אשתי לא פתוחה איתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשתי לא פתוחה איתי
    צביה
    17/12/2007

שלום
    אשמח לקבל רעיונות וקצת כלים איך אני מצליח לפתוח את אשתי שתהיה יותר פתוחה אלי בנושא המין .
    אשתי לא גלויה אלי ולא פתוחה אלי בשטח המין (היא תמיד הייתה כך) ואני מחפש דרך ע"י שיחה שלי איתה או התנהגות שלי כלפיה שתפתח אותה ושהיא תהיה משוחררת כלפי .
    האם יש דרך כזו ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשתי לא פתוחה איתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתיחות מינית

דורית כהן
    17/12/2007

האם אמרת לה בצורה עדינה אך ישירה ולא ביקורתית שהיית רוצה שתדברו על מין בצורה יותר פתוחה?
    דרך אחת היא ע"י דוגמה אישית, כלומר שאתה תספר לה מה אתה מרגיש, מה עושה לך כיף, תבקש ממנה בקשות ספציפיות ותשאל אותה בהמשך מה היה עושה לה טוב.
    אתה יכול לקנות ספר הדרכה ולהציע לקרוא אותו יחד.
    אתה יכול לכתוב לה פתקים ארוטיים, אולי כתיבה תדבר אליה יותר והיא תשיב לך באותה מטבע.
    אפשר להציע לה לערוך ביניכם שיחה ארוטית בטלפון - בלי מגע גופני, בתור גיוון. אפשר לעשות זאת כאשר אתם באותו חדר, ב"כאילו".
    ואם כל זה לא עוזר, אולי היא תהיה מוכנה ללכת איתך לייעוץ קצר מועד, כי לפעמים כאשר גורם מקצועי מעלה נושאים לשיחה מקבלים אומץ ומתייחסים גם בתחום המיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו