קשר זוגי חונק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר זוגי חונק
    רבקה
    20/02/2011

שלום אני נשואה שש שנים בעלי תמיד אומר לי אני רוצה אותך כמו שהיינו חברים היינו מאוד צמודים וזמן אחד לשני ועכשיו מין הסתם עם שתי ילדות זה לא אותו הדבר תמיד אבל תמיד כמה שאני יהיה איתו לא מספיק {בעלי מסוג האנשים שאם אתה עם כובע למה אתה עם ואם אתה בלי כובע אז למה אתה בלי כובע}וזה מאוד לא כייף לחיות ככה היינו בטיפול זוגי ולא עזר לנו היינו בשיחות עם רבנים גדולים ולא עזר כל דבר שאני עושה או הולכת למה ולמה ולמה כל דבר אני מרגישה שאני עושה בפחד ויסוס מה לעשות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר זוגי חונק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלונות וה"רווחים" שהוא מפיק מהן

דורית כהן
    20/02/2011

רבקה היקרה, נראה לי שיש להתנהגות הזאת של "אף פעם את לא אוהבת אותי מספיק" בוריאציות השונות שלה שורשים עמוקים אצלו, אם כל כך הרבה ייעוצים לא עזרו לכם. כלומר שורשים מן הילדות שלו. ואז יתכן שרק טיפול פסיכולוגי יכול להוציא אותו מן הצורך העמוק הזה.
    אפשרות נוספת היא שהוא "מרוויח" משהו מן התלונות הרבות שלו: למשל שאת נמנעת מלהעיר לו על דברים כדי שהוא יישאר במצב רוח טוב, או שנוח לו עם זה שאת מסתובבת עם תחושות אשמה. עוד רווח - זה מופיע לו שאת האשמה בכל מה שמשתבש בזוגיות שלכם, ואילו הוא פטור. רק את צריכה להשתנות על פי הגישה שלו...

לדעתי ניתן לעזור לכם ע"י ייעוץ זוגי שייגע ברווחים שלו מן התלונות הקבועות שלו. במידה והוא יתחיל להיות ממש מודע אליהן ולהכיר ברווחים הללו - אני מאמינה שהוא יבחר לוותר עליהם. כמובן שחשוב להראות לו את הצד השני של המטבע - שהסגנון הזה שלו פוגע באהבה שלכם ומחבל קשות בחופש שלך להיות אמיתית איתו.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו

רבקה
    21/02/2011

אתמול ישבתי עם בעלי והיו עוד הרבה מקרים קודמים וראינו תוכנית של אלון גל או סופר נני זה לא משנה תמיד אבל תמיד הוא אומר תלמדי אולי תקלטי משהו. ושוב ושוב הוא חושב שהוא יודע הכל ומושלם ואני צריכה ללמוד עוד הרבה {הוא מסוג האנשים: אם אתה עם כובע למה אתה עם כובע ואם אתה בלי כובע למה אתה בלי כובע} יש לנו המון ויכוחים על חינוך הילדים,על מצב החשבון .אם הוא הולך לקניות וחוזר עם מבצעים וזה מיותר לא נשתמש בהם בחודש הקרוב לפחות אז זה בסדר ואם אני יחזור עם מבצעים אז מתחיל והנה זה בא למה היית צריכה להעמיס את הכרטיס האשראי זה לא נכון ועוד ועוד...
    תודה מראש !
    אשמח לקבל תשובות ואיך עליי להתנהג איתו כדי לא להגיע לקרקע מידי פעם והוא אוהב את זה אני מרגישה למרות שהוא אומר מה פתאום אני אוהב אותך מאוד תודה שוב רבקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשיחתנו - תגובה

דורית כהן
    23/02/2011

רבקה היקרה, אני מתרשמת שבעלך מאוד רוצה לצאת צודק מולך ומול אחרים, וחשוב לו שיכבדו את דעתו ויעריכו אותו. גם התלונה שלו היתה על כך שהוא בעצם לא מקבל מספיק תשומת לב ממך אחרי שהבנות נולדו.

לכן הכיוון שלך - אם את רוצה שהוא ירגיש טוב איתך - זה למצוא כמה שיותר דברים טובים להגיד לו. קוראים לכך "חיזוקים חיוביים". חפשי אפילו דברים קטנים כל יום שאת יכולה להגיד לו שאת באמת מעריכה אצלו, ואימרי לו זאת בצורה נעימה. נניח אם הוא הקריא סיפור לילדה - שבחי אותו על כך, אם הוא עזר לך במשהו בבית - הביעי את הערכתך לכך. אל תיקחי שום דבר שהוא עושה כאילו זה מובן מאליו, אלא כאילו הוא משקיע ומתאמץ. הרבה גברים זקוקים להמון הערכה ותשבוחות, בצורה יומיומית. קצת כמו ילדים, מבחינה זאת...

אם זה לא יעזור, (עשי זאת בצורה מרוכזת במשך שבוע לפחות, תתאמצי על כך!) אולי עליכם לפנות לייעוץ זוגי נוסף, אצל מישהו אחר, כי הקודם לא עזר, הביאי בחשבון שכל יועץ עובד בגישה אחרת ולא תמיד האדם הראשון אליו פונים הוא המתאים לכם.

מאחלת לך הצלחה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו