לא יודעת מה יהיה....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה יהיה....
    א
    13/02/2011

היי, אני בת 25, בן זוגי בן 27, עוד חודש מתחתנים.
    לגבי האהבה, אין ספק שיש אהבה גדולה.
    אנחנו גרים אצל ההורים שלי כי כרגע לא יכולים להרשות לעצמינו אפילו להשכיר דירה, אין לנו גם רכב. אני עובדת במשרה מלאה כבר כמה שנים באותו מקום, לקראת סיום תואר ראשון. בן זוגי, במהלך שנה וחצי שאנחנו יוצאים החליף כבר 3 עבודות, כרגע הוא עובד אצל אבא שלי כי לומד פעמיים בשבוע קורס שאורכו כשנה. הוא לומד כבר 3 חודשים. עכשיו הוא אומר לי שהוא לא בטוח שהוא רוצה לעסוק בתחום הזה.
    מאוד כעסתי, זה מרתיח אותי ומתסכל אותי שהוא לא מצא עבודה קבועה ומקצוע שהוא יכול להשתקע בו ולפתח קריירה.
    עד איזה גיל נגור אצל ההורים? ניסע ברכב שלהם?
    די, כתבתי לו הודעה שעד מתי הוא יחליף עבודות ושאני צריכה שותף לפרנסה, הוא ענה שזה מסתכל גם אותו מאוד שהוא עוד לא מצא מקצוע.
    אני בלחץ מטורף כי אני יודעת כמה קשה בחוץ וככל שאתה גדול יותר, כך קשה לך יותר להתקבל למקומות עבודה במיוחד כשאין לך מקצוע!!!!!!
    אני לא יודעת מה לעשות..... אני ממש מתוסכלת....
    איזה חיים יהיו לנו ביחד?....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה יהיה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת-

בני
    13/02/2011

מי שמאמין לא מפחד,
    תשאירי לרבונו של עולם קצת לסדר לכם את העיניינים,
    כשאת לחוצה, אז את נלחצת, נכון ? איך ידעתי ?
    וכשאת נלחצת,,, את לוחצת, זה כמו נבואה שמגשימה את עצמה, מה שאת מזמינה לעצמך זה מה שתקבלי,
    תירגעי, תקחי אוויר, תאמיני שהולך להיות לכם טוב ביחד, הוא ימצא עבודה מתאימה, שתעזור לשניכם לקנות בית ורכב, ועוד ועוד, לא חסר שם למעלה כסף, צריך רק לזכות להיות ראוי לקבל את זה, אז תתפללי, תקווי, ותבקשי יפה,
    מזל טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה יהיה...

א
    14/02/2011

היי בני תודה על התשובה.
    אני פחות נשענת על האמונה אבל לקחתי לתשומת ליבי.

אתמול שוחחנו והוא אמר לי שהוא לא שיתף אותי בתחושות שלו לגבי הקורס הספציפי שהוא לומד כרגע (שאמר לי שהוא לא יודע אם הוא מתחבר לזה...) כי הוא פחד לאכזב אותי. הוא לא רוצה לעזוב באמצע כי הוא פוחד מ"מה יגידו" - מה יגידו ההורים שלי, המשפחה שלו, החברים וכו'...
    עשינו שיחה מאוד רצינית ואני מקווה שייצא מזה רק טוב.
    אני בכל מקרה עוד חוששת ממה שעתיד לבוא ולא רואה את הפיתרון (מה יהיה) כרגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתת לו את החופש להגשים את עצמו

דורית כהן
    14/02/2011

א היקרה, לא כל אחד מוצא את עצמו באותו גיל. אם את אוהבת אותו - אל תלחצי עליו, כמו שבני כתב לך, ותני לו את החופש למצוא בעצמו מה נכון עבורו מבחינה תעסוקתית. אם הוא יפעל מתוך הלחץ שלך הוא יעשה טעויות בבחירה, והוא עלול לשלם על כך ביוקר כל חייו, ואם תהיו יחד - גם את תשלמי כי הוא יהיה לא מאושר ולא יגשים את עצמו.
    את פועלת מתוך הצרכים שלך, ואני יכולה להבין זאת, אינך רוצה להמשיך להישען על הורייך מבחינה כלכלית, ואני לגמרי מבינה את הרצון שיהיה לכם מקום מגורים ראוי ונפרד מהם.
    אבל הנזק יהיה הרבה יותר חמור אם מתוך הלחץ שלך הוא יפעל בניגוד למה שמתאים לו וזה יכבה אותו בתור בן אדם.
    אני מציעה שתחפשי דרך ליצור ביניכם יותר חופש לשוחח - כמו השיחה הטובה שהיתה לכם אתמול, שבה יצאו דברים שהטרידו אותו הרבה קודם אבל מרוב לחץ הוא לא העיז להגיד אותם - שלא יאכזב אותך ואת הורייך.
    ואם תראי שאת לא מסוגלת לאפשר לו את זה - עליכם לשקול מחדש את נכונות הזוגיות הזאת. אולי את זקוקוה כיום למישהו יותר "מבושל" ויותר בוגר, ועליך לשחרר את חברך שיתקדם בקצב הנכון לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו