להתקשר או לחכות לו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• להתקשר או לחכות לו?
    אני
    21/02/2011

שלום - לפני כמה ימים הייתי בפאב עם חברים.. ומישהו ממש נדלק עליי.. הוא היה מממש ביישן אז חבר שלו די דיבר בזכותו..
    אני די אוהבת חנונים וביישנים זה משומה עושה לי את זה. אולי כי גם אני כזו..אבל איכשהוא כולם תופסים ממני -בגלל המראה- לא כזו. נראלי.

עכשיו נתתי לו את הטלפון שלי. חבר שלו לא האמין לי, אז הוא עשה צלצול-ניתוק. עכשיו.. בטעות, באמת שבטעות הקלדתי מספר שגוי ככה שזה לא הגיע אליי חחח
    אז הוא אמר לי לתת את המספר האמיתי. אני התנצלתי ונתתי..

במילים אחרות - אחרי שהוא עשה צלצול ניתוק וגילה שזה בסדר, וזה אני -הוא חייך ונתן את המספר לבחור.. שנראה די מאושר.

המספר שלו נשאר אצלי. בזכרון.

עכשיו - הוא לא מתקשר .. היום שני לפנות בוקר וזה היה בשישי בלילה.. או יותר נכון זה היה בשבת לפנות בוקר ורק לפני כמה שעות היה יום ראשון. וזה בעצם יום. ואני מגזימה?

אני פשוט רוצה להיות קצת יותר שולטת. ובסה"כ - הוא היה די ביישן, אולי זו באמת הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתקשר או לחכות לו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתקשר

מוניקה הרשקוביץ
    21/02/2011

"אני" יקרה,

כנראה מצאת חן בעיני הבחור הביישן ונראה שהוא היה מאושר לקבל את מספר הטלפון שלך, אולם, מאחר ולא שוחחתם ישירות, אלא באמצעות "מתווך", אינך יודעת מה "עבר לו בראש" בפאב, ובוודאי, לא מה "עובר לו בראש" מאז אותה פגישה מקרית.
    לעומת זאת, את יודעת מה את רוצה, איך את מרגישה ועל מה את חושבת וזה הרבה יותר חשוב!
    אני מאמינה, שכדי לממש את שאיפותינו ולהשיג את יעדינו, עלינו לקחת יוזמה ולפעול, בבחינת "אם אין אני לי מי לי".
    מאחר וציינת שהיית רוצה להיות בשליטה ומאחר ונראה כי היית רוצה להיפגש עמו, קחי יוזמה והתקשרי אליו. מקסימום זה...יצליח!
    כך, גם תשיגי את השליטה במצב וגם לא תאלצי להמתין עד אשר הוא "יתגבר" על ביישנותו, ואולי, אף, תושיעי אותו מהביישנות שלו, זו אשר מונעת ממנו ליצור עמך קשר.
    באופן כללי, אני מציעה לך לנקוט יוזמה בכל סיטואציה בה יש לך אפשרות כזו. כך תוכלי לשלוט גם במצבים אחרים בחייך, להשיג את מטרותייך ולהתקדם.

אשמח באם תחליטי לשתף בפורום לאחר שתתקשרי אליו.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו