פרגון מהבעל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרגון מהבעל
    אישה קטנה
    13/02/2011

שלום אנחנו זוג צעיר נשוי כבר שנים יש לנו תינוקת מדהימה. אני דיי מסתדרים ואוהבים כיף לנו יחד ואנחנו ממש מרגישים זיווג אמיתי. אני יודעת שבעלי אוהב אותי הוא גם אומר לי את זה מידיי פעם, אבל הוא ממש לא מחמיא לי ואני יודעת שהוא כן חושב שאני יפה הוא גם רדף אחריי מתחילת הקשר בגלל היופי שלי, אבל הוא לא אומר לי מחמאות בקושי עד שאני מדברת על זה. ואז הוא אומר את יודעת שאני אוהב אותך. גם לא נעים לי לבקש מחמאה..
    יש לציין שהוא בא מבית שאבא שלו ההפך הגמור הוא ממש צוחק על אשתו ומזלזל בה למרות שבעלי בכלל לא כמוהו הוא תמיד נוגד את דרכו., הוא לא מחמיא כלל מה עושים תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרגון מהבעל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה קורה אצל הרבה זוגות

שירה
    14/02/2011

יש בית, ילדים, עבודה.. ולא נשאר הרבה זמן לזוגיות כמו פעם.
    זוגיות זה משהו שצריך לתחזק טוב טוב גם זה אומר לנסות לצאת לדייטים רומנטיים כמו פעם שהייתם רווקים, או אולי לעשות מחוות רומנטיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב הגברים לא באמת יודעים להחמיא

דורית כהן
    14/02/2011

אישה קטנה ויפה, כדאי שתתרגלי לכך שרוב הגברים לא מסוגלים להמשיך ולהתפעל יום יומית מבת זוגם הקבועה. הם לא ממש מבינים את הצורך הזה אצל אישה לשמוע עד כמה היא יפה, וזה מייגע אותם ומתיש אותם. יש להם את האנרגיות האלו בתחילת הקשר, בשלב החיזור, ואחר כך רק מישהו שמאוד מתעניין באסתטיקה או מישהו שמאוד יודע איך לדבר עם בחורות - מסוגל להתמיד בכך לאורך שנים. אני יודעת שזה מעציב ומאכזב, נסי אולי ליהנות מכך אצל חברות - שתמיד יודעות להחמיא - ולו רק משום שכולנו נשים שצמאות למחמאות...הגברים פשוט בנויים אחרת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו