לא נמשכת יותר - לא יכולה יותר..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא נמשכת יותר - לא יכולה יותר..
    טליה
    16/02/2011

באמת שחשבתי שאם הוא ילך לסקסולוג אז יכול להיות שהדברים יסתדרו...אני באמת רוצה להאמין בכך...וגם מאוד רציתי להאמין שבעיית המשיכה נוצרה כתוצאה מהשפיכה המוקדמת..אך אחרי אתמול זה כבר בלתי נסבל.!
    אני מאוד אוהבת אותו..אך אתמול כאשר שכבנו..הכמה דקות האלה מבחינתי היו בלתי נסבלות..אני לא אוהבת את המגע שלו! את הנשיקות שלו! לא יודעת למה! אין לי מושג מאיפה זה נפל עליי אבל ממש ממש לא נהנתי ואף סבלתי!
    אני לא יודעת אם טיפול במקרה הזה יוכל לעזור לי. מה עליי לעשות?!...:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה הגוף שלך מתריע ראשון

דורית כהן
    16/02/2011

טליה היקרה, יש לי הרגשה שאם אחרי ההסבר שלי התגובות שלך עוד יותר חזקות לכיוון השלילי - אז אולי לא נכון לך להישאר איתו, והגוף שלך "מתריע" לך על כך ראשון, לפני הראש והלב.
    מכיוון שאת מאוד צעירה - אני מציעה שתבחני ברצינות את האפשרות של פרידה ממנו. אם זו אהבה כה חזקה - יתכן שכעבור הפסקה מהותית, תרגישי רצון לחזור אליו ולהשקיע בעבודה רצינית יותר על תחום הסקס שכנראה לא ייפתר מעצמו.

באופן כללי יותר צריך להבין שקורה ומוצאים פרטנר שאיתו הסקס זורם היטב ויש כימייה מצויינת - ולא צריך לעבוד כל כך חזק על מנת לשפר את התחום המיני כי יש זרימה טבעית והתייחסות חיובית להתנסויות חדשות. ברור שזה לא אומר שלא יהיו גם עם פרטנר כזה בעיות מסוג אחר - בתקשורת או בתחומי זוגיות אחרים...
    אבל בהרבה מקרים פוגשים מישהו מקסים ודווקא הסקס איתו אינו זורם בטבעיות. ואז חשוב - כמה שיותר מהר בתחילת היחסים - לבנות תקשורת טובה בתחום המיני על מנת לצמוח יחד וללמוד ליהנות ולהוציא מן הרפרטואר דברים שלא מצליחים ביניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נמשכת יותר - המשך תגובה

טליה
    16/02/2011

דורית..ברור לי כמה שאת צודקת..אני יודעת שאני צעירה..אך ממש עצוב לי לראות את חיי בלעדיו..אני איתו 3 שנים ועד לפני כשנה הייתי בטוחה שאני רוצה להתחתן איתו והיה ברור לשנינו ולמשפחות שלנו שאנחנו ממשיכים את חיינו יחד.
    הוא הגבר המושלם מבחינתי פרט לבעיית הסקס שלנו.
    האם עליי לוותר בכל זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תבדקי גם האם את חוששת להישאר לבד?

דורית כהן
    17/02/2011

טליה היקרה, זה ממש לא נכון מצידי להמליץ לך כך או אחרת. אני מצעיה לך לבדוק עד כמה את רוצה להישאר איתו דווקא בגלל זאת מפחדת "לצאת החוצה" ונוח לך בתוך הוודאות הזוגית שנמשכת כבר 3 שנים. אולי את חוששת מן הסטטוס של רווקה, סינגלית? אם יש משהו בדברי - עלייך לחפש בתוך עצמך אומץ ולבחון מול עצמך בחשיבה חיובית - מה יכול להיות טוב בלהיות רוקוה ללא בן זוג כיום בחיים שלך.
    בכל מקרה - עם בעיית סקס כמו שאת מתארת - אי אפשר להמשיך ללא טיפול רציני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחדת לוותר עליו..

טליה
    17/02/2011

אני לא מפחדת להישאר לבד..דווקא בתקופה שהיינו בהפסקה זה היה אפילו נחמד ומשחרר..אבל אני מפחדת לאבד אותו בחיים שלי כי אני יודעת שאני מפסידה משהו טוב..
    היינו בטוחים שאנחנו הולכים להתחתן..זה ממש עצוב לי שאנחנו נפרדים בגלל הבעיה הזאת...
    בכל זאת אני יודעת כי עליי להיות מציאותית..וכי אם נפתור את זה כעת אולי תהיה אפשרות שהבעיה תצוץ שוב בעוד כמה שנים? גם אם נתחתן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי בכל זאת זה שווה בדיקה

דורית כהן
    19/02/2011

טליה, אם תפתרו את הבעייה כעת, ואת תרגישי תוך כדי כך משיכה כלפיו, זה יהיה סימן שאת שלמה עם הקשר מכל הבחינות. אני מאמינה שאם תעשו את האימונים של השפיכה המהירה והבעייה תיפתר, ותתני לו פידבק כיצד את אוהבת להתנשק ואיזה סוג מגע את אוהבת, התחושות שלך ישתנו לטובה.
    ואם זה לא יעשה הבדל, ותמשיכי להרגיש חוסר משיכה מינית כלפיו - תוכלי לדעת בוודאות שזה מצב בלתי פתיר ביניכם ולקבל את ההחלטה להיפרד בצורה ברורה יותר ושלמה יותר.
    האם זה יכול לקרות שוב בעתיד? זה יכול לקרות שוב עם כל אהוב. אני מתרשמת ממך שאת צעירה מאוד רגישה וכי גופך מגיב חזק על שינויים. לכן אני משערת שזה עוד יקרה לך גם עם אחרים, ההתהפכות הזאת, וכדאי לך להביא זאת בחשבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו