בעיה בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה בזוגיות
    סיוון
    15/02/2011

שלום
    אני ממש נואשת
    צריכה עצ הכי אין לי מה לעשות
    אנסה לתמצת כמה שניתן :
    אני נשואה כחמש שנים, יש לנו 2 ילדים מקסימים שהם כל כולי!
    אני אמא מאוד דאגנית, משקיעה (יכולה להעיד על עצמי) והנתינה שלי היא מאוד גודלה.
    אני גם יכולה להודות שעברתי שינוי גדול באופי מאז שהפכתי לאמא.
    האופי שלי מנוגד מאוד לבעלי, אני טיפוס רגיש יותר, דאגן יותר, חרד יותר, שאיפה לשלמות וושקט יותר.
    בעלי הוא ההפך בן אדם מאוד חכם, אך חסר טקט, מאוד אימפלוסיבי והתכונה הכי נוראית היא שהוא פשוט חסר סבלנות.הוא בעל ואבא דואג
    כל השנים אני כל דבר, כל סיטואציה לקחתי ללב, נסיתי לפשר, הייתי מאלו שקורה ריב או וויכוח הכי קטן ואני פשוט לא ישנה כמה לילות. בעוד שבעלי (כרוב הגברים) זה עובר לו באותו הרגע.
    בעלי מאוד אוהב אותי ואני יודעת את זה, אך אני עכשיו עברתי שינוי, כאילו הפכתי קצת אדישה כי כל ההתנהגות שלו נמאסה עלי. אני כל פעם הייתי תופסת אותו לשיחה ואומרת לו שהסגנון דיבר ווהתנהגות שלו זה משהו שעומד בנינו, היחס שלו לילדים זה משהו שלא אקבל וזה משהו שמפריע לי.
    בפועל שום דבר לא השתנה.
    עכשיו המצב הוא שהוא טוען שהוא מרגיש בודד (אני לא רוצה יחסי מין בתדירות שהוא רוצה), טוען שהשתניתי ואני לא אותה בחורה.
    אני באמת השתניתי : הפסקתי לקחת כל כך ללב כי נמאס לי, אני מטפלת בילדים 24 שעות, לא ישנה בלילות (מה שגם הופך לעצבנית) ופשוט פחות מתעסקת בזה.
    אני לוקחת ללב , לא רוצה למצוא עצמי גרושה, אבל פתאם משהו השתנה.
    והכי גרוע שכל שיחה הוא פשוט מציג אותי שבחורה שלילית, שהכל גרוע בי וכו'..
    זה מצחיק שפתאם אני הבעייתי, שאני אומרת לו שנלך לייעוץ הוא אומר לי :"את חושבת שאפשר לשנות את האופי שלך ? "
    לפעמים אני מחליטה שאהיה חייכנית והכל יהיה בסדר, אבך כשהוא מגיע הביתה, ואני רואה את ההתנהגות שלו (שלו היא נראית היא בסדר) מעצבנת אותי פשוט הכל מתהפך
    הוא יכול כל היום להגיד לילידים שהוא אוהב אותם, אך לא משקיע בהם בכלל וזה מעציב אותי מאוד
    אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזוגיות - תגובה

מוניקה הרשקוביץ
    16/02/2011

סיוון יקרה,

השילוב בין אופיו והתנהלותו של בעלך לבין רגישותך הינו שילוב עדין ומורכב. הפרשנות שכל אחד מכם נותן למצבים השונים אשר נקרים על דרככם, שונה בתכלית, כמו גם תגובותיכם.
    הוא שוכח ומתקדם הלאה ואת ממשיכה לנתח את שהיה ולכעוס. כל סיטואציה שואבת ממך אנרגיות נפשיות רבות, גורמת לך לחוסר שקט הגורר בעקבותיו חוסר שינה.
    נראה כי מציאות חייך "שחקה אותך" והרמת ידיים. התרחקת מבעלך, נפשית ופיסית, עד שהוא מרגיש שאת, כאילו, אישה אחרת עם אופי שונה והתנהלות אחרת.
    לאור האהבה שבעלך חש אלייך ולטובת ילדייך ומשפחתך, שכה חשובים לך, עליכם למצוא את הדרך להחזיר את הקרבה ביניכם.
    אמנם מציאות החיים והצורך להתמודד עם האתגרים השונים הביאו לכך שהשוני ביניכם בא לידי ביטוי, אולם שוני זה היה קיים שם, תמיד.
    אני מאמינה, שכל שאתם זקוקים לו בשביל למצוא את הדרך זה לזו, הוא תזכורת של הדברים אשר חיברו ביניכם מלכתחילה. הלא אהבתכם והחיבור ביניכם הביאו לכך שהחלטתם להינשא ולהקים משפחה, למרות השוני באופייכם ובהתנהלותכם.
    מצבכם אינו בגדר בלתי- הפיך ואופייך בוודאי לא השתנה.
    אם את חשה שאין באפשרותכם לעשות זאת בכוחות עצמכם, עשו זאת בעזרת איש מקצוע. אימון/טיפול/ייעוץ. מה שנכון עבורכם.

מאחלת לכם הבנה ואהבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו