לפני חתונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לפני חתונה
    ל
    20/02/2011

שלום,
    אני ובן זוגי ניהלנו אתמול ריב רציני מאוד.
    אנחנו ביחד עוד מעט 3 שנים..אנחנו לקראת חתונה.
    בן זוגי עוד בפגישות הראשונות כשהיכרנו הדגיש שהוא מספר הכל בפגישה הראשונה ושההחלטה תלויה בי אם אני מעוניינת...
    לא שהוא סיפר דברים קשים אלא פשוט הדגיש שעדיף להגיד הכל על ההתחלה ולא לגלות דברים בהמשך ויהיה קשה להתגבר עליהם...
    הכרתי אותו בגיל 22 והוא היה בן 28...
    אחת מהשאלות שלו היו עם כמה גברים יצאתי לדייטים?...הוא מצפה ממני שאדע לתת לו מספר , לא משנה כמה, העיקר את המספר...
    אני הסברתי לו שאין לי מושג ושאני לא ספורת עם כמה יצאתי..כדי לפתור את הויכוח אמרתי שבערך עם 10... האמת שיכול להיות שיותר הרי הייתי פנויה לפני שהיכרתי אותו בערך שנתיים..
    אתמול צץ הויכוח שוב כשסיפרתי לו על דייט שהיה לי עם מישהו שסיפר לי איזה משהו והעלתי את מה שהוא (הדייט ) סיפר לי... הבן זוג שלי אומר לי : אני רואה שהיו לך עוד דייטים שלא סיפרת לי... יכול להיות שיצאת עם יותר מ 10?..
    העניין התחיל לעצבן אותי ופתחתי את הנושא בשנית... הרגיז אותי שזה משנה לו מה היה בעבר ...
    אחרי מספר דקות החלטתי להסביר לו שזה לא צריך להיות ככה והוא מנגד טען שאני שיקרתי לו שלוש שנים..
    מה לעשות.??? הקשר מתחיל להתפורר לנו בין האצבעות... מתחילה תחושה של חוסר אמון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני חתונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי השערה למה זה קורה לו

דורית כהן
    20/02/2011

ל היקרה, אני מתרשמת שהחשיבות שבן זוגך מייחס לשקרים והסתרות היא גדולה במיוחד בגלל שהוא נפגע בקשר או בקשרים קודמים בהיבט הזה. אגב, יתכן שיש בו משהו שמשדר שיפוטיות וביקורתיות ולכן גם את וגם שאר חברותיו הקודמות לא נטו לרוץ ולספר לו דברים מחשש לתגובותיו הביקורתיות.
    אנשים בנויים ככה - במידה והם נפגעים ממשהו - אחר כך הם מפתחים חיישנים מאוד רגישים לגבי כל נושא או התנהגות שמופיעים להם בתור פוטנציאל לפגיעה נוספת... חומות הגנה כאלו.
    מה דעתך, במקום לכעוס עליו על כך שהוא מתקיף ומאשים אותך, לנהל איתו שיחה כאשר את באה לא מעמדה של הגנה עצמית ותרעומת למה הוא מתקיף אותך ככה, אלא מתוך סקרנות להבין איך הוא חווה את מה שקרה, מה עובר עליו כאשר הוא שומע פרט זה או אחר. הקשיבי לו עם סקרנות, במקום עם מגננה, הביאי אמפאטיה לשיחה במקום להתקיף אותו בחזרה. יתכן שאז השיחה שלכם תתפתח לחווייה אחרת, שתחשוף משהו חדש, שתיצור דווקא קירבה וגילוי לב.
    מה דעתך על ההשערה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו