אלכוהול, וממסכת ומפחיתה את הבעיות המציאותיות שקיימות שם למן ההתחלה... אז ניתן ליהנות כמעט מכל דבר. אבל בהמשך ההתרגשות פוחתת, המציאות נעשית ברורה, ואז מגיע שלב שבו חשוב לתת פידבק בדיוק איך אוהבים ומה אוהבים ומה לא, כדי לבנות את הסקס בצורה שיותר מותאמת לשני בני הזוג.
בגלל זה חשוב בתחילת הקשר המיני לטפל בדברים שמפריעים, לשים אותם על השולחן ולהתמודד איתם, אחרת הם מחבלים - מבלי שנרצה בכך - וממאיסים עלינו את הסקס.
נוצרה כאן - בדיוק כמו שתיארת - תגובת שרשרת, כמו "כדור שלג" שהולך וגדל ככל שהוא מוסיף להתגלגל: לאט לאט שמת לב שאת לא אוהבת כבר את המגע שלו ולא אוהבת להתנשק איתו.
יתכן שמכיוון שבדרך כלל המגע והנשיקה מובילים לסקס, והחדירה הקצרה מאכזבת אותך - הפסקת לאהוב גם את המגע והנשיקה...מין שסתום בטחון כזה שכבר עוצר אותך על הסף, ומונע ממך להגיע לשלב שאינך אוהבת - החדירה הקצרה והמאכזבת.
החדשות הטובות הן שממש ניתן לטפל בשפיכה מוקדמת!
האם את יכולה להעלות בפניו את הבעייה?
כל סקסולוג יכול לעזור לו, וזו הבעייה הכי שכיחה של גברים. אם תעזרי לו בכך - אז גם אם לא תהיו יחד - זה יעזור לו בשאר מערכות היחסים שלו - ללמוד לשלוט בזיקפה ובשפיכה.
ואחרי זה, כאשר זה ישתפר - יש סיכוי שתתחילי לאהוב יותר את הסקס איתו, וכמובן שעלייך לתת לו פידבק איך את אוהבת שיגעו בך ואיך את אוהבת להתנשק.
בינתיים זו האפשרות היחידה שאני רואה לפתור את הבעייה יחד איתו.
הפתרון האחר הוא לוותר ולעזוב את הקשר, כי לא יעלה על הדעת להמשיך כאשר כך את מרגישה כלפיו פיזית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענקית!
טליה13/02/2011תודה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)