מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרגון מהבעלאישה קטנה13/02/2011
שלום אנחנו זוג צעיר נשוי כבר שנים יש לנו תינוקת מדהימה. אני דיי מסתדרים ואוהבים כיף לנו יחד ואנחנו ממש מרגישים זיווג אמיתי. אני יודעת שבעלי אוהב אותי הוא גם אומר לי את זה מידיי פעם, אבל הוא ממש לא מחמיא לי ואני יודעת שהוא כן חושב שאני יפה הוא גם רדף אחריי מתחילת הקשר בגלל היופי שלי, אבל הוא לא אומר לי מחמאות בקושי עד שאני מדברת על זה. ואז הוא אומר את יודעת שאני אוהב אותך. גם לא נעים לי לבקש מחמאה..
יש לציין שהוא בא מבית שאבא שלו ההפך הגמור הוא ממש צוחק על אשתו ומזלזל בה למרות שבעלי בכלל לא כמוהו הוא תמיד נוגד את דרכו., הוא לא מחמיא כלל מה עושים תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה אצל הרבה זוגות
שירה14/02/2011יש בית, ילדים, עבודה.. ולא נשאר הרבה זמן לזוגיות כמו פעם.
זוגיות זה משהו שצריך לתחזק טוב טוב גם זה אומר לנסות לצאת לדייטים רומנטיים כמו פעם שהייתם רווקים, או אולי לעשות מחוות רומנטיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב הגברים לא באמת יודעים להחמיא
דורית כהן14/02/2011אישה קטנה ויפה, כדאי שתתרגלי לכך שרוב הגברים לא מסוגלים להמשיך ולהתפעל יום יומית מבת זוגם הקבועה. הם לא ממש מבינים את הצורך הזה אצל אישה לשמוע עד כמה היא יפה, וזה מייגע אותם ומתיש אותם. יש להם את האנרגיות האלו בתחילת הקשר, בשלב החיזור, ואחר כך רק מישהו שמאוד מתעניין באסתטיקה או מישהו שמאוד יודע איך לדבר עם בחורות - מסוגל להתמיד בכך לאורך שנים. אני יודעת שזה מעציב ומאכזב, נסי אולי ליהנות מכך אצל חברות - שתמיד יודעות להחמיא - ולו רק משום שכולנו נשים שצמאות למחמאות...הגברים פשוט בנויים אחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)