לדורית כהן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית כהן
    גלי
    16/12/2007

היי אני בת 21 ניפגשת עם חבר שלי כ 4וחצי שנים.אוהבת אותו מאוד,אבל התחלתי להבין את זה רק לפני שנתיים.הוא הבחור הראשון שלי ומבוגר ממנח ב 7 שנים,שזה לא כל כך מפריע לי אבל בכל זאת אני מרגישה את ההבדל.
    הוא כל הזמן אומר לי שרוצה לתחתן איתי ורוצה ילדים,אפילו קנה דירה בשביל שנחיה ביחד,שלא ציפיתי שהוא יעשה צד כזה.
    הבעיה היא שאני לא כל כך בטוחה האם להמשיך את היחסים איתו ולתת לו למצוא בחורה יותר מבוגרת ממני עם יותר ניסיון ממני.ודורית יש עוד בעיה,זה שאף פעם הוא לא הביא אותי לבית שלו,ואף פעם לא היכרתי את ההורים שלו.והרבה פעמיפ דיברתי איתו על הנושא הזה,אבל הוא התחמק מזה.
    איך אפשר להסביר את זה?
    מה כדאי לי לעשות בקשר ליחסים שלנו?בבקשה תעזרי לי!
    תודה מראש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית כהן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא תקין!

דורית כהן
    17/12/2007

גלי היקרה, אני מציעה לך להתעקש איתו לגבי נושא ההורים!
    ברור שהוא מסתיר משהו, והשאלה היא מה הוא מסתיר. אולי הוא מתבייש בהם? את לא יכולה לשקול אפילו להתחתן איתו אם הוא לא חושף בפנייך מה קורה בנושא הזה. לאחר יותר מ 4 שנים שאתם מכירים - זה ממש נראה לי חשוד...צר לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו