מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לדוריתליטל12/02/2011
דורית שלום,
אני בן 24, יוצא עם בחורה בת 21 כבר חודשיים. בהתחלה נדלקתי עליה מאוד, היא יפה מאוד ומושכת, וקצת שיחקה איתי משחקים כשהתחלנו, לא התקרבה כל כך בקלות. רציתי אותה מאוד ולאט לאט הקשר התחזק. העניין הוא שעכשיו אני לא יודע אם אני מאוהב בה. היא מאוהבת בי ואומרת שהיא לא יכולה להפסיק לחשוב עליי, ואני עדיין לא יודע. כיף לי איתה, הסקס טוב, אבל אני לא מצליח להגיע איתה לתחושה של קרבה, למרות שאנחנו מדברים הרבה והיא די נפתחת אליי. לפעמים בא לי להגיד לה שאני אוהב אותה אבל אני ממש לא בטוח שזה מה שאני מרגיש. בעבר היו לי שתי מערכות יחסים, בשתיהן זה אותו מצב כמו עכשיו - הן אהבו אותי מאוד ואני לא הייתי שלם עם הקשר. בשני המקרים אני חתכתי אחרי בערך שנה. אולי אני לא יכול לאהוב. היה לי קשר אחד נוסף עם בחורה שמבוגרת ממני בעשר שנים, כלפיה היו לי רגשות חזקים כי היא מעניינת ומרגשת, אבל אני לא רוצה להיות עם מישהי מבוגרת ממני בכל כך הרבה שנים.
מה דעתך? אני כבר מתחיל לחשוב שאולי אני לא יכול לאהוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה בסדר גמור!
דורית כהן13/02/2011אור היקר, עצם העובדה שכבר חווית רגשות חזקים כלפי מישהי - שהיתה מבוגרת ממך בעשר שנים אבל היתה מעניינת ומרגשת - מעידה שיש לך את היכולת לפתח רגשות חזקים ואהבה. אינך צריך לדאוג כלל!!
זה מאוד צפוי ונורמלי שכאשר אתה מכיר טוב יותר את בנות הזוג הצעירות איתן אתה יוצא ומהן אתה מתלהב בתחילה - אתה מתאכזב ולא מוצא בהן את מה שאתה מחפש.
ככה זה ולדעתי כך זה צריך להיות.
ההגיון אומר שעליך לחפש די הרבה כדי למצוא מישהי שבאמת תרגש אותך ותרתק אותך ותפיל אותך מן הרגליים.
כמובן שעליך לחפש יותר בכיוון של מישהי שמההתחלה תיראה לך מעניינת ובוגרת. יש גם צעירות בגילך שהן בוגרות ומעניינות, ועליך להוסיף את ההיבט הזה לחיפושים שלך, ולא להסתפק רק ב"אריזה מושכת" והופעה נאה אצל הצעירות שאתה יוצא איתן.
המשך לחפש ואל תתפשר. אתה בסדר גמור!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)