חוות דעת, עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוות דעת, עזרה
    אירית
    14/02/2011

שלום לכולם,
    אחרי הרבה זמן של התחבטות החלטתי סוף סוף לכתוב כאן..הרשו לי להציג עצמי ואת בעייתי, אני נושקת לגיל 27, ואני בתולה:) אני מניחה שהגיע הרגע שהחלטתי לכתוב כאן בעיקר בשל העובדה כי אני מאוד רוצה להכנס למערכת יחסים זוגית ומינית עם גבר וכי שלל הניסיונות שלי לא צלחו.
    חשוב לי לציין, כי אני בחורה חברותית, נראית טוב ואפילו פלרטטנית..יש לי מחזרים אבל התחושה היא שאני בפלונטר..כשמגיע האחד שאני רוצה אני נבהלת ומפחדת שלא ירצה בי וכשמגיע האחד שאני לא רוצה אני לא מוכנה שייגע בי (עלתה בי המחשבה לנסות עם בחור שלא הכי מוצא חן בעיניי..בתקווה שאז לא אבהל) שום דבר לא צלח.
    אין בי פחד ממערכת היחסים עצמה אלא רק מחוסר הניסיון המיני שלי, בעבר הייתי במערכת יחסים זוגית עם בחור ללא יחסי מין..שידע בזמנו שאני בתולה, בשל מורכבות מערכת היחסים וחוסר האמון שהצטבר בה לא קיימתי איתו יחסים מיניים.
    כיום, כשיש בחור שאני רוצה ומעוניין קורים מספר אופציות: מגיעים לאיזשהו קטע ראשוני מיני , אני נלחצת ומכריזה שאנני מעוניינת יותר, או אופציה שנייה שאני בורחת עוד לפני שמגיעים לעיניין מיני. גם עם בחור שמכיר אותי קשה לי כי אז אני חוששת שמא אתוודה בפניו והוא ידליף זאת למכרים משותפים. כשאני חושבת אחורה על כמות הבחורים שברחתי מהם אני נחרדת, ודי מרגישה שבסופו של דבר אם אמשיך ככה אהיה לבד.
    אני לא מצליחה להבין מדוע הלחץ הנוראי הזה..כל ניסיון שלי להתגבר על זה הופך לקיפאון ואז בריחה
    ההרגשה הכללית שלי היא מאוד פסימית..אינני רואה את זה משתפר ומאוד זקוקה לאיזשהי עצה/עזרה מצידכם
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת, עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת, עזרה - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    14/02/2011

אירית יקרה,

ציינת כי את בחורה חברותית שנראית טוב, ואני רוצה להוסיף שאני מתרשמת שיש לך משאבים/כישורים ויכולות נוספים. נראה כי את בחורה חכמה ונבונה עם מודעות עצמית גבוהה, בעלת יכולת הבעה בכתב.
    פירטת את ה"פלונטר" בו את נמצאת בצורה ברורה ובשפה רהוטה.
    כמו שאומרים "לא חסר לך כלום"....
    אולם, עקב חוסר ניסיונך המיני את "תופסת" את עצמך אחרת...ואת חוששת שמא בן-זוגך עלול ל"תפוס" אותך באותה צורה. בנוסף, הדאגה שמא מישהו מבין מכרייך ידע על כך משתקת אותך.
    בשפה האימונית החשש הזה מהווה חסם טקטי, כלומר, הוא ממש מונע ממך לפתח מערכת יחסים זוגית מלאה, הכוללת אינטימיות נפשית ופיסית, מערכת זוגית כזו שאת שואפת אליה.
    מעבר להיותך ברוכת כישרונות חברתיים ואחרים (כפי שציינתי בתחילת דבריי) אשר יעמדו לזכותך בקשר הזוגי, ובן זוגך ייהנה מהם, ישנם לא מעט גברים שיעריכו ויאהבו את הרעיון שהם מקיימים יחסים עם מישהי בתולה.
    ניסיון מיני הינו יכולת נרכשת ובן-זוגך יוכל להדריכך באשר לדברים המועדפים עליו, כמו שאת תוכלי להנחות אותו בנוגע לדברים אשר מענגים אותך. הגילוי ההדדי הינו חלק מתחושת המסתורין והקסם, אשר תורמים לתחושת הריגוש וההנאה ההדדית, אשר יכולים להתפתח ולהתעצם כל הזמן.
    טוב עשית שלא התמסרת גופנית לאיש שעמו הייתה לך מערכת זוגית מורכבת ולא אמינה וטוב את עושה כאשר את לא מאפשרת לזה שאת לא נמשכת אליו לגעת בך.
    כדי שהפעם הראשונה שלך תהייה קסומה ותשאיר לך טעם של עוד, את צריכה לממש אותה עם מישהו ראוי לך. מישהו שירכוש את אמונך, מישהו שאת נמשכת אליו פיסית ו/או רגשית. ייתכן שהמשיכה הפיסית תנבע מהאינטימיות הרגשית וייתכן ההיפך.
    מה שחשוב הוא שלא תחושי רגשי נחיתות בגלל חוסר הניסיון המיני שלך, שימי את "זכוכית המגדלת" שלך על היתרונות שלך (וכאמור, יש לך לא מעט) ולא על משהו שאפשר לרכוש בו ניסיון. לאינטימיות הפיסית, אמנם, יש חלק נכבד במערכת זוגית אך לאורך זמן נכסייך המולדים הם אלה שיתפסו מקום גדול יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוניקה

אירית
    14/02/2011

תודה רבה רבה על תגובתך, אני מאוד מעריכה את דברייך, לקחתי את הדברים לתשומת לבי.

לצערי it's easier said than done

יום נעים:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירית - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    14/02/2011

אירית יקרה,

מניסיוני בעולם האימון ומההתבוננות בשינויים שהצליחו לעשות בחייהם רבים ממתאמניי, במהלך האימון ולאחריו, אוכל לומר כי למרות שתמיד קל יותר לעוץ עצה ולדבר מאשר לעשות, אם תתגייסי למען מטרתך ותתמקדי ביעדך, ולא תתני לחסמייך/חששותייך ולמחשבה על "מה אחרים חושבים/אומרים עליי", לנהל אותך, אלא תפעלי מתוך הרצון להגשים את רצונותייך וצרכייך, תוכלי לעשות זאת.
    אם את חשה שאין בכוחך להתגבר על חסמייך בעצמך, תוכלי לשקול עזרה מקצועית.
    אני מאמינה, כי הרווח עבורך יהיה עצום והחיים שתנהלי (ולא שינהלו אותך...) לאחר מכן יהיו מספקים ושלמים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו