התלבטות קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התלבטות קשה
    מתלבטת
    13/02/2011

אני כבת 40, נשואה+ 3. הכל היה מעולה בחיי עד לפני חצי שנה, אז הבנתי
    שאני נמשכת לחבר לעבודה שגם הוא נשוי. אני לא מרגישה אהבה כלפיו,
    אבל משיכה מינית אדירה. אני תוהה כבר חודשיים האם להתוודות בפניו ואולי
    כך הכל ייגמר, כי המחשבות/חלומות םוגעים לי רבות באיכות החיים.
    אבל אין לי אומץ לומר כלום. חשוב לציין שלפעמים הוא זורק בדיחות לאויר שקשורות
    אליי ובעלות רמזים מיניים, אבל אני לא יודעת אם זה בצחוק או באמת. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איתות מגופך שמשהו חסר במיניות שלך

דורית כהן
    14/02/2011

מתלבטת יקרה, ראשית אזהרה: יש סיכוי מאוד גבוה שאם תתוודי בפניו על המשיכה המינית שיש לך כלפיו - יתפתח ביניכם משהו מיני, והשאלה היא האם את רוצה לעבור את הגבול הזה ולהפוך לבוגדת בבעלך. אני אומרת את הדברים בצורה בוטה וישירה.

האם את חייה בשלום עם המחשבה הזאת?

האם היית מוכנה שבעלך ינהג כך כלפייך?

זה בהחלט קורה שנתקלים במישהו מן המין האחר שמעורר המון משיכה מינית. את לא הראשונה שחווה זאת. השאלה הגדולה היא מה את הולכת לעשות עם הדחף הזה שלא נותן לך מנוח והפנטזיות פוגעות לך באיכות החיים? אני מציעה לך לקדם את הדחף הזה ב"ברוך הבא" אבל רק מבחינה אחת: שהוא מעיד על מיניות בריאה וייצריות גבוהה, וזהו איתות בשבילך מטעם הגוף שלך שמשהו חסר במיניות שלך עם בעלך:

אני חושבת שיותר נכון לעשות בדק בית ביחסים עם בעלך ולבחון מה חסר שם בהיבט המיני ואולי הרגשי ביניכם. אולי הגעתם לסקס באיכות פחותה? אולי נכנסתם לשיגרה ולעייפות החומר?

יש דברים שניתן לעשות במקום בגידה - דברים שהם בהסכמה משותפת, שיכולים להפוך חווייה משותפת והעשרה לך ולבעלך, כמו סדנת מגע, סדנת טנטרה, ודברים מסוג זה שיכניסו ריגוש חדש לחייכם ויספקו את הצורך בהתחדשות בלי שזה יהי בגידה.
    ומי יודע, אולי בדרך זו את יכולה להקדים רפואה למכה ולעזור גם לבעלך לעבור את השלב השחוק הזה בשלום, בצורה חיובית, ולמנוע גם את הבגידה הפוטנציאלית שלו.

אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו